Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Đedoviću vrati se sve ti je oprosteno 
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Kako nam samo fali,jbo li ga Dojčland 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Nemamo mi njemu šta praštati. On je ranije posuđivao pare savezu samo kako bi mogli odradit pripreme i ici na Eurobasket. Nije od onih koji mrze ovu drzavu i svakako ako se desi ikad čudo pa da se mogne vratit, treba ga dočekat i primit dostojanstveno, jer nazalost vidi se koliko smo limitirana selekcija.DevilsAdvocate je napisao/la:Đedoviću vrati se sve ti je oprosteno
Tako je.xinxee je napisao/la:Nemamo mi njemu šta praštati. On je ranije posuđivao pare savezu samo kako bi mogli odradit pripreme i ici na Eurobasket. Nije od onih koji mrze ovu drzavu i svakako ako se desi ikad čudo pa da se mogne vratit, treba ga dočekat i primit dostojanstveno, jer nazalost vidi se koliko smo limitirana selekcija.DevilsAdvocate je napisao/la:Đedoviću vrati se sve ti je oprosteno
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Sto se vide blizi tekma, meni sve crnji scenariji u glavi. Od poluprazne dvorane, do svedskih pogodaka 's parkinga'.... Nadam se da se varam. 
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Ja sam mu prvi jbavo mater, ali ne zato sto ga mrzim nego zato sto ga volim mozda i najvise u repezentaciji, samo da se vrati pojest cu sva **** koja sam izasro, samo da vise ne gledam Gajica,Buzu,Vrabca,ZahiragicaRokoko87 je napisao/la:Tako je.xinxee je napisao/la:Nemamo mi njemu šta praštati. On je ranije posuđivao pare savezu samo kako bi mogli odradit pripreme i ici na Eurobasket. Nije od onih koji mrze ovu drzavu i svakako ako se desi ikad čudo pa da se mogne vratit, treba ga dočekat i primit dostojanstveno, jer nazalost vidi se koliko smo limitirana selekcija.DevilsAdvocate je napisao/la:Đedoviću vrati se sve ti je oprosteno
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Harun je, opet, pricao da nije bilo nikakvog posudjivanja. Sad, kome vjerovati od njih dvojice, veliki upitnik. Nije od tih koji mrze, ali je upitno da li je uopste voli, jer samo onaj koji je ne voli moze uraditi nesto poput toga, jos pogotovo zavlaciti pricu i okretati krivicu na druge. Zbog cega je uzeo njihovo drzavljanstvo, a naseg se odrekao? Logicno, iz vlastitih interesa, citaj para. Takvi sigurno ne vole ovu reprezentaciju, sto dovoljno govori i cinjenica da se Nihad i dalje ne zeli odreci njihovog drzavljanstva, bez obzira sto je to jedina mogucnost da zaigra ponovo za nas.xinxee je napisao/la:Nemamo mi njemu šta praštati. On je ranije posuđivao pare savezu samo kako bi mogli odradit pripreme i ici na Eurobasket. Nije od onih koji mrze ovu drzavu i svakako ako se desi ikad čudo pa da se mogne vratit, treba ga dočekat i primit dostojanstveno, jer nazalost vidi se koliko smo limitirana selekcija.DevilsAdvocate je napisao/la:Đedoviću vrati se sve ti je oprosteno
I ja bih ga zvao i na sve nacine pokusavao rijesiti to, ali samo iz razloga sto mi se Buze, Vrabci i kompanija ne gledaju. Barem dok ne svare u svojim glavama realnost u kojoj se nalaze.
- BenjooJutub
- Kontakt:
Ima li gdje prenos na netu a da radi na Macbooku?
Eh da bude poluprazna, isplatljivljije bi bilo domaće uvijek igrati u Tuzli ili nekim manjim mjestima ( od Cazina do KaknjaSlevinKelevra je napisao/la:Sto se vide blizi tekma, meni sve crnji scenariji u glavi. Od poluprazne dvorane, do svedskih pogodaka 's parkinga'.... Nadam se da se varam.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma na jednu loptu utakmica ko hljebSlevinKelevra je napisao/la:Sto se vide blizi tekma, meni sve crnji scenariji u glavi. Od poluprazne dvorane, do svedskih pogodaka 's parkinga'.... Nadam se da se varam.
Samo jedan čovjek ima pravo večeras pogađati s parkinga
Ide Mirza večeras preko 30
Ide Mirza večeras preko 30
- BijelaCokolada
- Kontakt:
Djedovic je bio nas najbolji igrac na tom turniru.Strasno je igrao u oba pravca.Mi smo ispali cekajuci da teletovic ispucavanjem uhvati formu.Rokoko87 je napisao/la:I ovdje se zapravo vidi koliko bismo bili jači sa Herr Đedovićem, znao je rasteretiti Teletovića i povući kad njega ne ide.simicz je napisao/la:
da brze vrijeme prodje
- JohnCleese
- Kontakt:
Za vecerasnji trijimf potrebno je: 1) da svi igraci ( izuzev Juke i Mirze) ponove partiju iz Rusije. Znaci od njih svakako ne ocekujemo mnogo pa bio bi red da drze makar ovaj nivo iz Rusije koje nije neki ali nije ni katastrofalan, 2) da Mirza ide preko 25p a Juka preko 15
3) ne smijemo uci u posljednju 4/4 u rezultatskom egalu, tada ce pojesti pritisak koji su sami sebi stavili na teret predhodnih dana.
3) ne smijemo uci u posljednju 4/4 u rezultatskom egalu, tada ce pojesti pritisak koji su sami sebi stavili na teret predhodnih dana.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
mozel tacan odg .. zasto je stipanovic napustio pripreme ?
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Porodicni razlozi, prepustio sansu mladim igracima koji su dugo cekali svoju sansu, takodjer rekao da ako bude potreban u slucaju nekih ozlijeda da ce se vratiti u reprezentaciju i prekinuti odmor...HeraklitMracni je napisao/la:mozel tacan odg .. zasto je stipanovic napustio pripreme ?
- BenjooJutub
- Kontakt:
Dajte ljudi dragi neki link 
Privatni razlozi i obaveze u klubu, sto je nama poznato. Za tacnost informacija se obrati licno njemu.HeraklitMracni je napisao/la:mozel tacan odg .. zasto je stipanovic napustio pripreme ?
Ma kakav poraz, ide ovo aBd minimalno 10 razlike. Ne moze Jusufa niko njihov zaustaviti. On i Mirza 50 poena insallah.
Kakav egal, sta vam je, ove ako ne dobijemo 15 razlike ne znam cemu se nadamo onda u Svedskoj i u Mejdanu
Nad tobom sunce najljepše sja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.