FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
To mi je jaran : kurcina misketu
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Nije tacno!!Pantelija je napisao/la:Do jučer ko je raskid dobio možeš ga dovesti u septembru i oktobrufks74 je napisao/la:ne vidim razlog zašto pisati o dovođenju igrača kada smo to završili bar do zime
Kako nije sviju ti na svijetu
Ako si dan prije prelaznih roka imao slobodne papire u ligi u kojoj nastupa možeš preci kao slobodan igrač kad hoces

Ako si dan prije prelaznih roka imao slobodne papire u ligi u kojoj nastupa možeš preci kao slobodan igrač kad hoces
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Dok je Samira i Rustema ja se ne bojim ! na Real ako treba
bojler je napisao/la:Dok je Samira i Rustema ja se ne bojim ! na Real ako treba

Ma niko s njima dvojicom, ne znam što Rustema ne zove Meša u repku
SARAJEVO
Ovo je tacno samo mislim da su ozuzetak igraci koji su imali ugovor sa nekim nasim klubom, kao Arezina sada.aleksandar_veliki je napisao/la:Samo igraci koji imaju raskide ugovora do 29 jula mogu se dovesti. Igraci koji su raskinuli nakon tog perioda ne mogu igrati do drugog dijela sezone. Govorim za profesionalce, za amatere ne znam je li sta drugacije. Mislim cak da vam je sa Benkom nesto slicno bilo i nije mogao odmah igrati.
Red je kad se pocnu trgat Spanci,Brazilci izdace nasfico je napisao/la:bojler je napisao/la:Dok je Samira i Rustema ja se ne bojim ! na Real ako treba![]()
![]()
![]()
Ma niko s njima dvojicom, ne znam što Rustema ne zove Meša u repku
Znas li ti Aco zbog cega kod nas prelazni ne traje do 31.8?aleksandar_veliki je napisao/la:Samo igraci koji imaju raskide ugovora do 29 jula mogu se dovesti. Igraci koji su raskinuli nakon tog perioda ne mogu igrati do drugog dijela sezone. Govorim za profesionalce, za amatere ne znam je li sta drugacije. Mislim cak da vam je sa Benkom nesto slicno bilo i nije mogao odmah igrati.
- f0rest1946
- Kontakt:
Rustem i svi igraci su u Citluku, slika ti je nidje veze i molim Hilmu lijepo da je izbrise.
- Evolution87
- Kontakt:
da malo manje guzi, mozda bi bio i manje los.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Maloprije bacih pogled na naš roster i pomislih da nije zgorega reći da imamo najelitniji tim u regionu.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Evo i najveceg pojacanja za nastavak sezone 

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Probaj sad bez Covketa, Raspudica, pseudoplemica i endehazije bar neko vrijeme..High je napisao/la:Maloprije bacih pogled na naš roster i pomislih da nije zgorega reći da imamo najelitniji tim u regionu.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
I nazovikluba zvanog Katolifilija.joker90 je napisao/la:Probaj sad bez Covketa, Raspudica, pseudoplemica i endehazije bar neko vrijeme..High je napisao/la:Maloprije bacih pogled na naš roster i pomislih da nije zgorega reći da imamo najelitniji tim u regionu.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Burberry46
- Kontakt:
Ima li kakvih slika iz Citluka? Kako ih Janjos trenira ima li kakvih informacija 

1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Bit će na instaprofilu Obija Hrustemovića.Burberry46 je napisao/la:Ima li kakvih slika iz Citluka? Kako ih Janjos trenira ima li kakvih informacija
- Burberry46
- Kontakt:
High je napisao/la:Bit će na instaprofilu Obija Hrustemovića.Burberry46 je napisao/la:Ima li kakvih slika iz Citluka? Kako ih Janjos trenira ima li kakvih informacija

1946
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amcho1, Amidzaa, Armija1987, BatistutA19, budzak, DUVNO1921, HyperOS, James1987, kanarinac, Lavcina, MaroonBjelave, OldTownDistrict, OsmanhodzicBuco, Riziko, Skojevska, TefalTava, tenpenny, THEC, TribuneEst, Vanja8, Velaxsa, voltron30, WeekendOffender i 424 gosta.