Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

KingJamesMVP
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la KingJamesMVP » 03 sep 2016, 01:20

Isner ne iskoristi 0-40, idući gem Edmund pravi break
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 03 sep 2016, 02:20

krmpotich je napisao/la:
bodi123 je napisao/la:Ne sjecam se da je iko i rekao da je Kevin drvo, osim Effea kojem je i Tomic bio servis bot do neki dan? :)
Ma bio je neko i prije njega, po meni i vise nego solidan igrac...
Mozda jesam malo pobrko tu definiciju servis bota, ali za ovog Andersona nemam dileme da je brdo, nikad lika nisam vidio da je dobio set drukcije nego na 7:6. Znaci drvo server bot sve to skupa. Ne gledo ga ja vala nikada. Ima igraca koji znaju i break uzeti. :D

Za Edmunda sam mislio da je drvo, ali je mali pravo dobar, valjda ne popuste sad zivci i da Isnera u 4om rijesi vec. Talentovan je fakat.

I evo dobi ga, hvala qurtzu, joj ne mogu da hajrujem kad ispadnu ovi Ameri, koje seljacine i kauboji, dobacuju i dekoncentrisu s tribina, pustaju muziku kad protivnik servira izmedju svakog poena, eh eto im sada, jos Socka da neko pomete, Harrisona je Bagdonja danas lagano poducio ko je babo, jos da Tsonga obrise pod sa Sockom i to je to. Mislio sam da je RG najgori, ali i francuski derpasi su gospoda za ove jenkije i kauboje, a AO je najbolji vala turnir, niti ima kise, kud su svi prijazni i sve kako treba, kud i prvi GS u godini kad se svi tenisa zazele.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 03 sep 2016, 03:23

Kakav poen, kakav hot dog :tokralju: :tokralju: :tokralju:

7 gemova Istominu, 6 gemova Seppiju, 7 gemova Kuznetsovu, daj nam sad tog Puillea. :cool:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 03 sep 2016, 03:25

Kakav poen sad Rafe za mec loptu, ludilo! :D

Djeluje pravo raspolozeno i fit, vjerujem stvarno da moze ovdje do kraja ako uspije nekako skinuti Noleta.

Nole do sad na odmaralistu u NY. Mozel se poigrati koji mec ljudino! :D

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 03 sep 2016, 03:37

:bow:

Don't believe the hype.

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 03 sep 2016, 05:11

Kralj, sah, mat, Rafa!

Volio bi da uzme ovaj USO ko da mi je brat rodjeni tamo i on igra. Dosta vise i Noleta i Murraya. Nek se tjeraju u kurats krasni! :mrgreen:

:urnebes:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 sep 2016, 08:56

Niko kao Rafa :bow:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 03 sep 2016, 08:56

Sta je to Nolo uradio, odnosno sta mu se desilo u zivotu? Opet ga poceli prozivati po Srbiji.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 03 sep 2016, 10:02

Navodno problemi s Jelenom, nevjera i slične gluposti. :mrgreen:

Btw, lakše malo, da ne bude opet kmečanja kad Rafko ispadne. :beba:

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 03 sep 2016, 10:06

Effenberg je napisao/la:
krmpotich je napisao/la:
bodi123 je napisao/la:Ne sjecam se da je iko i rekao da je Kevin drvo, osim Effea kojem je i Tomic bio servis bot do neki dan? :)
Ma bio je neko i prije njega, po meni i vise nego solidan igrac...
Mozda jesam malo pobrko tu definiciju servis bota, ali za ovog Andersona nemam dileme da je brdo, nikad lika nisam vidio da je dobio set drukcije nego na 7:6. Znaci drvo server bot sve to skupa. Ne gledo ga ja vala nikada. Ima igraca koji znaju i break uzeti. :D

Za Edmunda sam mislio da je drvo, ali je mali pravo dobar, valjda ne popuste sad zivci i da Isnera u 4om rijesi vec. Talentovan je fakat.

I evo dobi ga, hvala qurtzu, joj ne mogu da hajrujem kad ispadnu ovi Ameri, koje seljacine i kauboji, dobacuju i dekoncentrisu s tribina, pustaju muziku kad protivnik servira izmedju svakog poena, eh eto im sada, jos Socka da neko pomete, Harrisona je Bagdonja danas lagano poducio ko je babo, jos da Tsonga obrise pod sa Sockom i to je to. Mislio sam da je RG najgori, ali i francuski derpasi su gospoda za ove jenkije i kauboje, a AO je najbolji vala turnir, niti ima kise, kud su svi prijazni i sve kako treba, kud i prvi GS u godini kad se svi tenisa zazele.
Jedini pravi server bot je Karlović i možda Isner. Edmund nema šanse on ima dobar servis ali nikako server bot. Kao ni Anderson, pogledaj njegov meč protiv Novaka sa Wimbledona od prošle godine.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 sep 2016, 10:57

Claus je napisao/la:Btw, lakše malo, da ne bude opet kmečanja kad Rafko ispadne. :beba:
Ne zezaj, baš ga je bilo lijepo vidjeti u ovakvom izdanju, nebitno ko za koga navija. Mnogo puta je digao čitav stadion na noge, sjajan meč.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 03 sep 2016, 11:03

Kawhi je napisao/la:Sta je to Nolo uradio, odnosno sta mu se desilo u zivotu? Opet ga poceli prozivati po Srbiji.
Takav je to narod, ili bolje mi Balkanci. Ne daj najbolje mira, i nemoj da je najbolji ! Moram jos da naglasim, da mi je bas mnogo drago zbog Rafe ! :bow:
Max Allegri

