Džanan Musa
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Džanan Musa
On se igra košarke. Maestro Musa.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
- Kontakt:
Znali smo da je dobar ali mislim da tek postajemo svjesni kakvog kosarkasa zapravo imamo. Ocekivao sam puno od njega, ali sa 17god da ovako igra za seniore, strasno! Vidim da mu se malo i zamjeri sto se k.u..r...c.i.. na terenu, ali upravo to dokazuje da on odskace od svega vidjenog i samo nastavi majstore.
Ovako je počinjao i Ricky Rubio.
Drago mi je što mu Mula daje šansu da odigra zapaženiju ulogu u seniorima, zaslužio je Džanan to svojim igrama, pristupom i zalaganjem na terenu.
NBA je neminovnost za par godina, iako bih ja lično volio da prije toga izdominira 2-3 godine u Evropi i ode "preko bare" s izgrađenim imenom i statusom, kojeg će, istina, tamo morati potvrditi.

Drago mi je što mu Mula daje šansu da odigra zapaženiju ulogu u seniorima, zaslužio je Džanan to svojim igrama, pristupom i zalaganjem na terenu.

NBA je neminovnost za par godina, iako bih ja lično volio da prije toga izdominira 2-3 godine u Evropi i ode "preko bare" s izgrađenim imenom i statusom, kojeg će, istina, tamo morati potvrditi.
Ma sta ce Musa
prije dva Mjeseca ga pljuvali rekose strucnjaci, ne moze on protiv jacih bio tamo neki Francuz cudo od djeteta
vidim promijenilo se misljenje
Ehh kakav smo mi narod,a kakvi bi tek bili da manje pametujemo jer realno smo zadnji po svemu u Evropi ali kada je pljuvanje po igracima prvi smo..

Lomimo.Sabinho je napisao/la:Joj sto ovi Krajisnici igraju...BaDa12 je napisao/la:![]()
![]()

Musa je zvijer, drago mi je da su svi toga svjesni. Presretna sam zbog njega, dječaka koji se samo igra.
Što jedan momak napisa na FB: Džanan Mussi!

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Nek je ziv i zdrav samo, nista mu vise ne treba.
This time next year we'll be millionaires.
Kolko je ono sinoc ubacio Djedovic?Nesto mi mutno... nikako da se sjetim ko kroz maglu nestolumani je napisao/la:Ma sta ce Musaprije dva Mjeseca ga pljuvali rekose strucnjaci, ne moze on protiv jacih bio tamo neki Francuz cudo od djeteta
Ehh kakav smo mi narod,a kakvi bi tek bili da manje pametujemo jer realno smo zadnji po svemu u Evropi ali kada je pljuvanje po igracima prvi smo..

Lotus je napisao/la:Kolko je ono sinoc ubacio Djedovic?Nesto mi mutno... nikako da se sjetim ko kroz maglu nestolumani je napisao/la:Ma sta ce Musaprije dva Mjeseca ga pljuvali rekose strucnjaci, ne moze on protiv jacih bio tamo neki Francuz cudo od djeteta

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Lotus je napisao/la:Kolko je ono sinoc ubacio Djedovic?Nesto mi mutno... nikako da se sjetim ko kroz maglu nestolumani je napisao/la:Ma sta ce Musaprije dva Mjeseca ga pljuvali rekose strucnjaci, ne moze on protiv jacih bio tamo neki Francuz cudo od djeteta
Sta ja imam sa Nihadom

Nema ko nije pisao o njima, hiljade postova napisanihlumani je napisao/la:
Sta ja imam sa Nihadomnisu mu sredili ,sta ja tu mogu..Lumani je davno pisao o Musi a i Nurkicu
Harunovci...

