FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

samoposmatram
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la samoposmatram » 04 sep 2016, 17:13

Slavko radi sa ekipom i to netreba diskutovati, ali treba imati na umu, da on nije cudotvorac. Nikad prije nije bio u situaciji, gdje njegov tim mora pobjediti utakmicu. Sa tim se mora nauciti nositi. Najpametnije bi bilo od strane kluba, da spuste ocekivanja za ovu sezonu. Da se smanji pritisak na ekipu i trenere. Najpametnije bi bilo preko kupa pokusati izboriti europu, a u ligi igrati defenzivnu igru, sa sto manje rizika.

Jos uvijek sam zadovoljan sa ostankom u lizi 12.

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 04 sep 2016, 17:15

kad bi ukljucio malo mozak i kada bi isao na utakmice vidio bi kako nas tim igra i u kakvoj je formi. sto znaci da s ovom ekipom ne moze biti sigurni da cemo krupu pobjediti a ne da stignemo 12 bodova. ali valjda je najbolje da ne gledas utakmice a mastas i racunas unaprijed bez ikakvog argumentra.

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 04 sep 2016, 17:17

samoposmatram je napisao/la:Slavko radi sa ekipom i to netreba diskutovati, ali treba imati na umu, da on nije cudotvorac. Nikad prije nije bio u situaciji, gdje njegov tim mora pobjediti utakmicu. Sa tim se mora nauciti nositi. Najpametnije bi bilo od strane kluba, da spuste ocekivanja za ovu sezonu. Da se smanji pritisak na ekipu i trenere. Najpametnije bi bilo preko kupa pokusati izboriti europu, a u ligi igrati defenzivnu igru, sa sto manje rizika.

Jos uvijek sam zadovoljan sa ostankom u lizi 12.
Ja se ne bih složio sa tim.

Na stranu sve, ne bih volio gledati Želju koji se u svakom trenutku ne bori maksimalno na svim frontovima, a pogotovo se ne slažem sa tim da se sezona pusti niz vodu nakon par kola. Pa bukvalno nas 10 bodova u naredna 4 kola vraća u vrh, na mjesto da do kraja odlučujemo sami o svojoj sudbini.

A to što Slavko nije navikao da igra na pobjedu, i nije problem. Navikao je da unese red u igru, i to će biti dovoljno.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 04 sep 2016, 17:18

zeljoooooooooo je napisao/la:Mi sa naredne 3 pobjede haman na vrhu tabele, odigrana mrva sezone, a ovdje priča kao da su do kraja ostala 4 kola, a mi kasnimo 12 bodova za Evropom.... Šta sve nećeš pročitati....
Meni prije Celika, neki pisao daj ba ljudi Europa nam bjezi 3 poena. Bla Bla nesto u ovom tvom stilu. Poslije Celika koja je situacija zna se.

A ti junak pises sa "3 pobjede" a igramo protiv Krupe, Mladosti i Jajca. Hajmo prvo probati zavrsiti utakmicu bez primljenog gola.

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 04 sep 2016, 17:21

Hajde pa da vidimo.

Samo kažem, pesimizam nas neće nigdje odvesti.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 04 sep 2016, 17:28

zeljoooooooooo je napisao/la:Hajde pa da vidimo.

Cuj pesimizam. Neznam gdje ga ti vidis.

A reci mi sta cemo ako nepobjedimo sljedece 3?

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 04 sep 2016, 17:37

slika

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 04 sep 2016, 17:45

gledaj ti slobode. dode levat s parama, u dugu skoro kao mi, napravili tribinu, bore se za vrh tabele, zelji i sarajevu za dvije godine dali 20 golova s 5 primljenih i niko nista.

kod nas raja skuplja pare, prodajemo igrace i to za milionske cifre i opet smo 8 na tabeli, igramo kup jabuka, igracima nam budu u klubu 3 mjeseca, bacamo pare na raskide, ZAMISLI MI NISMO NAVIJACI ZELJE, nego smo rusitelji, sto zelimo samo da ne gledamo ovu bruku. aferim

dode covjek da ser.e ko foka. :puke: :puke:

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 04 sep 2016, 17:49

HausMan je napisao/la:gledaj ti slobode. dode levat s parama, u dugu skoro kao mi, napravili tribinu, bore se za vrh tabele, zelji i sarajevu za dvije godine dali 20 golova s 5 primljenih i niko nista.

kod nas raja skuplja pare, prodajemo igrace i to za milionske cifre i opet smo 8 na tabeli, igramo kup jabuka, igracima nam budu u klubu 3 mjeseca, bacamo pare na raskide, ZAMISLI MI NISMO NAVIJACI ZELJE, nego smo rusitelji, sto zelimo samo da ne gledamo ovu bruku. aferim

dode covjek da ser.e ko foka. :puke: :puke:
kakve oni veze imaju sa tribinom? jel kraj sezone pa smo završili kao osmi?
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 04 sep 2016, 17:52

s tendencijom da zavrsimo 10 sto je jos tuznije.

