Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

CashMan
Moderator
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la CashMan » 03 sep 2016, 00:39

pinoglavi je napisao/la:Pristojna cijena od 15KM. Bitnije je doci i podrzati momke nego pljuvati ih zbog gluposti. I portal ako misli dobro reprezentaciji treba se izviniti, ne vidim zasto se banuju forumasi koji su ukazali na namjerno ubacivanje rijeci ''pili'' u clanku gdje nema tona, a s obzirom na citanost ta ''slucajna greskica'' moze odjeknuti. Nekad se zapitam da li su klikovi toliko vazni da je vrijedno unositi nemir u reprezentaciju. Valjda nam je svima uspjeh reprezentacije najbitniji.
On je završio zbog vrijeđanja, a ne ukazivanja na grešku. Niko na ss.ba nije namjerno ubacio riječ u to budi siguran.

PS Dosta sa žurkom, prežvakano, odsad samo o utakmicama...
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 03 sep 2016, 00:45

Ajde ne namjeravam se prepucavati ali složiti ćeš se da nije neosnovano da neko pomisli da je namjerno, malo previše slučajnosti se poklopilo. Dosta je o žurci davno bili, a dosta je i o provlačenja o ustaši selektoru, seljaku Nurkiću, izdajici Teletoviću itd., može se i o košarci pričati. Samo što onda neki nemaju šta napisati :hmmmmm:
Nad tobom sunce najljepše sja

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 03 sep 2016, 00:45

Treba dobiti, koliko god i kako god ali se treba dobiti
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 03 sep 2016, 00:46

Kesmen je malo lud trenutno, cak se ni ja ne usudim zezat ga :mrgreen:

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 03 sep 2016, 00:48

pinoglavi je napisao/la:Pristojna cijena od 15KM.
Jašta.

Posjeta će pokazati koliko je pristojna. :kafa:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 03 sep 2016, 00:50

Steph je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Pristojna cijena od 15KM.
Jašta.

Posjeta će pokazati koliko je pristojna. :kafa:
Buraz repku gledaš koju imaš priliku gledati jednom u dvije godine, dvorana, 2 NBA igrača, na kraju krajeva tvoja reprezentacija. Mislim razumljivo da nažalost ima ljudi kojima je nepristupačno, generalno govorim.

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 03 sep 2016, 00:52

Treba otvoriti kapije i napuniti dvoranu, da makar nekada bude puna. Uostalom, više gledalaca = više sponzora i onda se na taj način može 'namiriti' razlika. Ovako ni gledalaca, ni sponzora, ni rezultata, ni bilo čega drugog.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 03 sep 2016, 00:57

Ako Tuzla i Sarajevo ne mogu napuniti, ili približno napuniti, Mejdan i Skenderiju sa ulaznicama od 15KM jednom u dvije godine da gledamo našu reprezentaciju u kojoj izmedju ostalih igraju 2 NBA igrača onda gasi mješalicu i motaj kablove. Zbog čega se uopšte imamo pravo buniti što piju, šta slušaju i sl., kad ih niko ne prati (mislim niko u slučaju da se ne napune dvorane) ?

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 03 sep 2016, 01:00

A zbog čega da ih iko prati? Šta su nam to pružili u zadnjih 20 godina?

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 03 sep 2016, 01:03

Steph je napisao/la:A zbog čega da ih iko prati? Šta su nam to pružili u zadnjih 20 godina?
Ne znam jarane onda drugačije razmišljamo, meni nek ne pruže ništa ni narednih 20 godina opet ću ih doći gledati zbog dresa kojeg nose a i zato što se bore iako im se osporava, ne treba mi dodatni motiv da idem gledati reprezetanciju a sramota je ako se u TK i Sarajevu (pa čak možemo uključiti i gradove iz okolice) - dakle radi se o ukupnoj bazi od preko milion ljudi; nema dovoljno onih koji razmišljaju kao ja da se popune kapaciteti Mejdana i Skenderije. Prvi smo u redu kad se treba pljuvati oko muzike koju slušaju i drugih stvari, a kad mi trebamo uraditi svoj posao za reprezentaciju...

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 03 sep 2016, 01:07

pinoglavi, ajmo nedje u kafic, ubit se za tih 15 km :kafa:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 03 sep 2016, 01:09

Chinaglia je napisao/la:pinoglavi, ajmo nedje u kafic, ubit se za tih 15 km :kafa:
Može, ali pod uslovom da poslije toga dodjemo na forum i seremo reprezentativcima jer slušaju Cecu, da seremo Djedovicu jer se odrekao našeg državljanstva, da seremo savezu što nisu boljeg selektora angažovali... neću više a može se poduga lista napraviti.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 03 sep 2016, 01:10

pinoglavi je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:pinoglavi, ajmo nedje u kafic, ubit se za tih 15 km :kafa:
Može, ali pod uslovom da poslije toga dodjemo na forum i seremo reprezentativcima jer slušaju Cecu, da seremo Djedovicu jer se odrekao našeg državljanstva, da seremo savezu što nisu boljeg selektora angažovali... neću više a može se poduga lista napraviti.
moze ako Kesmen da obecanje da nas nece banovat :opaopa:

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 03 sep 2016, 01:20

Ostaje cinjenica da su novinari opet odmogli reprezentaciji svojim konstrukcijama i podmetanjima.Ne samo kosarkaskoj,to rade i fudbalskoj.
Zasto to rade vrag bi ga znao,meni izgleda sa namjerom jer ne moze vise biti slucajno.

