Belgija-BiH/BiH-Belgija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija
Nadat je se da ce ga Mitrovic zamijeniti kako treba, treba nam dobar golman za ove susrete, za sve ali narocito orotiv Belgije
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Mitrovic je sigurno jedno odlicno rijesenje.amir je napisao/la:Nadat je se da ce ga Mitrovic zamijeniti kako treba, treba nam dobar golman za ove susrete, za sve ali narocito orotiv Belgije

- Principatus
- Kontakt:
Za Mitrovica samo znam da je proglasen sada u 08/09 rundi za najboljeg golmana u madjarskoj.
Sad je pitanje koliko to znaci u toj ligi. Ali morace biti dovoljno za nas.
Bas upravo sam gledao zbog madjarske lige malo, tamo je nastao jedan od najboljih auto-golova.
Pogledajte ovo:
http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... recen.html
Lekcija iz videa, moraju u toj ligi da imaju super golmane, jer kad cak odbrane penale nisu sigurni da ovaki golovi ne padaju.
Sad je pitanje koliko to znaci u toj ligi. Ali morace biti dovoljno za nas.
Bas upravo sam gledao zbog madjarske lige malo, tamo je nastao jedan od najboljih auto-golova.

Pogledajte ovo:
http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... recen.html
Lekcija iz videa, moraju u toj ligi da imaju super golmane, jer kad cak odbrane penale nisu sigurni da ovaki golovi ne padaju.

Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 01 mar 2009, 16:24, ukupno mijenjano 1 put.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- MentalitaUltras
- Kontakt:
Dva Gola Smajketa i jedan Aganovića za Dender 

вяαηισ¢ι ¢αѕтι gℓανησg gяα∂α
-HzsA87-
-HzsA87-
Mitrović = Gušo - istrčavanja 0 . Mislim das je jedina dostojna zamjena za Hasagića Brašnić ne uzimajući u obzir ove koji nemaju pravo Begović , Ramović ...
@ Čini mi se protiv Armenije da je Brašnić branio i imao je par odličnih intervencija , plus ima reprezentativnog iskustva i ima 35 god. što je za golmane normala .
@ A od ostalih ćirinih "vratara" nijedan nije za repke , možda ko' drugi golman , ali prvi nikako : Nurković , Tripić , Mujkić , Burić , Šehić ...
@ Čini mi se protiv Armenije da je Brašnić branio i imao je par odličnih intervencija , plus ima reprezentativnog iskustva i ima 35 god. što je za golmane normala .
@ A od ostalih ćirinih "vratara" nijedan nije za repke , možda ko' drugi golman , ali prvi nikako : Nurković , Tripić , Mujkić , Burić , Šehić ...
E i jakog nam izborano rules je napisao/la:Mitrović = Gušo - istrčavanja 0 . Mislim das je jedina dostojna zamjena za Hasagića Brašnić ne uzimajući u obzir ove koji nemaju pravo Begović , Ramović ...

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
..................Dzeko......Muslimovic...................
.............Misimovic.......Ibricic........................
........................Rahimic..............................
Salihovic........................................Berberovic
.............Jahic......Spahic.....Nadarevic.............
?
Nije Lose ? sta mislite ?
.............Misimovic.......Ibricic........................
........................Rahimic..............................
Salihovic........................................Berberovic
.............Jahic......Spahic.....Nadarevic.............
?
Nije Lose ? sta mislite ?
Zadnja izmjena: Seyo, dana/u 01 mar 2009, 20:30, ukupno mijenjano 1 put.
eh ovako, posto se oprastam sa foruma zelim da posellamim amirovu i mentalultras mamu..hvala im za sve sto su uradile za mene..bili su to ugodni sati sa njima..pozzz
hajde dovidjenja i naleti nam kad postanes punoljetan
Administracija
hajde dovidjenja i naleti nam kad postanes punoljetan
Administracija
Zadnja izmjena: Mr Plummer, dana/u 01 mar 2009, 21:36, ukupno mijenjano 1 put.
------------------------Dzeko---------------------
..............Ibricic........................
Salihovic----------Misimovic----------------Stilic
........................Rahimic........................
Jahic......Spahic.....Nadarevic..........Berberovic
--------------------------Mitrovic----------------------
Hasagic se vec duze vrijeme muci s ozlijedama pa je veliko pitanje da li ce biti spreman za Belgiju. Vjerujem da ce ciro jahica vratiti u repku i staviti ga na ovu poziciju. Muslimovic se danas ponovo ozlijedio,neznam koliko je "opasno",ali u svakom slucaju nije ni u nekoj Bog zna kakvoj formi. Iako vecina "nevoli"Ibricica,na poziciji poluspica igra sjajno u Hajduku,i smatram da bi bio dobar tandem s Dzekom. Stilic MORA igrati protiv Belgije,jer covjek igra u sjajnoj formi,i odlican je igrac.
Hasagic se vec duze vrijeme muci s ozlijedama pa je veliko pitanje da li ce biti spreman za Belgiju. Vjerujem da ce ciro jahica vratiti u repku i staviti ga na ovu poziciju. Muslimovic se danas ponovo ozlijedio,neznam koliko je "opasno",ali u svakom slucaju nije ni u nekoj Bog zna kakvoj formi. Iako vecina "nevoli"Ibricica,na poziciji poluspica igra sjajno u Hajduku,i smatram da bi bio dobar tandem s Dzekom. Stilic MORA igrati protiv Belgije,jer covjek igra u sjajnoj formi,i odlican je igrac.
Sto se tice prvih 11 ja se slazem s tobom i mislim takoder da Stilic treba biti u prvih 11. Ja sam dobio informaciju da ce Hasagic pauzirati 6-7 sedmica tako da vjerovatno nece biti spreman za dvomec protiv Belgije.majestic je napisao/la:------------------------Dzeko---------------------
aaaa jes nas krenulo nema ni salihovica u Belgiji...jos jedna povrjeda e jbg sve nekako sto se blizimo ide naopako...
- Principatus
- Kontakt:
Jos jedna losa novost. Zasad pise da mogu biti 3-4 sedmice dok moze da igra, dakle mogao bih mozda jos nastupiti za reprezentaciju, ali na to bolje ne treba racunati.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
a u pick.. jeb. materinu pa sta je ovo ...
uvijek povrede kad trebamo da igramo utakmicu
uvijek povrede kad trebamo da igramo utakmicu
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
e jbg stvarno losa vijest,al nadam se da ovo nije konacna dijagnoza i da ce biti spreman za utakmice sa belgijom....pored svih ovih povrijedjenih igraca,da salihovic fali u belgiji bio bi ogroman hendikep...
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !
ma bjezi vec mi nje pun kufer ovih povreda pred utakmicu nek se gone,
imamo srecom stilica koji je u dobroj formi
imamo srecom stilica koji je u dobroj formi
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- MentalitaUltras
- Kontakt:
Pa šta je sad ovo ???
Prvo Vedad onda Keno sad još Sejo ..
Pa daj ..

