Sve je to meni jasno,al to mora biti jasno definisano,postotci od transfera,od plate sta ti ja znam,a ne hoce Husara 100 hiljada eura,pa bio transfer milion ili pet i fola on moze stopirat transfer..razumijem ja i Raiolu,znam pricu pogotovo jer se radilo u Unitedu,al to su mislim neke fiksne stvari,ugradjene u Pogbin ugovor sa Juventusom a ne hoce on 27 miliona,kakve su to nebuloze..elem,kad,tih stvari u klubu ne smije vise biti,ima normalnih igraca,normalnih menadzera a ne ovaj Husara jbo klicu svoju,zeznuo nas je 100 putaChinaglia je napisao/la:pa kada igrac potpisuje ugovor s klubom, on moze u njega ubacit svasta nesto
da procenat od transfera ide njemu, menadzeru, otkupnu klauzulu, raznorazne bonuse, itd
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Slatinash_7
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
malo vitamini malo kopacke pripazi dijete poturi roditeljima papir oni svarnu i gudbaj carli
Nije on stopirao transfer nego Azmir Husic...Nece kako mi hocemo ,pa sto kaze Azmir neces sada nikako.Slatinash_7 je napisao/la:Sve je to meni jasno,al to mora biti jasno definisano,postotci od transfera,od plate sta ti ja znam,a ne hoce Husara 100 hiljada eura,pa bio transfer milion ili pet i fola on moze stopirat transfer..razumijem ja i Raiolu,znam pricu pogotovo jer se radilo u Unitedu,al to su mislim neke fiksne stvari,ugradjene u Pogbin ugovor sa Juventusom a ne hoce on 27 miliona,kakve su to nebuloze..elem,kad,tih stvari u klubu ne smije vise biti,ima normalnih igraca,normalnih menadzera a ne ovaj Husara jbo klicu svoju,zeznuo nas je 100 putaChinaglia je napisao/la:pa kada igrac potpisuje ugovor s klubom, on moze u njega ubacit svasta nesto
da procenat od transfera ide njemu, menadzeru, otkupnu klauzulu, raznorazne bonuse, itd
Isto kao sto je rekao za Ordagica nece ni za milion.
Nama treba novac generalno ali neznamo jos koga imamo u klubu i koliko mocnog covjeka.
Ako je Husic stao u zastitu malog(a jeste cim je raskinuo sa Husarom i potpisao za nas) Husara moze svirati kurcu moze ga samo zemlja progutati.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Teško je pronaći dva dobra igrača na zimu, trebalo se to sve odradit' preko ljeta, zato sam zadovoljan i s jednim kvalitetnim igračem u napadu, samo da ne ostanemo na ovom što imamo.Chinaglia je napisao/la:centarfor i krilni napadac, oboje nama trebaClaus je napisao/la:U januaru/februaru obavezno zaganjati nekog krilnog napadača, prizivamo ga više od godinu dana, al' isti nikako da sleti na Tušanj.
za veznog sam trubio citavo ljeto, eto doveli su ga sada
Pitanje je i da li je ovaj vezni ono što nama treba, nisam previše optimističan po tom pitanju.
to jeste, ali bar me cini sretnim to sto su primijetili da im treba vezni igrac
jos da primijete za napadaca i krilnog igraca, ili bar jednog
S Tuzlacima u Semberiju nije otputovao Ivan Fatić, koji jučer nije bio ni na treningu Slobode, pa se špekulira da je napustio Tušanj.
Trener Slobode Husref Musemić potvrdio je da Fatić nije igrač na koga računa u nastavku prvenstva.
Sekretar Slobode Ekrem Ibrić u izjavi za Fenu ističe da ugovor s Fatićem zvanično još nije raskinut.
Prema informacijama iz stručnog štaba, Ivan Fatić pregovara s čelnicima kluba oko uvjeta za raskid ugovora i odlazak s Tušnja.
Trener Slobode Husref Musemić potvrdio je da Fatić nije igrač na koga računa u nastavku prvenstva.
Sekretar Slobode Ekrem Ibrić u izjavi za Fenu ističe da ugovor s Fatićem zvanično još nije raskinut.
Prema informacijama iz stručnog štaba, Ivan Fatić pregovara s čelnicima kluba oko uvjeta za raskid ugovora i odlazak s Tušnja.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Kontakt:
Od F.C. Internazionale Milano, pa do ne moze ni potrcat na Tusnju. Cestitam ti. 

Enis NadarevicChinaglia je napisao/la:to jeste, ali bar me cini sretnim to sto su primijetili da im treba vezni igrac

Dovesti njega a platni spisak rasteretiti ispisnicom za Govedaricu i Mehidica.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pravi krilni napadac da dodje, a da se dobro rastereti platni spisak sa nekim igracima i to bi bilo top
Hasanovic je upravo profil igraca koji nam nedostaje, sad je na njemu da radi ono sto najbolje zna..nadati se da ce uspjeti
Hasanovic je upravo profil igraca koji nam nedostaje, sad je na njemu da radi ono sto najbolje zna..nadati se da ce uspjeti
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
I da se Pirija skloni s gola.
Nego, fakat imamo previše igrača na platnom spisku. Nije to više ni širina, jer dosta njih je obični škart kojeg se što prije treba riješiti. S minimalno 4-5 igrača treba raskinuti ugovore da bi se oslobodio prostor za jednu klasu u napadu.

