E cuj demantovati "najezdu" Arapa? Ono ko trebalo bi se vama pravdati sto su Arapi dosli u Sarajevo?amazing je napisao/la:Da se demantuju ovi mitovi sarajlijica.joker90 je napisao/la:Budu li ove nase lutalice napadale opet raju ko Hervasa, samo cemo im zaprijetiti da ce biti preseljeni u Tuzlu! Pa onda nek se napadaju s ovim kerojebima!![]()
http://radiokameleon.ba/2016/08/tuzla-u ... ali-stene/
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /160901107
Steta sto i oni ne mogu demantovati najezdu Arapa.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
razbacaj ovo frantoFrantoBauzek je napisao/la:Evo ga, opet se izvlaciReci slobodno, lapsus ili moja greska. Vako ispada jos smijesnije
Ne znam zasto, ali me neodoljivo podsjecas na ovu djevojku:
Nigdje nisi mogao procitati od mene nesto, sto dovodi u pitanje cjelovitost BiH
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
.
Zadnja izmjena: MuhamedTM, dana/u 01 sep 2016, 20:06, ukupno mijenjano 2 puta.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- FrantoBauzek
-
predmetmrznje
- Kontakt:
Fakat je smiješno.High je napisao/la:Čuj onjanjiše.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- Incognito87
- Kontakt:
Pažljivo si pratio utakmicu to ti moram priznati.High je napisao/la:Jesu li nam žive komšije nakon čestih onanija na ćelavog kesedžiju?
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
U godinu dana, dva postacenturion je napisao/la:Zaista se dobro zabavljam prateći ovu temu.Najluđa tema najluđeg foruma najzanimljivije lige .Bravo za sve.
https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin
Arapi i ped.eri...multikulti tolerantno Sarajevo.joker90 je napisao/la:E cuj demantovati "najezdu" Arapa? Ono ko trebalo bi se vama pravdati sto su Arapi dosli u Sarajevo?amazing je napisao/la:Da se demantuju ovi mitovi sarajlijica.joker90 je napisao/la:Budu li ove nase lutalice napadale opet raju ko Hervasa, samo cemo im zaprijetiti da ce biti preseljeni u Tuzlu! Pa onda nek se napadaju s ovim kerojebima!![]()
http://radiokameleon.ba/2016/08/tuzla-u ... ali-stene/
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /160901107
Steta sto i oni ne mogu demantovati najezdu Arapa.Nek ljudi, meni ne smetaju. Jedino vama i radioaktivnim su izgleda trn u oku!
- FrantoBauzek
Nemoj tako moj pinoglavi, oni su muljti-kuljtipinoglavi je napisao/la:Jutros procita jednu vijest i imam osjecaj da ce se franto javiti da nam poblize objasni to
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Zanimljivo je meni kako kad treba lizati lojavi cmar Srbima, Tuzlaci su odmah tu, oni nikog ne mrze, oni sportske pozdrave salju, to multikultura, to neka interkulturalnost, ali kad se spomenu Turci, Arapi..
Izbije mrznja kao da Arapi nisu ljudi!
@amazing, nemoj da ti lijepim opet one slike LGBT aktivista i grafita po Tuzli.. Nakotilo se i kod vas i kod nas toga, tako da ako ti smetaju, prvo rijesi te svoje, pa onda prozivaj dalje!
@amazing, nemoj da ti lijepim opet one slike LGBT aktivista i grafita po Tuzli.. Nakotilo se i kod vas i kod nas toga, tako da ako ti smetaju, prvo rijesi te svoje, pa onda prozivaj dalje!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Bola koji vam je qurac više.Hajmo se napit nadrogirat i pjevat svi zajedno
Sprcili vas arapi homici i plesaci linđe....idemoooooo

Sprcili vas arapi homici i plesaci linđe....idemoooooo
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
- FrantoBauzek
joker90 je napisao/la:Zanimljivo je meni kako kad treba lizati lojavi cmar Srbima, Tuzlaci su odmah tu, oni nikog ne mrze, oni sportske pozdrave salju, to multikultura, to neka interkulturalnost, ali kad se spomenu Turci, Arapi..Izbije mrznja kao da Arapi nisu ljudi!
Nego najavljivali ste Husrefa, sta bi? Ne znam zasto ste protiv ovog trenera, kada je jak kao stijena. Odmah poslije Husrefa i Petrovica najbolji u ligi
@Strmkapa
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Covjek se sprda i spinuje sa jednim od najvecih sinova Bosnjaka svih vremena....
Sevap ga roknut yebo mu braca srbi mater.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Ne sjecam se da sam igdje najavio Husrefa, to pitaj te kod kojih si vidio. Zasto su u Sarajevu Arapi, a zasto u Londonu? Koliko nas puta ta braca po krvi, jeziku i historiji umalo u nestanak ne odvedose?FrantoBauzek je napisao/la:joker90 je napisao/la:Zanimljivo je meni kako kad treba lizati lojavi cmar Srbima, Tuzlaci su odmah tu, oni nikog ne mrze, oni sportske pozdrave salju, to multikultura, to neka interkulturalnost, ali kad se spomenu Turci, Arapi..Izbije mrznja kao da Arapi nisu ljudi!
Nego najavljivali ste Husrefa, sta bi? Ne znam zasto ste protiv ovog trenera, kada je jak kao stijena. Odmah poslije Husrefa i Petrovica najbolji u ligi![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- TobeYarabi
- Kontakt:
pa sta drugo ocekivati od sejdiceve manjine, nego da brane bracu srbe. a arape mrze jer indijci i arapi se nikad nisu voljeli.joker90 je napisao/la:Zanimljivo je meni kako kad treba lizati lojavi cmar Srbima, Tuzlaci su odmah tu, oni nikog ne mrze, oni sportske pozdrave salju, to multikultura, to neka interkulturalnost, ali kad se spomenu Turci, Arapi..Izbije mrznja kao da Arapi nisu ljudi!
Treba vratiti pricu 7%, amidza tan pere pare I sisoje s puncem.
Ako ne to onda nas pusti da razvucemo pricu o arapima, ustasama I cetnicima.
Ako ne to onda nas pusti da razvucemo pricu o arapima, ustasama I cetnicima.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Zar vi dijasporici po becu ne jedete i ne pijete skupa?solinas je napisao/la:Covjek se sprda i spinuje sa jednim od najvecih sinova Bosnjaka svih vremena....
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Miske, jos malo pa nestalo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.