Jest iso negdje u Rumunjsku na probu,nije potpiso po zadnjim informacijama trebo bi kod vas,al uzmite sa rezervom,da ne bude da vas lozim.LoveSB96 je napisao/la:GradKamena1 je napisao/la:Mislim da ce vas Neven Lastro pojacat.
Jel on bez kluba trenutno?
NK Široki Brijeg
-
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Evo malo se oladio al opet - **** vam vasu igru... Wagi doktore
Po meni smo dobro stajali, još zabijemo gol i umjesto da završimo utakmicu mi im poklonimo loptu da daju gol doslovno i onda još ajd da nas riješe napravimo i penal i završimo posao. Falilo nam je dosta igrača iz prve postave ali to je opet bilo ok samo smo po 100ti put primili golove kakve malo tko prima, ni prvi ni zadnji ove sezone koja očito ide nizbrdo.sb1996 je napisao/la:Evo malo se oladio al opet - **** vam vasu igru... Wagi doktore
Realno gledajući nemamo ni ekipu, čak i sa ovih 4-5 što ih danas nije bilo i što se prije s tim pomirimo bit će nam lakše
-
- Kontakt:
ima li ikakvih informacija o novom predsjedniku? zna li itko išta???
Oce li bit ista za split organizirano,zna li iko?
Zbog tebe jutrom budim se,pjevam uvijek do zadnje i kad ti ime spomenem znaj da zivim za tebe...
Ovaj naš klub kao da je u S.Koreji, nikakve info nema, nitko ništa ne zna, ja gledao juniore u kampu prije par dana i pitam par ljudi za koje sam mislio da znaju takve info, nitko ne zna kad će ta skupština, tko će biti predsjednik ILI dobro kriju te info od nas običnih simpatizera. Kod ovih juniora ima nekoliko baš odličnih igrača, Marić, Nikić, Bojo, i ona sa br. 9 imaju potencijala, cijela ekipa dobro stoji na terenu.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
Ova trojica su već sa prvom ekipom trenirala, a taj broj 9 je ja mislim onaj najbolji strijelac lige Jurićjozo121 je napisao/la:Ovaj naš klub kao da je u S.Koreji, nikakve info nema, nitko ništa ne zna, ja gledao juniore u kampu prije par dana i pitam par ljudi za koje sam mislio da znaju takve info, nitko ne zna kad će ta skupština, tko će biti predsjednik ILI dobro kriju te info od nas običnih simpatizera. Kod ovih juniora ima nekoliko baš odličnih igrača, Marić, Nikić, Bojo, i ona sa br. 9 imaju potencijala, cijela ekipa dobro stoji na terenu.
- Pantarei79
- Kontakt:
Zato bi se trebali skupit gore kod kluba i istjerat ih iz onih fotelja i nek propricaju.jozo121 je napisao/la:Ovaj naš klub kao da je u S.Koreji, nikakve info nema, nitko ništa ne zna, ja gledao juniore u kampu prije par dana i pitam par ljudi za koje sam mislio da znaju takve info, nitko ne zna kad će ta skupština, tko će biti predsjednik ILI dobro kriju te info od nas običnih simpatizera. Kod ovih juniora ima nekoliko baš odličnih igrača, Marić, Nikić, Bojo, i ona sa br. 9 imaju potencijala, cijela ekipa dobro stoji na terenu.
Mogla bi se i sluzbena stranica kluba bolje rijesiti i dosta azurnije voditi. Nigdje nikakvih informacija. Za sta onaj "glasnogovornik" prima placu u klubu??
Čovjek ima pravo na drugog čovjeka gledati svisoka, samo ako mu pomaže da ustane.
G. Marquez
G. Marquez
Ima li te skupstine na vidiku? 30. je danas, a nidje nista
Brijeg stoji, plav i visok, susjed neba.
- Evolve
- Kontakt:
Zivota mi koji smo mi klub postali. Pa daj nekakav hebeni info na stranici, na facebuku o toj skupstini. Da su napisali odgadja se do daljnjeg, ili nesto, al ništa. Informacije ni na kapaljku...
Samo rodjendane čestitaju na hebenom fejsu u pm...
Samo rodjendane čestitaju na hebenom fejsu u pm...
NK Široki Brijeg
Nece stoka da objavi nista u vezi skupstine.
A objavljuju neke **** kvizove znanja.
Menalo izyebo Sesara do jaja.
