@Prometheus, vrlo dobar tiket Ibro, tamo na dobitnim, eno i mene procepilo napokon, ja jutros mi igrao LA Galaxy i imao under 2.5 i HT/FT iz X/X.
I prvo poluvrijeme 0:0 reko ne moze bolje, boli me briga under mi i onako jaca oklada a X prvo PV i fina kvota 5.5 da dodje ako ostane do kraja.
I sta se dogadja i sta rade pe. de ri i majmuni americki u kooperaciji sa kladionicom, vjerovatno ili mafijom iz Vegasa. Rasteze se tekma bez gotovo ikakve sanse do 75e min i povede ocajni inace u zadnje vrijeme Galaxy sa 1:0, nedugo potom mulja zadnji igrac Columbusa sa loptom i zamisli idiota izbija loptu od igraca koji vrsi presing na njemu odbija je u for drugom njihovom i ovaj sam na golmana i 2:0, a meni vec onaj osjecaj kad si ko janje pred 1. maj, znas da ces biti yeban i zuris porazu u oci, i to samo mi se desava na tim pe.der.skim ligama sa tim kasnim golovima ko Japan i MLS.
I reko majku li vam sad u 3 pi.zde yebem, sad taj Columbus sto je gubio 2:0 tada napada bjesomucno. Znaci ljudi nisu napada sastavili cijelu tekmu, ma nikakve ambicije nisu imali da pobjede, i sad u zadnjih 6-7 minuta napada ko da mu taj 1 go nesto moze pomoc. Sta cu prodam tiket srecom ceko 42 € za 20 uloga, prodo za 32-33 tako nesto, jer mi je deja vu scenario i znam da ce pasti go. Kako znam, evo ovo zapamtite drage kolege to sam milijardu puta vidio. Ako bet 365 u mirnoj tekmi drzi kvote za granice golova ako je npr. 0:0 u 70oj i oni nude uvijek jos O/U2.5 i O/U3.5 pazite se. Sta se ima koji quratz nuditi ta granica po kvotama 8 odnosno 20, a kvota za preko 1.5 go je vec skoro 3 bila u tom momentu. Zato sto ima majmuna sto ganjaju sigurno neke te lafo sigurne male kvote od 1.05 i 1.10 da nece biti vise od 2 gola za 20 minuta, i sigurno je sinoc bilo nekih nesretnika koji su tu puno ulozili i ova 3 gola moradose pasti.
I sta cu vidim sve svojim ocima, stavim kvotu 10 na cenera slijedeci go Columbus, i brate ne prodje 2 minute, sasvim nepotrebno Galaxy penal pravi, znaci nije covjek bio ni 1 na 1 ni u sutu ama nista krajnje nepotrebno, i onaj njihov americki show se pravi, igraci se fataju za glavu kao kako to moze biti penal, prave se isto ko da neko nije orkestriro cijelu tekmu kako ce da bude. Puca niger neki golman kratko odbija na odbijanac, i ja izadje sretan spasen!
Prvo hvala ko je imao strpljenja da procita, i nemojte mi molim vas govoriti da je neka paranoja, i evo jos jedne tekme koju kazem da je stimana, a na kojoj sam profitiro, kao sto je bila i Verona Milan prosle godine, tako da argumenti mojih hejtera da ja kazem da mislim da se stima samo kad popusim itekako padaju u vodu. Ja ne mislim da se stima, ja ZNAM da se stima. To je razlika ta mala.
P.S. evo sad ce dokumentacija na dobitnim temi.