samo da kazem da imam skole vishe neGO ti GODIna...a Smatraj se kongoancem u kom god hoces smislu....KONGO je napisao/la:Neznalica, bas ti fino pristaje. Pocetna recenica se pise velikim slovom, SM se pise velikim slovima, a to sto je moj pseudonim Kongo, ne misli se na drzavu u Africi. Vidim vecina vas upravo na to misli.Isfrustriran nisam, a nije moj problem sto vecina vas vidi stvari onako kako vi zelite da vidite, bas kao i u slucaju Konga.neznalica je napisao/la:....ljudi dragi odakle vam toliko pljuvacke??????....cime ste isfrustirani, da vas nije komsija kao male analno uznemiravao![]()
![]()
![]()
....to se cesto u zairu pardon Kongu zna desiti....a kazu nije rijetkost ni u pod starim mostom
![]()
![]()
![]()
P.S. Molim te sljedeci put ne upotrebljavaj rijeci koje ne znas pravilno napisati ! Jer pored sto si neznalica smatrat cu da si i nepismen.
Zvjezdan Misimović
Re: Zvjezdan Misimović
Stvarno me iznenadjujes u zadnje vrijeme, uvjek sam se slagao sa tvojim postovima al u zadnje vrijeme sto pricas protiv Susica inekako, al vrijedjat igraca.velez_mostar je napisao/la:KONGO je u dobra doba u pravu, Misimovic djeluje jako nezainteresirano na terenu kad igra za BiH, cak je i jako hladan lik, ne raduje se golovima, ne ide u zagrljaj ostatku raje pretjerano, pri izjavama se moze vidjeti da nema emocija nikako...ako mu vec srce kuca za neku drugu repku, neka to kaze, navikli smo da se nebosnjaci prislanjaju komsijama, i da padaju pod pritiscima njihovih saveza.
Imam samo jednu poruku takvima: Ovo nije muslimanska, bosnjacka, mudzahedinska reprezentacija, ovo je reprezentacija svih nas, gradjana BiH, bez obzira kako se deklarisali, jer da nije tako ja ne bi za istu navijao.
Evo pogledaj jedan gol i radovanje Misketa.
[youtube][/youtube]
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
ma sta se raspravljate i objasnjavate, vidite da mu je cilj da zakuha neku glupu svadju na nacionalnom nivou. mozda je i on taj ubaceni komsija ali se lazno predstavlja.
- velez_mostar
- Kontakt:
Tebi se pola prasta, jer se predstavljas kao jako glup, a i neznalica naravno, ali si dobro skontao da mi je ostalo pljuvacke od podmazivanja tvog supka, koji je spreman za jednu veliku kitu, ali to si i naucio, pa ne mora da ti smeta, sta se odmah uzbudjujes!?neznalica je napisao/la:procitaj sta si napisaovelez_mostar je napisao/la:Ostalo nam nesto pljuvacke, nismo svu iskoristili za podmazivanje analnog otvora pojedinih likova sa niskim IQ, a koji se ne stide toga, pa se i sami nazivaju takvima!neznalica je napisao/la:....ljudi dragi odakle vam toliko pljuvacke??????....cime ste isfrustirani, da vas nije komsija kao male analno uznemiravao![]()
![]()
![]()
....to se cesto u zairu pardon Kongu zna desiti....a kazu nije rijetkost ni u pod starim mostom
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ostalo ti je jos pljuvacke jer je nisi svu iskoristio lizajuci MOJ analni otvor...e svaka ti cast kad priznajes...ko prizna pola mu se prasta...toliko o IQ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Polako, imas jos dosta toga u zivotu primiti!