Ovi Sesar matere mi koda je sišo sa planine,covik nista nezna.Menalo
jos da je taki i na terenu češće
Ovi Sesar matere mi koda je sišo sa planine,covik nista nezna.Menalo

Zbog tebe jutrom budim se,pjevam uvijek do zadnje i kad ti ime spomenem znaj da zivim za tebe...
- KingJamesMVP
- Kontakt:
a i glupa su im pitanja bila, nigdje veze. I ja sam kao Sesar znao ih 6Strob1996 je napisao/la:Nece stoka da objavi nista u vezi skupstine.
Ovi Sesar matere mi koda je sišo sa planine,covik nista nezna.Menalojos da je taki i na terenu češće
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
Dole u komentarima ispod onog kviza pise da u klubu cim budu imali bilo kakve info da ce objavit na fb
cini mi se da "skupstine" nije ni bilo

- Prijelazni rok jest bio gotov 29. srpnja. No, mi i dalje možemo angažirati igrače kojima je ugovor istekao do tog roka i koji nisu pronašli novi klub. Imali smo neke kontakte, bilo je zanimanja za neke igrače, no zasad nismo ništa konkretizirali, ali nismo ni odustali, istaknuo je naš sportski direktor Dalibor Šilić u izjavi za Sportske novosti.
Koga ćeš dovesti kad nemamo uprave, predsjednika, tko će odobriti te nove ugovore ako je ovoj upravi i rukovodstvu kluba mandat istekao prije par mjeseci ?!?! Cirkus se nastavlja, do kada !?!?
Koga ćeš dovesti kad nemamo uprave, predsjednika, tko će odobriti te nove ugovore ako je ovoj upravi i rukovodstvu kluba mandat istekao prije par mjeseci ?!?! Cirkus se nastavlja, do kada !?!?
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
Sta rade od kluba, mater im j*bem, pa nije klub neka privatna prčija..
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
Slobodan je sad i Arezina
Politika i izbori će malo primiriti stanje(nije im u interesu da u ovom trenutku problemi izlaze na površinu),ali što nakon toga...LoveSB96 je napisao/la:Sta rade od kluba, mater im j*bem, pa nije klub neka privatna prčija..
- Evolve
- Kontakt:
[IGRAČKI KADAR] Šilić: Nismo odustali od angažmana novih igrača
Zadnjih dana dramatično je bilo u svim ligama zbog kraja prijelaznog roka. Dok je u svim europskim zemljama prijelazni rok trajao do 31. kolovoza, u BiH je on zaključen još 29. srpnja.
- Prijelazni rok jest bio gotov 29. srpnja. No, mi i dalje možemo angažirati igrače kojima je ugovor istekao do tog roka i koji nisu pronašli novi klub. Imali smo neke kontakte, bilo je zanimanja za neke igrače, no zasad nismo ništa konkretizirali, ali nismo ni odustali, istaknuo je naš sportski direktor Dalibor Šilić u izjavi za Sportske novosti.
Još mjesec dana sa trenutnom ekipom i nece biti razolga za dovođenje pojačanja moj Šiliću, jer se nece imat šta gonjat od pozicija... Jedino da se nešto drastično sa ovom ekipom, prvenstveno u njihovim glavama, al teško...
Edit: Vidim Jozo je linkao vec, nema veze necu brisat post, zbog mog komentara na šta se odnosi.
Zadnjih dana dramatično je bilo u svim ligama zbog kraja prijelaznog roka. Dok je u svim europskim zemljama prijelazni rok trajao do 31. kolovoza, u BiH je on zaključen još 29. srpnja.
Još mjesec dana sa trenutnom ekipom i nece biti razolga za dovođenje pojačanja moj Šiliću, jer se nece imat šta gonjat od pozicija... Jedino da se nešto drastično sa ovom ekipom, prvenstveno u njihovim glavama, al teško...
Edit: Vidim Jozo je linkao vec, nema veze necu brisat post, zbog mog komentara na šta se odnosi.
NK Široki Brijeg
Taman citam, iako nije bas stabilan volio bih ga vidjeti ovdje jer igraca s takvim kvalitetama nemamo, ali opet s obzirom na njegovo odnos sa Brankom... Vidjet cemoStrob1996 je napisao/la:Slobodan je sad i Arezina
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Ne bi ga ja, budala u glaviAndroid je napisao/la:Taman citam, iako nije bas stabilan volio bih ga vidjeti ovdje jer igraca s takvim kvalitetama nemamo, ali opet s obzirom na njegovo odnos sa Brankom... Vidjet cemoStrob1996 je napisao/la:Slobodan je sad i Arezina
LeBron James
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.