FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ElCartel11
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ElCartel11 » 02 sep 2016, 13:59

Sto se prije pomirimo da smo qrcina od ekipe i da opcenito igramo u qrcina ligi bice nam lakse. Bojim se, da ne samo mi, niti jedan klub iz ove lige nece u Evropi dogurati dalje od playoffa EL. Jednostavno previse je amaterizma u klubovima, uhljuba, nekakvih nacionalnih kljuceva itd.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

MartinSco
Kontakt:

Post Postao/la MartinSco » 02 sep 2016, 14:28

Nakon svega vidjenog do sada , jedino se da zakljucit da smo fakat ostali bez para. Pa ljudi moji, mi nismo u stanju potpisat iole kvalitetnog igraca, da ne kazem kupiti :lol: :lol: Jeote, pa mi trenera iz opcine dizemo.. (Cala mije drag, da se razumijemo)

Ne kontam, al' nikako! :hmmmmm:
IDEMO PONOVO!

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 02 sep 2016, 15:02

Evo tek vidjeh slike sa treninga. Opet se Trbić slomio od posla, četiri slike :urnebes:. Ali hajde, da ne perem više o njemu, ima gorih stvari.
Jedva čekam Vitez da vidim kako će to izgledati. :bih:
Zadnja izmjena: KenChoo, dana/u 02 sep 2016, 15:05, ukupno mijenjano 1 put.

tamburica
Kontakt:

Post Postao/la tamburica » 02 sep 2016, 15:05

Jao zuka ne kaki pls

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 sep 2016, 15:13

belosevic28 je napisao/la:
Zukanovic je napisao/la:Dupovac nije nikad bio u igri.ima drugi igrac ali je jos rano.
Naravno da je rano, ''tek'' deveto kolo. :D
:tokralju: :urnebes:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 02 sep 2016, 15:24

Mehmed Janjoš: "Što se tiče zdravstvenog stanja, Sarić nije zaliječio povredu, još uvijek nije spreman, a manjih problema sa aduktorom ima Amer Bekić. Ekipi se priključio Nermin Crnkić, koji je prethodno propustio jedan period zbog povrede. Svi ostali igrači su spremni i treniraju."

"Trudimo se da na sve načine vratimo samopouzdanje ekipi, koje je neophodno kako bismo napravili rezultat. Kratak je period prošao otkako sam sa ekipom da bih mogao reći nešto posebno. Pred nama je period u kojem moramo svi biti okrenuti radu, zajedništvu i izvući ovu polusezonu. U srijedu ćemo se kompletirati, sa reprezentativnih okupljanja nam se vraćaju Duljević i Kadušić."

"Mislim da smo pogodili i uradili pravu stvar. Želja stručnog štaba je bila da izolujemo ekipu, da otvoreno porazgovaramo o problemima koje imamo, kako bismo zajednički pronašli odgovarajuća rješenja i davali bolje rezultate."

OVO NEKO PISE, A TRENERI SAMO PRENOSE U JAVNOST, SVAKI TRENER ISTU PRICU PRICA.
Sabrine mi moje!

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 02 sep 2016, 18:19

ElCartel11 je napisao/la:Sto se prije pomirimo da smo qrcina od ekipe i da opcenito igramo u qrcina ligi bice nam lakse. Bojim se, da ne samo mi, niti jedan klub iz ove lige nece u Evropi dogurati dalje od playoffa EL. Jednostavno previse je amaterizma u klubovima, uhljuba, nekakvih nacionalnih kljuceva itd.
iskreno jedino Zrinjski valja nesto u ovoj nasoj ligi. Uzeli su sve sto nama nije valjalo, i eto ih gdje su... Mozda ne igraju najbolji fudbal, al igraju na rezultat, pa tako su i osvojili prosle sezone. Daj Boze da Janjoš od ove nase ekipe nesto napravi... :pray:
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 02 sep 2016, 18:47

NEMA TU NAPRETKA NI DO PODNE

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 02 sep 2016, 18:48

Zrinjski i Sloboda su jedine dvije ekipe koje su spremne "sacekati" igraca, sto im je i najveca prednost.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

mensur55
Kontakt:

