HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Umjesto sto supljirate bezveze i svadjate se, bolje bi vam bilo da pricate o konkretnim stvarima, npr. o sutrasnjoj utakmici, to je ipak mnogo zanimljivija tema. Svi mi znamo historiju, prema tome nema potrebe da se prepricava po hiljaditi put na forumu. Nek svako navija za kog hoce i to je to. Ja zelim sve najbolje svakoj nasoj ekipi u Euro takmicenjima, pa tako i Zrinjskom, a jedan ili vise "navijaca" sa svojim nacionalistickim i slicnim ispadima nece promijeniti to misljenje. Dakle, ostavite se djedova i pradjeda, i vratite se temi.
Vezano za sutrasnju utakmicu... tesko je reci kolika je stvarna snaga tog Tobola, ne moze se procjenjivati na osnovu jedne utakmice, a cak i da moze nemamo neke fajde od toga, obzirom da nismo imali priliku gledati utakmicu. Najveca snaga Zrinjskog je Dragan Jovic, vjerujem da je on u prvoj utakmici snimio dosta toga, i da ce uspjeti da se postavi na pravi nacin i obezbjedi prolaz.
Vezano za sutrasnju utakmicu... tesko je reci kolika je stvarna snaga tog Tobola, ne moze se procjenjivati na osnovu jedne utakmice, a cak i da moze nemamo neke fajde od toga, obzirom da nismo imali priliku gledati utakmicu. Najveca snaga Zrinjskog je Dragan Jovic, vjerujem da je on u prvoj utakmici snimio dosta toga, i da ce uspjeti da se postavi na pravi nacin i obezbjedi prolaz.
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Snaga tog tobola se ocituje u tome da imaju proracun kao jedan Slovan iz Bratislave te podaci da kuci nisu gubili od Galate,Basela,Wiene vec od GRANDE ZRINJE!
Sutra nam je samo Selimovic upitan ,al bit ce sve ok ,99% nastupa!
Uz podrsku sa tribina i pametnu taktiku ne sumnjam u prolaz!
HSK Zrinjski Mostar
Sretno i da izbacite te levate! Mi evropske ekipe se ipak trebamo paziti izmedju sebeBabilon je napisao/la:Snaga tog tobola se ocituje u tome da imaju proracun kao jedan Slovan iz Bratislave te podaci da kuci nisu gubili od Galate,Basela,Wiene vec od GRANDE ZRINJE!

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Jesmo dobili mi gore ali svi govore da Tobol nije nimalo brzazlen,a to potvrđuju njihovi rezultati u europi poslljednih godina. Ima super rezultat iz prve utakmice i domaći teren, više odmora, Jovića/Perića i navijače na svojoj strani. Uz ozbiljan pristup to bi trebalo biti dovoljno za prolaz. Prolaz koji u idućem kolu za razliku od prvog donosi najlakšeg i možda čak i najbližeg mogućeg protivnika, prolaz koji donosi i zaradu klubu, igračima promociju,a navijačima priliku za pristupačno europsko gostovanje.
FOOORZZAAA ZRINJSKIII...
FOOORZZAAA ZRINJSKIII...
* 1st qualifying round: 90.000 €Marin je napisao/la:Jesmo dobili mi gore ali svi govore da Tobol nije nimalo brzazlen,a to potvrđuju njihovi rezultati u europi poslljednih godina. Ima super rezultat iz prve utakmice i domaći teren, više odmora, Jovića/Perića i navijače na svojoj strani. Uz ozbiljan pristup to bi trebalo biti dovoljno za prolaz. Prolaz koji u idućem kolu za razliku od prvog donosi najlakšeg i možda čak i najbližeg mogućeg protivnika, prolaz koji donosi i zaradu klubu, igračima promociju,a navijačima priliku za pristupačno europsko gostovanje.
FOOORZZAAA ZRINJSKIII...
* 2nd qualifying round: 90.000 €
* 3rd qualifying round: 90.000 €
* Playoffs: 90.000 €
* Group stage: 1.000.000 €
* Group match victory: 140.000 €
* Group match draw: 70.000 €
* 1st knock out round: 200.000 €
* 2nd knock out round: 300.000 €
* Quarter-finals: 400.000 €
* Semi-finals: 700.000 €
* Final: 2.000.000 €
* Winning the final: 1.000.000 €
Ovo nam je zajamceno na kraju godine ako se Tobol sutra prođe!

HSK Zrinjski Mostar
- ćaćapreljepi
- Kontakt:
Ovi manijaci iz Kazahstana došli tek večeras u 8 u hotel s puta hahahahahahaha
Tek ujutro će imati trening a navečer utakmica hahahahaha
Pa neće oni na noge moći, neće moći o sebi 

Tek ujutro će imati trening a navečer utakmica hahahahaha

"Imamo megalomanske apetite i predatorske ambicije" HŠKZ
Ne znam, i naši su putovali par dana pa su ipak pobjedili. Joj što bi gorilo da je utakmica sutra nekad ranije

đe je u podne ne zagovorismo!Marin je napisao/la:Ne znam, i naši su putovali par dana pa su ipak pobjedili. Joj što bi gorilo da je utakmica sutra nekad ranije![]()

HSK Zrinjski Mostar
-
- Kontakt:
ajmo Zrinjski igrao sam 1 nemojte me razocarati 

Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
nocas nije bilo sna nikako a tek veceras...napit se ko letva i ako Bog da slaviti do zore..........
IDEMO PLEMICIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IDEMO PLEMICIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Sretno veceras Zrinjskom i Sirokom B. , sigurno prolazite ... 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
SRETNO VECERAS

-
- Kontakt:
Sta ja kazem tako i bude :p ovo sam 27-og napisaoSamo F.K.S !! je napisao/la:opet da ponovim dobijate tobola 100%

Sretno veceras vama al oni sa brda iznad vas nek izgube jedno 0:3
Imal ikakvih naznaka da ce biti streaming ili bilo sta... izgleda da opet necemo moci gledati utakmicu Zrinjskog... Siroki ima na BHT-u... Sretno veceras 

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
-
- Kontakt:
Bogami sad gledah jedno 10 stranica nema zrinjskog nigdje :S
Sretno vama protiv Azijaca u Europaligi

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ima li mozda da neki radio prenosi... sad gledam BH Radio 1 i Radio FBiH, po obicaju, nemaju namjeru da nam olaksaju pracenje ove utakmice, pa ako neko zna neki hercegovacki radio da prenosi nek se javi... naravno, da ima online... 

-
- Kontakt:
Sretno Zrinjski, sretno Mostar 

- Omerbavarac
- Kontakt:
Evo Zrinjevci ovjeravaju prolaz.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Krenulo je... sad smiriti igru i sigurno utakmicu privesti kraju... 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.