Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Pitaj acu da ti vrati profil nekad kad Hajduka kreneLakoste je napisao/la:Svaka cast momku koji je otvorio ovu temu.
aleksandar_veliki je napisao/la:.
Sabinho je napisao/la:Imam osjecaj da ce Bazdarevic poceti sa Medunjaninom i Pjanicem te Dzekom i Ibisevicem gore. Izmjene ce biti Djuric, Milicevic i Cimirot u zadnjih 15-ak minuta.
Nazalost!DevilsAdvocate je napisao/la:Ma kakav CImirot sta vam je, dzaba mastate...
Mislim da poznajem Mesin tip trenera, nadam se da se varam.edoo3 je napisao/la:Sabinho je napisao/la:Imam osjecaj da ce Bazdarevic poceti sa Medunjaninom i Pjanicem te Dzekom i Ibisevicem gore. Izmjene ce biti Djuric, Milicevic i Cimirot u zadnjih 15-ak minuta.
Ili ovo:
Cimirot
Pjanic Medunjanin
Dzeko
ili ovo:
Cimirot Pjanic
Vedo Dzeko
Ne vjerujem da ce Mesa ici sa Medom i Vedom zajedno.
Mislis Susicevski tip treneraSabinho je napisao/la:Mislim da poznajem Mesin tip trenera, nadam se da se varam.edoo3 je napisao/la:Sabinho je napisao/la:Imam osjecaj da ce Bazdarevic poceti sa Medunjaninom i Pjanicem te Dzekom i Ibisevicem gore. Izmjene ce biti Djuric, Milicevic i Cimirot u zadnjih 15-ak minuta.
Ili ovo:
Cimirot
Pjanic Medunjanin
Dzeko
ili ovo:
Cimirot Pjanic
Vedo Dzeko
Ne vjerujem da ce Mesa ici sa Medom i Vedom zajedno.Ibisevica jednostavno nece (ne smije) ostaviti na klupi dok je slicna situacija i sa Medunjaninom; "Zelio sam istvariti veliki posjed lopte i pas igru".
To ce otprilike biti izjava.
Naravno, medjutim Mume ce duze izbivati sa terena, i ne vjerujem da ce jace protivnike napasti sa dvojcem Medo-Pjanic na sredini pa se Estonija cini kao idealna da se Cimirot i Pjanic "upoznaju" i makar malo uigraju.edoo3 je napisao/la:Ma ne mora da znaci ni da su njih dvojica (Medo i Vedo) recept za fijasko, samo bi nam sredina bila itekako produktivnija kad bi se uz Pjanica i Medunjanina nalazio Cimirot,kao klasicni destruktivac, dok bi njih dvojica igrali kombinaciju osmice i desetke.Eh, u tom slucaju bi morali igrati sa trojicom nazad :/
Ja ne bi volio da bez Cimirota igramo protiv Estonije ali treba biti realan i reci da Susic imao vrhunsku taktiku protiv ekipa ranga Estonije, i napisao sam to vise puta, tako da nije greska izaci bez Cimirota ako na kraju pobjedimo sto ne bi trebalo doci u pitanje. Safeta je, izmedju ostalog, kostalo sto je precijenio nasu ekipu pa je isto pristupao i Slovackoj i Latviji.Sabinho je napisao/la:@pinoglavi moze se i tako reci.
Nedostaje taj momcina.Lakoste je napisao/la:Svaka cast momku koji je otvorio ovu temu.
Sto ba, 0-6 smo uzeli u Latviji, ukupno 10-1 mislimpinoglavi je napisao/la:Ja ne bi volio da bez Cimirota igramo protiv Estonije ali treba biti realan i reci da Susic imao vrhunsku taktiku protiv ekipa ranga Estonije, i napisao sam to vise puta, tako da nije greska izaci bez Cimirota ako na kraju pobjedimo sto ne bi trebalo doci u pitanje. Safeta je, izmedju ostalog, kostalo sto je precijenio nasu ekipu pa je isto pristupao i Slovackoj i Latviji.Sabinho je napisao/la:@pinoglavi moze se i tako reci.
Sabinho je napisao/la:Sto ba, 0-6 smo uzeli u Latviji, ukupno 10-1 mislimpinoglavi je napisao/la:Ja ne bi volio da bez Cimirota igramo protiv Estonije ali treba biti realan i reci da Susic imao vrhunsku taktiku protiv ekipa ranga Estonije, i napisao sam to vise puta, tako da nije greska izaci bez Cimirota ako na kraju pobjedimo sto ne bi trebalo doci u pitanje. Safeta je, izmedju ostalog, kostalo sto je precijenio nasu ekipu pa je isto pristupao i Slovackoj i Latviji.Sabinho je napisao/la:@pinoglavi moze se i tako reci.
Posto vidim da si pogresno shvatio, isto je pristupio u smislu podcjenjivanja protivnika jer smo protiv obje reprezentacije isli bez def. veznog. Pokazalo se ispravno protiv manjih reprezentacija (citaj: Latvija) a to nas je kostalo protiv jacih (citaj: Slovacka). Valjda ti i ovaj sto je promjenio 50 nickova ne mislite da u istom sastavu i formaciji treba ici protiv svake reprezentacije.Sabinho je napisao/la: Sto ba, 0-6 smo uzeli u Latviji, ukupno 10-1 mislim
Mislim, ali ne bez klasicnog dmf-a. Sto se tice Slovacke, mislim da je to bio plod pritiska sto se vidjelo i u Litvaniji, a i oni su proigrali bas tad i evo ni na Euru nisu losi bili, cak naprotiv...pinoglavi je napisao/la:Posto vidim da si pogresno shvatio, isto je pristupio u smislu podcjenjivanja protivnika jer smo protiv obje reprezentacije isli bez def. veznog. Pokazalo se ispravno protiv manjih reprezentacija (citaj: Latvija) a to nas je kostalo protiv jacih (citaj: Slovacka). Valjda ti i ovaj sto je promjenio 50 nickova ne mislite da u istom sastavu i formaciji treba ici protiv svake reprezentacije.Sabinho je napisao/la: Sto ba, 0-6 smo uzeli u Latviji, ukupno 10-1 mislim
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Goalgetter, HariTz, jasmin10 i 30 gostiju.