Prvo Vedad onda Keno sad još Sejo ..
Pa daj ..

-HzsA87-
-HzsA87-
Ljudi mene svaki vikend strah da se jos sta ne desi. Dzeki treba zabraniti da igra dok ne bude Belgija.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
ja bih za Belgiju postavio ovako:
------------------------------Mitrovic----------------------------------
------------Nadarevic--------Spahic---------Damjanovic------------
--Jahic---------------------------------------------------Vladavic----
---------------------Muratovic----Rahimic----------------------------
------Pjanic-------------------------------------Misimovic------------
-------------------------------Dzeko------------------------------------
Sa tim da za ovog nazovi kapitena Spahica nisam siguran, jer ne znam igra li lik uopste, ako ne bude igrao na njegovo mjesto ubaciti Mravca a od stopera imamo i Radeljica, Jahic sigurno moze odlicno odigrati kao bocni, bolja defanziva a slabija ofanziva, dok je kod Vladavica obratno, mada se njih dvojica mogu i zamijeniti, dva razbijaca i ratnika Muratovic i Rahimic, brzi Pjanic, i lukava lisica Misimovic koji podvaljuje loptu za Dzeku, siguran sam da bi ovakvom formacijom zatvorili prilaze Belgijancima a u napadu preko Vladavica i Pjanica isposlovali neki faul ili centarsut na Dzeksona
Sa tim da za ovog nazovi kapitena Spahica nisam siguran, jer ne znam igra li lik uopste, ako ne bude igrao na njegovo mjesto ubaciti Mravca a od stopera imamo i Radeljica, Jahic sigurno moze odlicno odigrati kao bocni, bolja defanziva a slabija ofanziva, dok je kod Vladavica obratno, mada se njih dvojica mogu i zamijeniti, dva razbijaca i ratnika Muratovic i Rahimic, brzi Pjanic, i lukava lisica Misimovic koji podvaljuje loptu za Dzeku, siguran sam da bi ovakvom formacijom zatvorili prilaze Belgijancima a u napadu preko Vladavica i Pjanica isposlovali neki faul ili centarsut na Dzeksona
Zadnja izmjena: mirzza, dana/u 02 mar 2009, 13:51, ukupno mijenjano 1 put.
Cuva Bog Zelju svog!
Berberovic,Ibricic ????mirzza je napisao/la:ja bih za Belgiju postavio ovako:
Sa tim da za ovog nazovi kapitena Spahica nisam siguran, jer ne znam igra li lik uopste, ako ne bude igrao na njegovo mjesto ubaciti Mravca a od stopera imamo i Nadarevica, Jahic sigurno moze odlicno odigrati kao bocni, bolja defanziva a slabija ofanziva, dok je kod Vladavica obratno, mada se njih dvojica mogu i zamijeniti, dva razbijaca i ratnika Muratovic i Rahimic, brzi Pjanic, i lukava lisica Misimovic koji podvaljuje loptu za Dzeku, siguran sam da bi ovakvom formacijom zatvorili prilaze Belgijancima a u napadu preko Vladavica i Pjanica isposlovali neki faul ili centarsut na Dzeksona
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
- MentalitaUltras
- Kontakt:
@ZeljoMan
jesil cuo da postoji Klupa
jesil cuo da postoji Klupa

-HzsA87-
-HzsA87-
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.