NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
krenuo i koledž. prva hefta je kao i obično jedna od najboljih
alabama moćna! a oklahoma se već poslije prve hefte može pozdraviti sa playoffom, a i LSU se nije proslavio. clemson-auburn nisam gledao ali je navodno bila žestoka tekma
noćas još texas-ND i sutra ole miss-florida state ... i onda je vrijeme za NFL
alabama moćna! a oklahoma se već poslije prve hefte može pozdraviti sa playoffom, a i LSU se nije proslavio. clemson-auburn nisam gledao ali je navodno bila žestoka tekma
noćas još texas-ND i sutra ole miss-florida state ... i onda je vrijeme za NFL
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma nema tijelo jbg, sicusan je pravo. Al cudi me da nije u roster usao bar, u Atlanti je bio ono ok.SaltCityAttack je napisao/la:Odpustise Bearsi mi musteriju ebem ti..Jaqueza su odpustili sutra ce on mene zvat reci brate vozi me na aerodrom
jesmo li se dogovorili oko ispadanja u fantaziju?
ispada li jedan ili dvojica? pretpostavljam da važi tabela nakon regularnog dijela sezone.
trebali bi se dogovoriti prije početka sezone. mislim jasno je da će randy biti zadnji, ali dilema je oko predzadnjeg

ispada li jedan ili dvojica? pretpostavljam da važi tabela nakon regularnog dijela sezone.
trebali bi se dogovoriti prije početka sezone. mislim jasno je da će randy biti zadnji, ali dilema je oko predzadnjeg

U nas se nikad ne dogovrara prije sezone, sta ce i kako ce biti iduce godine ! Uvijek jedan odluci kako se njemu svidjaju divizije i slozi po svojoj volji ! Tako ce ti biti i sa ispadanjem, ako on bude medju 2 zadnja, ispast ce jedan uce 3 i iamt cemo ligu od 14igraca ! Nace on sebi kako mu odgovara ! Logicno je, 2 ispadaju 2 upadaju !
Max Allegri
Kontam najbolje 2-2. Napravio bih da najbolji omjer i pobjendnik playoff-a upadaju iz druge. Ako je isti covjek, drugi finalista?!
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
Sta ne razumijete za Vikinge? Ljudi usli u playoff sa malim medom teddy i trebali izbacit jedan Seattle. To isto moze uradit i Bradford plus stadion napravili imaju AP-a u gradu postoji mala euforija...Bears i Lions slabasni moze se do wild carda komotno
Mozemo mi kontati, hahah na kraju medju 2 bude "glavonja" i nikom nistawork je napisao/la:Kontam najbolje 2-2. Napravio bih da najbolji omjer i pobjendnik playoff-a upadaju iz druge. Ako je isti covjek, drugi finalista?!

Max Allegri
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Jel večeras draft?
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Da, u 23:15
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
Druga liga nece imat smisla ako samo 1 bude ulazio. 2 - 2.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Ako nas većina iz druge lige bude aktivna neka ulaze dvoje u prvu, ako ne budemo onda samo jedan.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Evo dolazi nam na razgovor mi smo prvi ..hajde neka ostane odmahh nema nam druge moramo OL ojacati jako je slabo izgledalo u ove 4 utakmice .. fale tu dva covjeka koji su OUT jedannza sezonu, drugi ko zna kako ce izgledati ...sto smo se mi zajebali pa pustili Slausona zbog onog Ramireza koji potpise i oprosti se u mjesec danaRodman je napisao/la:Josh Sitton, dobio otkaz u GB. Bearsi da su pametni, zvali bi ga odmah.
Jest da je igrao kod govana ali šta se može. Treba nam hitno!
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ma nije to mi zaista imamo 4 dobra RB ..bolji su od njega generalno..zato Forte vise nije sa nama jer imamo slatke muke..odnosno imamo 3 zaista dobra RB..ovaj Jordan Howard je beton lik ali ce biti zamjena ebigatuzlak1987 je napisao/la:Ma nema tijelo jbg, sicusan je pravo. Al cudi me da nije u roster usao bar, u Atlanti je bio ono ok.SaltCityAttack je napisao/la:Odpustise Bearsi mi musteriju ebem ti..Jaqueza su odpustili sutra ce on mene zvat reci brate vozi me na aerodrom
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Mene je iznenadilo to sto smo Mariania odpustili ..sad ko ce nama biti returner ja ne znam..mislim ima kandidata, ali smo se tu evo dvije godine patili jako slabo smo tu sta pravili zadnjih godina...vjerovatno su zeljeli zadrzat ovog recivera iz 7 runde koji je kazu kradja i koji se pokazao kao dobar i zbog toga je tako kako je .. Ego Ferguson je takodjer rekao bih iznenadjenje jer se na pocetku kampa izdvajao bio dosta dobar, ali historija povreda, zatim suspenzija prosle godine su uticali na to.
Meni je sad iznenadjenje zasto su Packersi odpustili covjeka , a znaju da je Rodgers kuburio sa OL prosle godine ...Rodgersu je prpsle godine bila najgora sezona ja bih rekao odkad je u NFL ..OL mu nije bila na nivou vjerovatno je to razlog i sa djos puste covjeka koji je Pro Bowler
Meni je sad iznenadjenje zasto su Packersi odpustili covjeka , a znaju da je Rodgers kuburio sa OL prosle godine ...Rodgersu je prpsle godine bila najgora sezona ja bih rekao odkad je u NFL ..OL mu nije bila na nivou vjerovatno je to razlog i sa djos puste covjeka koji je Pro Bowler
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
eto draftali smo, bilo nas 9/10 na draftu, Thranduil kad imadne vremena nek postavi kao Jesta od prve lige poredak kako se biralo 

Highlightsi drafta, Gostowski otišao u 2. rundi a Aguayo u 15. 

meni je highlight drafta Rodgers u prvoj i Rodmanova 3 QBaWinters je napisao/la:Highlightsi drafta, Gostowski otišao u 2. rundi a Aguayo u 15.

Haha, kralj uzeo Elija i Rothliesbergera a imaju isti BYE week, očekujemo uskoro promjene rostera.tillman je napisao/la:meni je highlight drafta Rodgers u prvoj i Rodmanova 3 QBaWinters je napisao/la:Highlightsi drafta, Gostowski otišao u 2. rundi a Aguayo u 15.

QB: Roethlisberger (Pit)
- Manning ( Nyg)
- Cousins (Was)
WR: Marshall (Nyj)
- Nelson (Gb)
- Matthews (Phi)
- Shepard (Nyg)
- Sharpe (Ten)
RB: Peterson (Min)
- C.J. Anderson (Den)
- Yeldon (Jax)
TE: Walker (Ten)
- Bennett (Nep)
Kicker: Justin Tucker (Bal)
DEF: Arizona
- Manning ( Nyg)
- Cousins (Was)
WR: Marshall (Nyj)
- Nelson (Gb)
- Matthews (Phi)
- Shepard (Nyg)
- Sharpe (Ten)
RB: Peterson (Min)
- C.J. Anderson (Den)
- Yeldon (Jax)
TE: Walker (Ten)
- Bennett (Nep)
Kicker: Justin Tucker (Bal)
DEF: Arizona
Zadnja izmjena: Rodman, dana/u 05 sep 2016, 13:49, ukupno mijenjano 1 put.
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
Sutra ćemo recap drafta a mogli bi tamo u ligi ili u ime menadžera ili tima staviti ime s foruma tako da znamo ko je ko
Trenutno korisnika/ca: mosarajvosa83 i 5 gostiju.