Ko se ljuti...........

Edit: jedan "ugledni" portal napise naslov " Nevaljala Rusija pomela BiH".Mislim sta je to,kako to razumijevati,nekim kvazi humorom ili licnom satisfakcijom doticnog ocito frustriranog novinara,i cini se,neprijateljski nastojenog prema reprezentaciji.

Ja ne mogu ocima gledati Mulaomerovica,nisam mogao ni Konakovica,Mahmutovica....ali ne pada mi na pamet uspjeh reprezentacije podrediti nekim svojim licnim animozitetima.To ni jedan pojedinac nema pravo,moramo zavrsiti sa takvom praksom.

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 03 sep 2016, 01:38

Normalno, svi su krivi uvijek (novinari, masoni, CIA, cionisti, ljudi-gušteri, prokleti zapad, forumaši, žene iz frizerskog salona), ali nikada nije problem u nama. Vjerovatno zato i jesmo najneuspješnija sportska nacija na svijetu (ako ne računamo zemlje trećeg svijeta, mada i tamo ima medalja).

Novinari su ovdje čak i blagi, kakvi su 'na zapadu', pa i u komšiluku i susjedstvu.
ali ne pada mi na pamet uspjeh reprezentacije
KOJI uspjeh!?

Pa mi imamo selektora u fudbalu koji sam sebi suspenduje igrače jer ne zna pravila. O čemu mi ba pričamo?

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 03 sep 2016, 01:45

pa rekao je da mu ne pada na pamet :lol:

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 03 sep 2016, 01:58

Fidelis je napisao/la:Ti volis nju,a tebe ja................. :mrgreen:

Ne znam za vas ali bojim se da nama opasno visi plasman na eurobasket,vidim ogromne probleme i protiv Svedske,mogli bi oni umjesto nas na evropsko.

Pretanko je to sve,od selektora do igraca.Juka,Mirza i Musa su tu igraci a ostalo je da bog sacuva.Premalo je to za ozbiljnu kosarku.

Davno sam napisao tesko onoj ekipi u kojoj Gordic igra bilo kakvu ulogu a kamo li da igra glavnog playa.

Tesko do evropskog,vrlo tesko.

PS: I opet je kod nas sve kontra,svi su bili dobri,najgori je bio onaj najbolji zato sto nije izasao na blokadu nekog suta onda kad nista vise nije bilo ni vazno :lol:
Isto sto je Spahic bio najveci krivac protiv Irske iako je Cocalic poklonio gol a Zukanovic nicim izazvan igrao rukom i poklonio penal koji nam je i presudio.

Tacno da nas nema trebalo bi nas izmisliti :lol:
Steph,ovo je bio moj komentar o reprezentaciji,njenoj igri i uopste tom sportskom aspektu.

Ali ovde pricamo,sada vec slobodno mzemo reci "novinarskoj aferi kodnog naziva Ti volis nju,a tebe ja" a koja potpuno uzdrmala ionako slabasnu reprezentaciju i citavu atmosferu oko nje.

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 03 sep 2016, 02:00

Samo mi reci ko je kriv što je uzdrmala?

Dakle, svjesni smo da smo slabi, da smo loši i uopšte se ne trudimo da to popravimo i budemo senzacija kao Island u fudbalu, nego idemo roštiljati, drkati **** oko Tuzle i biti nevaljali.

Mi nismo sportska nacija, vjerovatno nikada nećemo ni biti i zato svi zaslužuju pranje na ruke 24/7. 'Samo nek' se ne talasa' nas je i dovelo ovdje gdje smo sada. 20 godina javašluka, nerada i cirkuzanja.

Neka pobijede Švedsku dva puta i kupe sebi malo mira, vrlo jednostavno.

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 03 sep 2016, 02:03

Pa slazem se u dijelu da na kraju svi pomalo doprinesemo vlastitoj propasti.
Svi damo doprinos,selektori,savezi,igraci,novinari,navijaci...i svi se potrude da ne budu jedini koji nisu odmogli.Neka vrsta takmicenja.

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 03 sep 2016, 02:07

Pa ja se ne slažem da su novinari trenutno ti koji odmažu. Sve je ovo s ciljem da javašluk konačno prestane, a ne jer su neki masoni platili svim mogućim medijima da objave.

I selektor konstantno pokušava provući rečenicu 'kako je moguće da je noć prije bla bla', što jednostavno nije istina. Klip je postojao istu noć kad se i 'večeralo', samo je bio na nekom žlj Instagram profilu. Vrlo lako se moglo desiti da neko tek danas iskopa.

Pun mi je **** silnih opravdanja. Napravite nešto, stvorite sebi kredit i bit ćete nedodirljivi. Do tada, primajte kritike, pa i pljuvanje.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAZIN, Iniesta12, Kobayashi, MrPink, rishovski, TripleThreat, Vaya i 96 gostiju.