pinoglavi je napisao/la:Izraziti favoritMortemHz je napisao/la:Sarajevo sampion

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
pinoglavi je napisao/la:Izraziti favoritMortemHz je napisao/la:Sarajevo sampion
FrantoBauzek je napisao/la:
Od pasulja svira Bulja
amazing je napisao/la:FrantoBauzek je napisao/la:
Od pasulja svira Bulja![]()
Sarajevu kasa suplja.
belosevic28 je napisao/la:koji su tvrdili da je Piric reprezentativni kalibar...
Haj to kod kuće zapjevaj da ti stari šamar frljakne.bambus je napisao/la:bijeli eee, bijeli ooo, naprijed zrinjski samo tebe volimo...nanananaaaa samo tebe volim oooo!
Probisvjet je napisao/la:Trebao bi Dulja preci na blazu hranu, vise proteinsku bez zasicenih ugljiko hidrata. Yebace ga maslenjak, budite sigurni.
A dobar je maslenjak, jelde pitari.![]()
Jel niste ?wobly92 je napisao/la:belosevic28 je napisao/la:koji su tvrdili da je Piric reprezentativni kalibar...![]()
![]()
![]()
![]()
Pa ganjate, on je zelja 90% vasih forumasaMortemHz je napisao/la:Sad i njega ganjamo
Hodzic je proslu sezonu odigrao na vrhunskom nivou i bilo je pitanje hoce li vani, kod vas, kod nas, kod Zelje ili u Zrinjski (nije "tip igraca" za Siroki).tuzlak1987 je napisao/la:Pa ganjate, on je zelja 90% vasih forumasaMortemHz je napisao/la:Sad i njega ganjamo![]()
Kada krene prica koga smo trebali dovesti odmah se spominju: Piric, Ordagic, Memisevic, Redzic i jos mozda 1-2 imena iz PL.
Al vidi ja postujem svakog ko prati aktivno ovu ligu, zao mi je i vas i nas koji gubimo zivce oko ovoga. Nista lose i zlonamjerno ne mislim oko ovog niti ismijavam ovo oko Duljevica. Vjerovatno o vasoj upravi mislim isto sto i vi, tj ne nasladjujem se. Da dodje sutra Husaric i ponudi nekog kao sto je Hodzica oni bi prihvatili to, ne znam jel mi vise zao vas sto imate Husarine igrace ili nas. Ili da li ce mi biti drago vise ako ode ili ako ostane. Svejedno mi je. Ali uglavnom svjesni smo dobar dio njegovih mana ovdje u TZ.
Jeste ali je Husarin, a cim je to ne bih ga uzeo da je duplo bolji.Sabinho je napisao/la: Hodzic je proslu sezonu odigrao na vrhunskom nivou i bilo je pitanje hoce li vani, kod vas, kod nas, kod Zelje ili u Zrinjski (nije "tip igraca" za Siroki).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.