On putuje ljudi heeej on putuje, gleda utakmice

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Treba ti ban dati za to "Pape", a sječaš li se ti kako se on hinjski i naprasno povukao, završio karijeru i po.srao se po nama drugi put, prvi put je bilo nakon što je prešao u manji sarajevski klub.Majkl je napisao/la:Je li ti znas koliko smo sa Ihtijarevicem trofeja osvojili i je li se sjecas utakmica u kojim smo bili ponosni i sretni ?zagorski je napisao/la:Izvini molim te,jesi li ti majklov advokat?sekac je napisao/la:A što ste opet zajahali po Majkl jadno je ovo.
A to sto tvoj majkl ovdje svjesno spinuje i upravo pokusava izazvati ovakve reakcije to je po tebi ok???
Lik uleti i najboljeg strijelca lige poredi sa panjem i ublehu Ihtijarevica,inace bivseg igraca Zeljeznicara, podize u status klubske legende!
Ma daaaj ba!!!
Je li se sjecas kakav je zadnji pas imao?Sjecas li se utakmica protiv Helsinborga i Cluja?Dajte malo molim vas .Mislim nije uredu,Mozda si ti mlad ne sjecas se ali Pape je bio jako dobar igrac koji je puno dao Sarajevu a i Sarajevo njemu i mislim da je zasluzio sansu i podrsku ,a naravno i kritiku a ne vrjeđanje i psovanje.
Kakvo Zepce, ovo ti je pomocni na Kosevu.HaRakIRi46 je napisao/la: Ovo u Zepcu 100 % ,**** te zivot i klub i sve u pizdu materinu nmg vjerovat kakvi konji jos kad vidim Ihtijarvica i Rustemovica onog jbeote dan te ****,i kaze nemoj psovat,a sve smo mi krivi jer smo otjerali igrace,i sd,i sad Boga molimo da nam se vrate,a ovi pametni sto ce me sad uzet na zub zbog zaljenja za Ibrakom predlazem da mi ogla.baju
FrancescoTotti je napisao/la:Majkl zvani glOOvuca.
On putuje ljudi heeej on putuje, gleda utakmice
pa sto ga nisu doveli? imali su priliku?Majkl je napisao/la:Posto putujem mnogo i gledam utakmice uzivo, igraci koji bi trenutno nama bili pojacanja ili koji imaju potancijala i koji po meni odskacu, iz nase ligu su:
Nemanja Bilbija (Zrinjski)
Oliver Petrak (Zrinjski)
Stevanovic (Zeljeznicar)
Ajdin Redzic (kRUPA)
+1Pantelija je napisao/la:NE ZOVITE FARUKA IHTIJAREVICA PAPETOM, NE SKRNAVITE NADIMAK PAPE, PAPE JE IGRAC SARAJEVA BIO I VOLIO SARAJEVO, OVAJ JE LJUBIO DRES GRBAVICARA.... ZNACI NE ZOVITE GA PAPE ON NI PERTLE NE ZNA SVEZATI KO PAPE A NE IGRATI!
Glavi skautu je sve dozvoljeno! On sve najbolje zna.MCMXLVI je napisao/la:+1Pantelija je napisao/la:NE ZOVITE FARUKA IHTIJAREVICA PAPETOM, NE SKRNAVITE NADIMAK PAPE, PAPE JE IGRAC SARAJEVA BIO I VOLIO SARAJEVO, OVAJ JE LJUBIO DRES GRBAVICARA.... ZNACI NE ZOVITE GA PAPE ON NI PERTLE NE ZNA SVEZATI KO PAPE A NE IGRATI!
Inace ova nasa tema je vec duze vremena rahmetli.
Ma skaut je mala maca sta je njih jos takvih u klububordoakapitar je napisao/la:Posto je tema FK SARAJEVO ja cu samo reci da nema napretka FK SARAJEVO dok skaut-teleca lobanja ne ode iz FK SARAJEVO!
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Možemo se komotno preimenovati u FK Uhljebljenje BH TelecomElCartel11 je napisao/la:Ma skaut je mala maca sta je njih jos takvih u klububordoakapitar je napisao/la:Posto je tema FK SARAJEVO ja cu samo reci da nema napretka FK SARAJEVO dok skaut-teleca lobanja ne ode iz FK SARAJEVO!
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
I onda se cudimo sto smo tu gdje jesmo.
Ma znam brate hocu samo da pokazem na kojem nivou je se tad treniralo,kakvi su uslovi tad bili i gdje se treniralo,razumijes brate.Lakoste je napisao/la:Kakvo Zepce, ovo ti je pomocni na Kosevu.HaRakIRi46 je napisao/la: Ovo u Zepcu 100 % ,**** te zivot i klub i sve u pizdu materinu nmg vjerovat kakvi konji jos kad vidim Ihtijarvica i Rustemovica onog jbeote dan te ****,i kaze nemoj psovat,a sve smo mi krivi jer smo otjerali igrace,i sd,i sad Boga molimo da nam se vrate,a ovi pametni sto ce me sad uzet na zub zbog zaljenja za Ibrakom predlazem da mi ogla.baju
Majkl je napisao/la:Je li ti znas koliko smo sa Ihtijarevicem trofeja osvojili i je li se sjecas utakmica u kojim smo bili ponosni i sretni ?zagorski je napisao/la:Izvini molim te,jesi li ti majklov advokat?sekac je napisao/la:A što ste opet zajahali po Majkl jadno je ovo.
A to sto tvoj majkl ovdje svjesno spinuje i upravo pokusava izazvati ovakve reakcije to je po tebi ok???
Lik uleti i najboljeg strijelca lige poredi sa panjem i ublehu Ihtijarevica,inace bivseg igraca Zeljeznicara, podize u status klubske legende!
Ma daaaj ba!!!
Je li se sjecas kakav je zadnji pas imao?Sjecas li se utakmica protiv Helsinborga i Cluja?Dajte malo molim vas .Mislim nije uredu,Mozda si ti mlad ne sjecas se ali Pape je bio jako dobar igrac koji je puno dao Sarajevu a i Sarajevo njemu i mislim da je zasluzio sansu i podrsku ,a naravno i kritiku a ne vrjeđanje i psovanje.
Trenutno korisnika/ca: N3R3D, napoleon72, OsmanhodzicBuco, soe i 59 gostiju.