Nego, fakat imamo previše igrača na platnom spisku. Nije to više ni širina, jer dosta njih je obični škart kojeg se što prije treba riješiti. S minimalno 4-5 igrača treba raskinuti ugovore da bi se oslobodio prostor za jednu klasu u napadu.
Ne ozbiljno sad.zbog odnosa s onim sto se zove menadjer stavit ga na tribine ko nauk svim ostalim.Claus je napisao/la:I da se Pirija skloni s gola.![]()
A imam osjecaj da nije daleko ni javna prozivka..
- FrantoBauzek
Moramo imati najmanje 3 igrača U21 na spisku za utakmicu ako sam dobro skontao pravila. Iz tog razloga kada nisu u startnih XI Dzidić ili Kole sjede na tribinama, Merzić je rezerva jer može igrati i stopera i zadnjeg veznog a na klupi su ovi mlađi što moraju biti radi tog pravila.
Nije mi jasan ovoliki broj golmana kad smo imali Azira koji je U21 što nam godi uz to je i kvalitetan za drugog golmana u ovom trenutku i da bude u Kupu broj 1.
Nije mi jasan ovoliki broj golmana kad smo imali Azira koji je U21 što nam godi uz to je i kvalitetan za drugog golmana u ovom trenutku i da bude u Kupu broj 1.
hai ragione :salut:FrantoBauzek je napisao/la:Ciao Fatic, stronzo!
- Crni gavran
- Kontakt:
Pozdrav iz Zenice.
Dolazim ovdje sa najboljim namjerama.
Sramota brate da vas jedna Krupa puca sa 3:0 , sto jest-jest. Moze biti da ce nas ista ta Krupa na Bilinom nabiti sa 5:0, ali mi smo bas grohnuli, ali vi ste ekipa za najvece domete, tj. morali bi biti to sa Azmirom Husicem.
Moje misljenje, otjerajte Husrefa i Zebu, od Mahira Karica ne ocekujte mnogo, jer nece nikada igrati za Slobodu kao sto je igrao za Celik, jer isto tako je bilo dok je igrao za Gosk, Travnik, Olimpic, Sarajevo....Dzida isto tako.
Sta je vama bilo bolje rjesenje(po meni)? Zasto vi umjesto Husrefa za trenera ne postavite Cvijetina Blagojevica? Pa on je vas godinama je igrao za Slobodu i sigurno voli Slobodu vise od Husrefa 100 %, a kao trener je Slobodi sa zvornickom Drinom uzeo na Tusnju 3 boda. Zatim, vratite svoju djecu Jasmina Mesanovica koji je sad najbolji igrac Zrinjskog, Husejinovica i Bekice iz Sarajeva i bili bi bez premca ekipa u PL. Ne znam gdje je Renato Gojkovic sada? Bio je briljantan u Celiku na mjestu stopera a nije imao ni 20 godina.
Ovo je moje misljenje sa najboljim namjerama, kad moj Ceklik ne moze na vrh, zelim to Slobodi od sveg srca ali mislim da ste u krizi. Valjda cete se popraviti.
Sramota brate da vas jedna Krupa puca sa 3:0 , sto jest-jest. Moze biti da ce nas ista ta Krupa na Bilinom nabiti sa 5:0, ali mi smo bas grohnuli, ali vi ste ekipa za najvece domete, tj. morali bi biti to sa Azmirom Husicem.
Moje misljenje, otjerajte Husrefa i Zebu, od Mahira Karica ne ocekujte mnogo, jer nece nikada igrati za Slobodu kao sto je igrao za Celik, jer isto tako je bilo dok je igrao za Gosk, Travnik, Olimpic, Sarajevo....Dzida isto tako.
Sta je vama bilo bolje rjesenje(po meni)? Zasto vi umjesto Husrefa za trenera ne postavite Cvijetina Blagojevica? Pa on je vas godinama je igrao za Slobodu i sigurno voli Slobodu vise od Husrefa 100 %, a kao trener je Slobodi sa zvornickom Drinom uzeo na Tusnju 3 boda. Zatim, vratite svoju djecu Jasmina Mesanovica koji je sad najbolji igrac Zrinjskog, Husejinovica i Bekice iz Sarajeva i bili bi bez premca ekipa u PL. Ne znam gdje je Renato Gojkovic sada? Bio je briljantan u Celiku na mjestu stopera a nije imao ni 20 godina.
Ovo je moje misljenje sa najboljim namjerama, kad moj Ceklik ne moze na vrh, zelim to Slobodi od sveg srca ali mislim da ste u krizi. Valjda cete se popraviti.

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Brate,sto da otjeramo Zebu,najboljeg igraca PL (za proslu sezonu)...Crni gavran je napisao/la:Pozdrav iz Zenice.

Sve to stoji za ostale sto si napisao,ali pogledaj malo Husrefu statistiku na klupi Slobode. ..yebo ljubav od toga se ne zivi...
- Crni gavran
- Kontakt:
Zajko Zeba uopste ne briljira, nije ni sjenka onog Zebe iz Zelje. Sto se statistike tice mislim da bi Cvijetin bio bolji od Husrefa sa ovim igracima Slobode.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Na stranu sve pozitivno iz tvog posta, ali Husejinović i Bekići..