- velez_mostar
- Kontakt:
To je gol koji je on postigao!BIHfan je napisao/la:Stvarno me iznenadjujes u zadnje vrijeme, uvjek sam se slagao sa tvojim postovima al u zadnje vrijeme sto pricas protiv Susica inekako, al vrijedjat igraca.velez_mostar je napisao/la:KONGO je u dobra doba u pravu, Misimovic djeluje jako nezainteresirano na terenu kad igra za BiH, cak je i jako hladan lik, ne raduje se golovima, ne ide u zagrljaj ostatku raje pretjerano, pri izjavama se moze vidjeti da nema emocija nikako...ako mu vec srce kuca za neku drugu repku, neka to kaze, navikli smo da se nebosnjaci prislanjaju komsijama, i da padaju pod pritiscima njihovih saveza.
Imam samo jednu poruku takvima: Ovo nije muslimanska, bosnjacka, mudzahedinska reprezentacija, ovo je reprezentacija svih nas, gradjana BiH, bez obzira kako se deklarisali, jer da nije tako ja ne bi za istu navijao.
Evo pogledaj jedan gol i radovanje Misketa.
[youtube][/youtube]
Ja ne vrijedjam igraca, samo kazem da ima neki problem sa reprezentacijom, i sa srcem kad se radi o istoj, i ne sumnjam u KIMBO-ve rijeci, vjeruj mi..a, i ti znas o cemu ja pricam.
Radi se o tome da mu svi tolerisemo hodanje po terenu, pomalo pasivnu igru, i sve ono o cemu sam pisao, ali moramo se suociti sa cinjenicom da je to tako..stvarno sumnjam u njegovu odanost nasoj repci..ja znam da to zvuci pomalo ruzno, ni ja ne zelim vjerovati u to, ali mozemo s razlogom sumnjati u to.
Jednostavno, imam osjecaj da je reprezentacija, stanje u, i oko nje, odnos izmedju igraca, pa odnos sa trenerom jedna velika misterija za sve nas, i dosta smo sutili makar to bilo i na nacionalnoj osnovi, ako je istina!
-
- Kontakt:
Ma Misimovic je nikakav covjek..Ja mu prosle godine trazio na njegovoj stranici da mi posudi 100 eura, trebalo mi bas jako jer sam bio u teskoj situaciji..Nije se udostojio ni da odgovori na komentar a odgovara na neke pohvale i slicno....A vratio bi mu 100 eura, nisam lopov....To je kao da je meni neko trazio 10 feninga...1000000 puta sam nekome koga i ne znam dao marku, 2 ili 5.....Nije poenta u 100 eura, poenta je u dusi....
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju
hahahahah nemogu vjerovat.. isao traziti 100eanaliticar_ je napisao/la:Ma Misimovic je nikakav covjek..Ja mu prosle godine trazio na njegovoj stranici da mi posudi 100 eura, trebalo mi bas jako jer sam bio u teskoj situaciji..Nije se udostojio ni da odgovori na komentar a odgovara na neke pohvale i slicno....A vratio bi mu 100 eura, nisam lopov....To je kao da je meni neko trazio 10 feninga...1000000 puta sam nekome koga i ne znam dao marku, 2 ili 5.....Nije poenta u 100 eura, poenta je u dusi....

-
- Kontakt:
Sta fali? Barbarez legenda mi je u Zenici kad smo igrali protiv Belgije dao 100 km i rekao da i ne pomisljam da mu vracam..Ja mu trazio isto 100 eura i rekao da cu mu vratiti na sljedecoj tekmi, da cu ga naci i vratiti mu pare..Covjek izvadi 100 km iz dzepa i rece da nema uza se nista vise ali eto dao mi 100 i rekao da nema sanse da vratim...Borkan je napisao/la:hahahahah nemogu vjerovat.. isao traziti 100eanaliticar_ je napisao/la:Ma Misimovic je nikakav covjek..Ja mu prosle godine trazio na njegovoj stranici da mi posudi 100 eura, trebalo mi bas jako jer sam bio u teskoj situaciji..Nije se udostojio ni da odgovori na komentar a odgovara na neke pohvale i slicno....A vratio bi mu 100 eura, nisam lopov....To je kao da je meni neko trazio 10 feninga...1000000 puta sam nekome koga i ne znam dao marku, 2 ili 5.....Nije poenta u 100 eura, poenta je u dusi....![]()
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju
mene bi bilo stid žicat pare.. zavrni rukave, uzmi lopatu i zaradi a ne moli.analiticar_ je napisao/la:Sta fali? Barbarez legenda mi je u Zenici kad smo igrali protiv Belgije dao 100 km i rekao da i ne pomisljam da mu vracam..Ja mu trazio isto 100 eura i rekao da cu mu vratiti na sljedecoj tekmi, da cu ga naci i vratiti mu pare..Covjek izvadi 100 km iz dzepa i rece da nema uza se nista vise ali eto dao mi 100 i rekao da nema sanse da vratim...Borkan je napisao/la:hahahahah nemogu vjerovat.. isao traziti 100eanaliticar_ je napisao/la:Ma Misimovic je nikakav covjek..Ja mu prosle godine trazio na njegovoj stranici da mi posudi 100 eura, trebalo mi bas jako jer sam bio u teskoj situaciji..Nije se udostojio ni da odgovori na komentar a odgovara na neke pohvale i slicno....A vratio bi mu 100 eura, nisam lopov....To je kao da je meni neko trazio 10 feninga...1000000 puta sam nekome koga i ne znam dao marku, 2 ili 5.....Nije poenta u 100 eura, poenta je u dusi....![]()
Vidite da mu je ponestalo gluposti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
analiticar,da ti nisi ono Dzeki trazio love kad je ispao onaj belaj ispred stadiona,kada mu je neko psovao mater i sl.samo zato sto mu ovaj nije dao loveanaliticar_ je napisao/la:Sta fali? Barbarez legenda mi je u Zenici kad smo igrali protiv Belgije dao 100 km i rekao da i ne pomisljam da mu vracam..Ja mu trazio isto 100 eura i rekao da cu mu vratiti na sljedecoj tekmi, da cu ga naci i vratiti mu pare..Covjek izvadi 100 km iz dzepa i rece da nema uza se nista vise ali eto dao mi 100 i rekao da nema sanse da vratim...Borkan je napisao/la:hahahahah nemogu vjerovat.. isao traziti 100eanaliticar_ je napisao/la:Ma Misimovic je nikakav covjek..Ja mu prosle godine trazio na njegovoj stranici da mi posudi 100 eura, trebalo mi bas jako jer sam bio u teskoj situaciji..Nije se udostojio ni da odgovori na komentar a odgovara na neke pohvale i slicno....A vratio bi mu 100 eura, nisam lopov....To je kao da je meni neko trazio 10 feninga...1000000 puta sam nekome koga i ne znam dao marku, 2 ili 5.....Nije poenta u 100 eura, poenta je u dusi....![]()

GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

-
- Kontakt:
Nisam to ja, to je momak iz doma....
A sta fali, to je kao da neko tebi trazi pola marke...No doci i traziti 2 ili vise puta je bas bezobrazno...Ovaj specijalac je Dzeki i ostalima postao stalna musterija, ovi mu davali no jednom kad nisu nastao belaj....
A sta fali, to je kao da neko tebi trazi pola marke...No doci i traziti 2 ili vise puta je bas bezobrazno...Ovaj specijalac je Dzeki i ostalima postao stalna musterija, ovi mu davali no jednom kad nisu nastao belaj....
Čovječe imaš ruke zaradi, na koji nivo moraš spasti da žicaš pare, pa neka je i Bill Gates?!analiticar_ je napisao/la:Nisam to ja, to je momak iz doma....
Taman da dode 100 ljudi po 100 maraka
vidim da pametujes po forumu,pametnije ti je prodavati novine kockice nego spadati na nisek grane i traziti pare od ludianaliticar_ je napisao/la:Nisam to ja, to je momak iz doma....
Sramota
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS

-
- Kontakt:
daj ba vidis da vas lozim malo.....palite se ko suma oko Duborvnika u augustu mjesecu.....
A nakon utakmice u Zenici ja zaista sumnjam u Misimovicevo postenje....Kad se spoji to i njegovo isputanje iz reprezentacije zbog oduzimanja kapitenske trake, onda se zaista treba zapitati koliko je on dobar covjek...

A nakon utakmice u Zenici ja zaista sumnjam u Misimovicevo postenje....Kad se spoji to i njegovo isputanje iz reprezentacije zbog oduzimanja kapitenske trake, onda se zaista treba zapitati koliko je on dobar covjek...
ocemo otvoriti ziro racun za pomoc tebianaliticar_ je napisao/la:daj ba vidis da vas lozim malo.....palite se ko suma oko Duborvnika u augustu mjesecu.....
![]()
![]()
![]()
Zatrebalo ti za boba ili?analiticar_ je napisao/la:Ma Misimovic je nikakav covjek..Ja mu prosle godine trazio na njegovoj stranici da mi posudi 100 eura, trebalo mi bas jako jer sam bio u teskoj situaciji..Nije se udostojio ni da odgovori na komentar a odgovara na neke pohvale i slicno....A vratio bi mu 100 eura, nisam lopov....To je kao da je meni neko trazio 10 feninga...1000000 puta sam nekome koga i ne znam dao marku, 2 ili 5.....Nije poenta u 100 eura, poenta je u dusi....

Misimovića žele Fiorentina i Atletico
Sjajne igre Zvjezdana Misimovića u dresu Wolfsburga prometnule su BiH nogometaša u poželjenog kandidata za pojačavanje mnogih klubova.
Nakon što se pohvalno o njemu izrazio trener Schalkea Felix Magath, koji ga je i vodio tijekom Wolfsburgove šampionske sezone, interes spram igrača koji je u prošloj bundesligaškoj sezoni uz 10 golova imao 15 asistencija, a u pretprošloj uz sedam pogodaka 20 dodavanja za gol, iskazuju i klubovi izvan Njemačke.
Tako Bild piše da su se u Wolfsburgu za njega počeli raspitivati Fiorentina, ali i pobjednik Europa lige madridski Atletico.
Misimovićeva cijena vrti se oko deset milijuna eura. Ugovorno je za "vukove" vezan do 2013. godine.
Sjajne igre Zvjezdana Misimovića u dresu Wolfsburga prometnule su BiH nogometaša u poželjenog kandidata za pojačavanje mnogih klubova.
Nakon što se pohvalno o njemu izrazio trener Schalkea Felix Magath, koji ga je i vodio tijekom Wolfsburgove šampionske sezone, interes spram igrača koji je u prošloj bundesligaškoj sezoni uz 10 golova imao 15 asistencija, a u pretprošloj uz sedam pogodaka 20 dodavanja za gol, iskazuju i klubovi izvan Njemačke.
Tako Bild piše da su se u Wolfsburgu za njega počeli raspitivati Fiorentina, ali i pobjednik Europa lige madridski Atletico.
Misimovićeva cijena vrti se oko deset milijuna eura. Ugovorno je za "vukove" vezan do 2013. godine.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- velez_mostar
- Kontakt:
Hahahaha, cestitke analiticaru!! loza za 10..svi se primili..
Samo da hoće više obojica otići iz one dosadne ekipe...:S Miške je davno zaslužio neki bolji klub i nadam se da će preći u Atletico. Mislim da mu italija ne bi odgovarala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.