Sad nemas nista, a da je zaigrao govorio bi ovdje 'sta sam ja govorio', k'o i ostale stvari kad nesto pogodis. Kad omasis, nema te nigdje

Federer17 je napisao/la:Nema ko nije pisao o njima, hiljade postova napisanihlumani je napisao/la:
Sta ja imam sa Nihadomnisu mu sredili ,sta ja tu mogu..Lumani je davno pisao o Musi a i Nurkicu
Harunovci...
![]()
Sad nemas nista, a da je zaigrao govorio bi ovdje 'sta sam ja govorio', k'o i ostale stvari kad nesto pogodis. Kad omasis, nema te nigdje
Covjece radili su na tome da zaigra,ali nisu sredili...Ja nisam Nihad niti radnik saveza...Ja ako nesto cujem prenesem,ali nisam tvrdio da ce biti gotovi papiri.....Nisam ja ovdje nista pogodio.Musin talenat se vidio iz Aviona,a Nurkic je uvijek govorio da ce igrati..
Zafrkavam te bolan, sta se palis.lumani je napisao/la:
Covjece radili su na tome da zaigra,ali nisu sredili...Ja nisam Nihad niti radnik saveza...Ja ako nesto cujem prenesem,ali nisam tvrdio da ce biti gotovi papiri.....Nisam ja ovdje nista pogodio.Musin talenat se vidio iz Aviona,a Nurkic je uvijek govorio da ce igrati..

De ba lumani pusti tu pricu, stalno si govorio "vidjecete vi kad se Nihad pojavi", htio udarat pola foruma i ubijedit ih da nisu u pravu

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Ja ne znam koja je stvar s vama generalima poslije bitke, ne samo na ovoj temi nego na svim , uvjek ista prica ''pljuvali ste ga, sad ga dizete'', pa nisu ga isti ljudi pljuvali koji ga sad dizu niti isti ljudu pljuju na ostalim temama, svi oni cekaju prvu losu stvar da se vrate starim navikama, mozda bolje da kazes '' gdje su sad oni sto su ga pljuvali '', a ne ''pljuvai ste ga, sad ste promjenili misljenje'', jer misevi ce uvjek bit misevi, a mi istinski navijaci BiH niti smo pljuvali niti cemo pljuvati, niti smo mjenjali misljenje, a kad god za to bude prilika pohvalit cemo i bodiriti ili presutiti ako nista kad nije bas sve bajnolumani je napisao/la:Ma sta ce Musaprije dva Mjeseca ga pljuvali rekose strucnjaci, ne moze on protiv jacih bio tamo neki Francuz cudo od djeteta

'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Ma ne kazem ja da ne bi on bio medju 10 pikov, nego kazem da bi meni draze bilo da ostavi u euroligi neki duboki trag. Da postavi neke rekorde, osviji euro ligu pa onda preko bareKapitenK je napisao/la:Kakva evropa. On s 18-19 godina ide na draft i bit ce u top 10 pikova. Vjerujem.Fdbal90 je napisao/la:Nadam se da.nece tako brzo u NBA. Volio bih ga gledati kako dominira euroligom do 25te pa onda nek ide preko bare kao najbolji kosarkas u evropi.BosnaSTL je napisao/la:Samo da bude ziv I zdrav pa insalah za dvije godine u prvoj rundi NBA drafta!
tebe i treba udaratikobe24 je napisao/la:De ba lumani pusti tu pricu, stalno si govorio "vidjecete vi kad se Nihad pojavi", htio udarat pola foruma i ubijedit ih da nisu u pravu![]()

Bravo Dzanane, jedini vrijedan spomena sinoć .
Ako vam ide suviše lahko - pogledajte bolje, možda vam ide nizbrdo.
Carpe diem!
Carpe diem!
Masa je mama. Musa je tata !
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- NebeskaSila96
- Kontakt:
On prvom prilikom mora u NBA.Kakva crna evropa i odlazak u NBA sa 25-26 godina onda bolje i da ne ide nikako.Od njega bi Ameri napravili strašnu zvijer jer što se igre tiče dečko sve zna,samo mu fali snage a zbog toga mora u NBA dok je mlad da napravi karijeru da bude zapamćen kao jedan jedan od najboljih evropljana ikad u NBA (to realno za sad vodi ka tome).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.