goloviKenoRob je napisao/la:Sta se ono pika u slucaju isto bodova u kval. za SP: gol razlika? ili medjusobni skor?
SP Kvalifikacije - Grupa H
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: SP Kvalifikacije - Grupa H
- SlevinKelevra
- Kontakt:
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ja sam danas pisao, Grcka ce uzeti drugo mjesto, odmah iza nas.DevilsAdvocate je napisao/la:Pazi Grka sto drze egal s holandjanima, slazem da je Holandija trenutko k od repke i niti sjena onog sto je bila ali opet... Prvo pol. 7-6 sutevi. posjed 53-47, Mitroglu zabio ....
- BoixosNois1899
- Kontakt:

FC Grizzlies
- SlevinKelevra
- Kontakt:

kakve smo kurceve srece, poslije katastrofalnih prethodnih kvala koje su imali Grci, ne bi me cudilo da se ove kvale bore s nama do posljednjeg kola za to mjesto u barazu, kao onda kada smo otisli na SP
- DevilsAdvocate
- Kontakt:

- BoixosNois1899
- Kontakt:
Iskreno se nadam da si upravu inače će biti grčevita borba sa Grcima.COYS je napisao/la:Holandija je teska sprdacina od reprezentacije
FC Grizzlies
- Goalgetter
- Kontakt:
I da su izgubili danas bila bi grcevita borba sa Grcima. Njima se zadnji kvalifikacioni ciklus sigurno vise ne moze ponoviti, i treba to brzo izbiti iz glave sta su uradili u proslim kvalifikacijama.BoixosNois1899 je napisao/la:Iskreno se nadam da si upravu inače će biti grčevita borba sa Grcima.COYS je napisao/la:Holandija je teska sprdacina od reprezentacije
Voli te tvoje Sarajevo.

Mi s njima na Bilinom se mozemo ravnopravno nositi, naravno pod uslovom da bude nesto od nas, da to Mesa sve fino ukopca. Gore u Briselu se treba zatvoriti, umrtviti igru i samo ih pucat na kontre. Znam, sada ce mnogi rec nismo mi repka koja zna tako igrat, ali kad je mogo jedan Portugal se zrtvovat taktici i odigrat ovako ruzno a ucinkovito na EP, zasto ne bi mogla jedna BiH povuc se, branit i na kontre protiv Belgije? Barem neces izgubit 3 razlike, a vrlo moguce i bod izvuc se moze.Virtu4l je napisao/la:Ništa nama ne znači ovaj poraz Belgije, to je ekipa koja nam jednostavno ne leži i da izgube deset zaredom, protiv nas će biti apsolutni favoriti.
- akisarajevo92
- Kontakt:

ako i baraz izborimo tamo sigurno cekaju Franskuska/Holandija i Spanija/Italija
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Naravno da ne može ali isto tako ne bih očekivao sad nekakav ogroman skok u igri. Ja sam uvjeren da mi njih možemo dobiti pa makar jedva na guzove. Utamica kao ona u Zenici od prije 3 godine će se teško ikada ponoviti. Ne znam da li smo ikada više ijednu utakmicu dobili na onaj način.Goalgetter je napisao/la:I da su izgubili danas bila bi grcevita borba sa Grcima. Njima se zadnji kvalifikacioni ciklus sigurno vise ne moze ponoviti, i treba to brzo izbiti iz glave sta su uradili u proslim kvalifikacijama.BoixosNois1899 je napisao/la:Iskreno se nadam da si upravu inače će biti grčevita borba sa Grcima.COYS je napisao/la:Holandija je teska sprdacina od reprezentacije
FC Grizzlies
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Gledao sam tekmu, i ova Belgija je odron. Bez obzira sto je sa druge strane bila Spanija, ovakva predstava je sramota za jednu ekipu koja je nosilac kvalifikacija. Martinez je pod pritiskom, a jos nije ni pocelo.
Grcku nisam gledao, ali oni se jednostavno moraju ukljuciti u ozbiljnu borbu za plasman, posebno nakon onog odrona u zadnjim kvalama. Bice strasno yebeno s njima.
Nakon ovog sa Irskom, ja sam ubjedjen da mi ne mozemo proci baraz, a jos da skontas ko ce nas tamo cekati cak i ako osvojimo to drugo mjesto:
A: Švedska, Francuska, Nizozemska.
B: Mađarska, Švicarska, Portugal
C: Norveška, Sjeverna Irska, Češka, Njemačka
D: Irska, Srbija, Austrija, Wales
E: Poljska, Danska, Rumunjska
F: Slovačka, Engleska
G: Italija, Španjolska
I: Turska, Ukrajina, Island, Hrvatska.

Samo prvo mjesto i nista manje!
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, adrenaline323, Amazon [Bot], AnelMid, Anoniman, BlackRiver1987, Blackwargreymon, bordobijeli, Burberry46, bvsic, Confiance, Cwirek, darker10, deda, denza, Dinhooo, eaglebvb09, egocentrik, emir79, greenwood, Hansestadt, HariTz, Hazre, HyperOS, HZbec, imekorisnicko, Jadnimi, jasmin10, Jegres, Jurica95, jurisicduska, Kajkutenjoyer, Lavcina, legendarnadruga, maho_sa, Micron, Mocvara1991, MostarNeretva, nebeskasila, NebeskaSila96, NEZALAGANJE, PeppermintSA, Principatus, Proximic, relativizam, riki46, Rimes87, rukometubih23, s4mke, sagitarius, SamoDaKazeem, Shategabri, Soba, soccerfan, soko, StevieG8, svemalim1, tenpenny, torbica, UtdBiH21, Venom, VolimBiH96, zastitaIdentiteta i 646 gostiju.