Post Postao/la mensur55 » 02 sep 2016, 20:46

Koliko nas je titula skupo kostala, vec drugu sezonu se borimo za evropu umjesto da smo radili planski mi smo htjeli instant uspjeh i evo sad smo spali da ne mozemo ni dupovca dovest. UPRAVA NAPOLJE
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 02 sep 2016, 20:49

Ako hocete vjerujte, ako necete ne morate, ali meni jedna osoba rece, koja ima veze s upravom, da su uspjeli sve pare isisat i da zato jest ovakva situacija u klubu, dobro su zasrali, cak i od kampa lovu... Kaze Selimovic i Kusturica najmanje krivi, vec ima neko drugi, ali ne htjede imena reci... Ne znam koliko mi je relevantno povjerovati, ali da prica o lovi ima osnove, definitivno ima i da nesto u klubu ne stima, definitivno vec odavno ne stima...
(Ovo nista nisu moje rijeci, da ne mislite da branim ovu upravu, cak stavise sam ih ja i okrivljivao, sto je dovelo do toga da kaze da su najmanje krivi(ova dvojica))
1946~

bordoakapitar

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordoakapitar » 02 sep 2016, 21:02

ThrillerHz je napisao/la:Ako hocete vjerujte, ako necete ne morate, ali meni jedna osoba rece, koja ima veze s upravom, da su uspjeli sve pare isisat i da zato jest ovakva situacija u klubu, dobro su zasrali, cak i od kampa lovu... Kaze Selimovic i Kusturica najmanje krivi, vec ima neko drugi, ali ne htjede imena reci... Ne znam koliko mi je relevantno povjerovati, ali da prica o lovi ima osnove, definitivno ima i da nesto u klubu ne stima, definitivno vec odavno ne stima...
(Ovo nista nisu moje rijeci, da ne mislite da branim ovu upravu, cak stavise sam ih ja i okrivljivao, sto je dovelo do toga da kaze da su najmanje krivi(ova dvojica))
Samim tim sto su to dozvolili, njih dvojica kao prvi ljudi kluba snose najvecu odgovornist i NAJVISE su krivi upravo NJIH DVOJICA!

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 02 sep 2016, 21:10

Nije nikakva mudrost zakljuciti ko se ovdje lize sa Turcima a preko tih ljudi je dosao i TA, ali nazalost od svega toga klub je dobio reklamu na dresu a lova ide tamo gdje jedino moze i smije otici a NAROD ZNA gdje...

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 02 sep 2016, 21:46

slika

Inace, ima neka skupina ljudi iz Indije u hotelu gdje su ovi nasi igraci. :lol:
slika

VanCipelic
Kontakt:

Post Postao/la VanCipelic » 02 sep 2016, 21:54

Lakoste je napisao/la:slika

slika
Ko je bradonja, lijevo od Novakovica, ispod ovog cvikese?

Nikad se mi necemo kutarisati ovog "skauta" i njegove plate, doprinosa i td...

MartinSco
Kontakt:

Post Postao/la MartinSco » 02 sep 2016, 22:00

Ma ja nemam ama bas nikakvih info, nit' koga znam nit' zelim da znam, ali ovo sto sam vidio do sad, klub je u teskoj situaciji. Jedino dobro je sto znamo da smo bili vec u slicnim situacijama, pa smo se uvijek izvlacili. Samo sto smo ranije uvijek igrali tu hebenu Evropu pa nam je to bila satisfakcija.
IDEMO PONOVO!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 02 sep 2016, 22:04

Lakse ukloniti tumor s mozga, nego ovog debila iz kluba! Sve se mijenja, ali levatina ostaje..

slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 02 sep 2016, 22:08

Teleca glavusa u zadnjem redu a bode u oci kao da je sam na slici. Yebote, pa ovaj covjek je neunistiv! Znaci, opet smo na istom levelu, jer sa telecom glavom nema napretka. E moj Cala...nadam se da nisi otkaz dao u opcini.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 02 sep 2016, 22:10

Lakoste je napisao/la:slika

slika
Vidi seoskih varalica Bekića i Mikela, čarape na papuče hehehehehehehe nisu oni đaba rumeni
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 02 sep 2016, 22:10

slika

Znate li ko je ovo? :kafa:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot], Proximic i 9 gostiju.