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 04 sep 2016, 17:56

septembar a kukate na sav glas. očigledno slabo pamćenje imate.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 04 sep 2016, 17:59

Ja bih najsretniji bio kad bismo se mi svi zajedno mogli fokusirati samo na ono sto se desava na terenu. Kod nas je to izgleda samo moguce kad imamo rezultate na terenu, a kad nemamo, kao sad, odnosno kako nemamo vec drugu sezonu zarednom, onda se razlozi takvog neuspjeha pocnu traziti u funkcionisanju i nacinu rukovodenja klubom, dovodenju i tjeranju igraca i trenera, po cemu cak i mi obicni laici, koji samo volimo Zelju, mozemo zakljuciti da li rukovodstvo i uprava imaju viziju kako postici uspjehe na terenu. Sto se mene tice ova je uprava svojim postupcima pokazala da nema, odnosno da cak i ako ima tu viziju, da se ona na pogresan nacin realizuje. Medutim, cak i u ovoj situaciji kad nemamo rezultate, kad nam se, zahvaljujuci i insajderima i raznoraznim mahalanjima, daje materijala da pisemo i pricamo o svemu, a najmanje o terenu, mi se moramo, al jednostavno moramo okrenuti i fokusirati na teren, jer ja zaista ne bih da zamisljam i pretpostavljam sta ce nam se desiti ako drugu godinu zarednom ne izborimo nastupe u evropskim takmicenjima. Znam da smo mi imali i duzi susni period sto se toga tice, al tad se nije ni ulagalo ni priblizno koliko sto se sad ulaze i to je osnovna razlika. Ja o tituli ne razmisljam jer pored toga sto smo vec sad prokockali puno bodova mislim da nemamo ni atmosferu u i oko kluba za takvo nesto. Mi smo od 21 moguceg boda, uz idealan raspored, osvojili 8 i vec smo u ogromnom bodovnom zaostatku jer nam je do podjele lige sad na raspolaganju ostalo 45 bodova. Premalo ako bodove budemo skupljali ovim tempom. Dolaze nam teze utakmice i pritisak ce biti jos i veci kako se bude priblizavala podjela lige i zato se svi zajedno moramo odkrenuti terenu i zbog Zelje dati punu podrsku ovoj ekipi da barem upadnemo medu tih prvih sest ekipa i da u nastavku probamo izboriti nastupe u evropskim takmicenjima. Imam osjecaj da smo i mi na tribinama postali letargicni, da nismo vise 12. igrac kako smo nekada znali biti. Ne znam, mozda smo i mi poceli gubiti vezu sa onim koji igraju na terenu, kad svaka dva mjeseca gledamo nove, al opet ponavljam, zbog buducnosti naseg Zelje, nasa podrska ovoj ekipi ne smije izostati.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 04 sep 2016, 17:59

trebamo pisati kako je odlicno a prvi nam bjezi 8 bodova. gol razlika nam u minusu, ali zamisli neko cuo da su priznali greske u sportskom segmentu pa doveli cenana iz dzamija s dzume da dovodi igrace.

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 04 sep 2016, 18:03

ne piše niko da je odlično. samo vi kukate ko da smo u federalnu ispali. istina je negdje na sredini.

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 04 sep 2016, 18:05

druga sezona u kojoj smo daleko od vrha tabele, gdje smo sedmo kolo halali s titulom a imali raspored da smo pet utakmica igrali u sarajevu a trenutno imamo osam bodova. situacija je kao da smo u federalnoj jednom nogom.osim ofarbanih reflektora i opreme koje je narucio milos kostic.
sta nije jasno? trebam da svrsavam kad neki levat iz kluba dode i napise brdo gluposti u kojima optuzuje sve i svasta. nece moci ove noci. navijaci su odrzali klub u punom gorim situacijama pa ce i ovaj put.

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 04 sep 2016, 18:15

sranjem po forumima sigurno neće.

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 04 sep 2016, 18:18

isto ih piskaranje po forumima nece spasiti da ostanu u klubu ako nastave ovako. takoder ono odvratno pljuvanje amara i ostaih uposlenika kluba je ravno jednom neobrazovanom majmunu a ne fakultetski obrazovanim ljudim s uspjesnim karijerama kako se predstavljaju. ne samo njemu, nego svima, da se ne zaboravi.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 04 sep 2016, 18:31

Znate svi smo mi navijaci Zelje kojeg svi volimo i TU se svi slazemo Ali da te Vitez pobjedi na tvom terenu tad ljubav prelazi u bjes jer neko je kriv ko jel igraci uprava trener nebitno bitno je da je navijac sjeban a kolko znam fudbal se igra za navijace.Kako se vi osjecate nakon tekme u kojoj nema udarca na go driblinga akcije ja popisano neznam za vas.

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 04 sep 2016, 18:33

oni se osjecaju odlicno jer odmah sutra ofarbaju reflektor i kazu: mi smo tu za Zelju ...

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 04 sep 2016, 18:49

samoposmatram je napisao/la:
zeljoooooooooo je napisao/la:Hajde pa da vidimo.

Cuj pesimizam. Neznam gdje ga ti vidis.

A reci mi sta cemo ako nepobjedimo sljedece 3?
Onda sankcije igračima i stručnom štabu. Ekipa je prosječna i iznadprosječna, ako ne pobijede i prikažu dobru igru, onda je do njih.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Ahrefs [Bot] i 18 gostiju.