Ja ne slušam nikog jer općenito ne volim muziku a i ako nešto i poslušam to Ceca i Lukas iz istih razloga što se ovdje navode. Ali me ne zanima šta ko sluša, neka slušaju privatno šta hoće.HZ1407 je napisao/la:Jesu problem i ceca i lukas.
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Hoće l' nas biti 1000? Kakvo je stanje sa prodajom ulaznica zna li se?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Meni nije problem i da slusaju Baju Malog Knindzu, meni je problem sto igraju ko qrac od pocetka priprema, a pricaju o nekim team buldinzima. Brate da vi budete dobri na parketu ne morate biti svi dobri medjusobno van parketa. Uzmite i pravite taj building na parketu jer ga nema, konekcije na parketu nemate. Zato loptu u ruku i sutite jer igrate ko qrac. A van parketa jel se druzite i hocetel biti dobri nije bitno, bitno nam je 40 minuta na parketu.
Kakvo će biti? Žestok poraz od Rusije + ovaj 'teambuilding' je raji, koja ionako nije zainteresovana, ubio želju za dolaskom. Na to dodaš da je ulaznica cenera i možeš odmah pretpostaviti da je i 1000 puno.nele-BHF je napisao/la:Hoće l' nas biti 1000? Kakvo je stanje sa prodajom ulaznica zna li se?

Takva je i kod mene računica. Al' neka, neka opet imaju pričati o publici u Sarajevu, nisu odavno. xDSteph je napisao/la:Kakvo će biti? Žestok poraz od Rusije + ovaj 'teambuilding' je raji, koja ionako nije zainteresovana, ubio želju za dolaskom. Na to dodaš da je ulaznica cenera i možeš odmah pretpostaviti da je i 1000 puno.nele-BHF je napisao/la:Hoće l' nas biti 1000? Kakvo je stanje sa prodajom ulaznica zna li se?
Klocevi. Isto kao i za tekmu mlade repke.
OTVORI KAPIJE, dovedi djecu iz osnovnih i srednjih škola, trubi na sva zvona o tekmi, napuni dvoranu! Bogalji.
OTVORI KAPIJE, dovedi djecu iz osnovnih i srednjih škola, trubi na sva zvona o tekmi, napuni dvoranu! Bogalji.
Partizan pobjedio Besiktas
Hačer 9, Ratkovica 9, Jovanović, Karahodžić 8, Tanasković 2, Marinković, Levinson, Majstorović 14, Birčević 12, Koprivica, Pot 2, Andrić 20, Pejić 3, Luković 4
Hačer 9, Ratkovica 9, Jovanović, Karahodžić 8, Tanasković 2, Marinković, Levinson, Majstorović 14, Birčević 12, Koprivica, Pot 2, Andrić 20, Pejić 3, Luković 4
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
- JohnCleese
- Kontakt:
Cekaj, zar nije ulaznica 15 ?
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
TELESKOP ISTOK (15 KM)JohnCleese je napisao/la:Cekaj, zar nije ulaznica 15 ?
TELESKOP JUG (15 KM)
TELESKOP SJEVER (15 KM)
TELESKOP ZAPAD (15 KM)
TRIBINA ISTOK (10 KM)
TRIBINA ZAPAD (10 KM)
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
da li ce se sport.sport izviniti svojim citateljima zbog podemetanja rijeci pili .....ili cete nastavit spinovat drugim stvarima.... glumit dobronamjernost?
za ciji interes LAZETE?? crno na bijelo, uhvaceni ste u lazi...
zaboli mene kita za vasu pretpostavku gdje ej rostilj tu je i alkohol...SLAGALI ste pri citiranju!
gdje ste ucili da se upravni govor moze mijenjati po vasoj masti? u kojoj skoli, na kojem fakultetu?
go.vn.a jedna
za ciji interes LAZETE?? crno na bijelo, uhvaceni ste u lazi...

gdje ste ucili da se upravni govor moze mijenjati po vasoj masti? u kojoj skoli, na kojem fakultetu?
go.vn.a jedna
Moze li mi neko reci ko je bolje upucen kakvog je kvaliteta Svedska jer vidim da je na nas bas mala kvota odnosno premala.
Gdje im igra najbolji igrac,mogu li se oni nadati pobjedi.Bilo sta ?
Preko glave mi je vise price o rostilju i tim zajebancijama
Gdje im igra najbolji igrac,mogu li se oni nadati pobjedi.Bilo sta ?
Preko glave mi je vise price o rostilju i tim zajebancijama
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
- JohnCleese
- Kontakt:
Zasto imate privilegije?Bassha je napisao/la:TELESKOP ISTOK (15 KM)JohnCleese je napisao/la:Cekaj, zar nije ulaznica 15 ?
TELESKOP JUG (15 KM)
TELESKOP SJEVER (15 KM)
TELESKOP ZAPAD (15 KM)
TRIBINA ISTOK (10 KM)
TRIBINA ZAPAD (10 KM)

Za megdan protiv Rusije u Mejdanu ulaznica je po jedinstvenoj cijeni od 15 km.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Pa zato ce biti 2 do 3 hiljade plafon.Ja koji su to moroniSteph je napisao/la:Čuj 15KM![]()

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Kako je problem dati 10 ili 15 KM za košarku, a nije 20, 30 ili 40 KM za fudbal ?
E Boga mi pokajat ću se što ću otići.
ja cu otici jer znam da je ovo mozda i zadnja prilika da gledam mirzu, dzanana i jusufa zajedno
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ako vi u Sarajevu ne pruzite podrsku ovim likovima oni ce izgubiti hoce bgm i onda je sve izgubljeno i nema Eura 

ti si završiobaglama je napisao/la:da li ce se sport.sport izviniti svojim citateljima zbog podemetanja rijeci pili .....ili cete nastavit spinovat drugim stvarima.... glumit dobronamjernost?
za ciji interes LAZETE?? crno na bijelo, uhvaceni ste u lazi...zaboli mene kita za vasu pretpostavku gdje ej rostilj tu je i alkohol...SLAGALI ste pri citiranju!
go.vn.a jedna
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
Pristojna cijena od 15KM. Bitnije je doci i podrzati momke nego pljuvati ih zbog gluposti. I portal ako misli dobro reprezentaciji treba se izviniti, ne vidim zasto se banuju forumasi koji su ukazali na namjerno ubacivanje rijeci ''pili'' u clanku gdje nema tona, a s obzirom na citanost ta ''slucajna greskica'' moze odjeknuti. Nekad se zapitam da li su klikovi toliko vazni da je vrijedno unositi nemir u reprezentaciju. Valjda nam je svima uspjeh reprezentacije najbitniji.
Nad tobom sunce najljepše sja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.