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 03 sep 2016, 11:26

Virtu4l je napisao/la:
Claus je napisao/la:Btw, lakše malo, da ne bude opet kmečanja kad Rafko ispadne. :beba:
Ne zezaj, baš ga je bilo lijepo vidjeti u ovakvom izdanju, nebitno ko za koga navija. Mnogo puta je digao čitav stadion na noge, sjajan meč.
Nisam rekao da nije, ali Kuznetsov i sličan otpad od tenisera nisu nikakvo mjerilo. Meni Nadal uopće ne izgleda impresivno, barem ono što sam vidio u prvom kolu protiv Istomina, poslije nisam baš detaljno pratio. Ima dosta sreće što konkurencija nije onakva kao 2011. ili 2012. Da jeste, teško da bi Rafa iz zadnje dvije sezone ulazio u drugu sedmicu Slamova. I sada se na većini Majora bori da dođe do QF, tako da je jasno koliko je sati.

Poslije kad (ne)očekivano izgubi, biće opet priča povrijeđen, nije se dovoljno oporavio, a prije tog eventualnog poraza se spjevali epovi o strašnom Nadalu.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 03 sep 2016, 11:36

Ovo uzima Andy, ne vidim koga može zaustavit. Jedino ako Kei poludi ali vrlo teško, on se mučio protiv Kachanova. Nole ne može, nije još na svom nivou, teško će i do polufinala, Sock - Tsonga imat će .dobru priliku da ga izbace i sinoć je pravio bolne grimase.

Damir Dzumhur!!!!

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 03 sep 2016, 13:01

Claus je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Nisam rekao da nije, ali Kuznetsov i sličan otpad od tenisera nisu nikakvo mjerilo. Meni Nadal uopće ne izgleda impresivno, barem ono što sam vidio u prvom kolu protiv Istomina, poslije nisam baš detaljno pratio. Ima dosta sreće što konkurencija nije onakva kao 2011. ili 2012. Da jeste, teško da bi Rafa iz zadnje dvije sezone ulazio u drugu sedmicu Slamova. I sada se na većini Majora bori da dođe do QF, tako da je jasno koliko je sati.

Poslije kad (ne)očekivano izgubi, biće opet priča povrijeđen, nije se dovoljno oporavio, a prije tog eventualnog poraza se spjevali epovi o strašnom Nadalu.
Razlika izmedju igre iz prvog i sinocnjeg meca je dosta velika. I ja sam pisao nakon prvog meca da je igra potanka, nista posebno, forehand los a backhand jedini konstantan i najavljivao mu 1/4 finale maximalno, ali sinocnja predstava je bila brutalna. Forehand je djelovao vrhunski, a to je najbitnije, jer kada ima njega ima i Nadala. Opstepoznata cinjenica je da Rafa dize formu iz meca u mec, kako turnir odmice. Kuznetsov nije nikakav otpad, sinoc je pogadjao winere iz svih pozicija kao na traci, drugi set je fenomenalno odigrao i milimetri su odlucili da pripadne Rafi.

Naravno da i ja kao i svi ovdje i dalje mislimo da ne moze pobjediti Novaka, ali najavljivati mu ispadanje protiv Pouillea i slagiranog Monfilsa je pomalo i bezobrazno. :roll:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Molders
Kontakt:

Re: Odg: Grand Slam

Post Postao/la Molders » 03 sep 2016, 13:55

Naravno da je dobro što se Nadal ponovo vraća u formu jer Grand Slamovi bez njega, Rogera i Novaka nisu pravi užitak i pisao sam kako nedostaju oni epski okršaji tako da mi je drago što ponovo možemo gledati Rafu na ovakvom turniru. Forehand mu je u prošlom meču bio na visokom nivou, puno bolji nego kroz sezonu i vidi se da mu je Olimpijada dobro došla za vraćanje forme. Sigurno da može daleko i ovaj put samo koliko tačno, teško je reći jer tu su i Murray, Đoković, Kei i ostali. Posebno me zanima kako će Đoković igrati jer je ipak bio ispod svog nivoa u zadnje vrijeme, a sada je imao dvije predaje što i nije baš najbolje kada treba popravljati igru.

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 03 sep 2016, 15:23

Unofficialpage je napisao/la:Ovo uzima Andy, ne vidim koga može zaustavit. Jedino ako Kei poludi ali vrlo teško, on se mučio protiv Kachanova. Nole ne može, nije još na svom nivou, teško će i do polufinala, Sock - Tsonga imat će .dobru priliku da ga izbace i sinoć je pravio bolne grimase.
slika

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 03 sep 2016, 15:30

Effenberg je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:Ovo uzima Andy, ne vidim koga može zaustavit. Jedino ako Kei poludi ali vrlo teško, on se mučio protiv Kachanova. Nole ne može, nije još na svom nivou, teško će i do polufinala, Sock - Tsonga imat će .dobru priliku da ga izbace i sinoć je pravio bolne grimase.
slika
Ovaj Nole ne može. Stari bi ovo lagano uzeo. Ali Nole koji je povrijeđen vrlo, vrlo teško.

Damir Dzumhur!!!!

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 03 sep 2016, 15:34

Unofficialpage je napisao/la:
Ovaj Nole ne može. Stari bi ovo lagano uzeo. Ali Nole koji je povrijeđen vrlo, vrlo teško.
Dobro pajdo, a sta cemo sa time sto se odmara haman 5 dana, zacijelilo bi mu i cir na zelucu za to vrijeme! :urnebes:

Da se razumijemo, ja sam za Rafu na ovom USO, dugo vremena da sam za nekoga osim Noleta, ali opet, on ako hoce da im yebe kevu svima, to onda i bi.

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 03 sep 2016, 15:36

Ma sta je povrijedjen :lol:

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.