Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Jer noćas saaaam nevaljalaaaaa
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
@neutral Ne znam da li im je to zvanican roster,ali poznajem rad Bosnica.Mozda nisu najtalentovaniji,ali imaju hemiju,uigranost i jako su borbeni.E sad,uz domaci teren i nas individualni kvalitet,mi bi trebali dobiti,ali sumnjam da cemo nekog nabiti....
Da li si sposoban tumaciti onu gore sliku i da li si u zivotu gledao zagrijavanje neke kosarkaske ekipe?jasmin10 je napisao/la: Pa tremu dobiješ ako nisi siguran u sebe. Ako dovoljno vježbaš i usavrsis slobodna, treme neće biti.
Sutas slobodna protiv Rusije u kvalifikacijama i o kakvoj tremi pričamo ?
Nad tobom sunce najljepše sja
Ti si ovaj dernek tumačio kao nešto što je sasvim normalno, čak si rekao da je isto kao da su ostali gledati film. Od tebe dostapinoglavi je napisao/la:Da li si sposoban tumaciti onu gore sliku i da li si u zivotu gledao zagrijavanje neke kosarkaske ekipe?jasmin10 je napisao/la: Pa tremu dobiješ ako nisi siguran u sebe. Ako dovoljno vježbaš i usavrsis slobodna, treme neće biti.

Ocekivan komentar za one koji od kosarke odgledaju ove 4 utakmice godisnje, eventualno si odgledao poneku U17, o utakmici uzivo da ne pricam. To je kad se kod nas svako u sve razumije.jasmin10 je napisao/la:Ti si ovaj dernek tumačio kao nešto što je sasvim normalno, čak si rekao da je isto kao da su ostali gledati film. Od tebe dostapinoglavi je napisao/la:Da li si sposoban tumaciti onu gore sliku i da li si u zivotu gledao zagrijavanje neke kosarkaske ekipe?jasmin10 je napisao/la: Pa tremu dobiješ ako nisi siguran u sebe. Ako dovoljno vježbaš i usavrsis slobodna, treme neće biti.
Ti da si u zivotu trenirao ista, ne bi takve gluposti govorio.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Treningom se sve postiže. Ne mogu sve ekipe svijeta znati slobodna izvodit a mi ne i sad izvodit neku teoremu. Jednostavno, ne vježbaju to i trese se ruka kad izvode jer ih je strah jer ne znaju.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
U mladim kategorijama bio je nas ponajbolji igrač, pozivan na prestižne kampove i slično. Vjerovatno se u seniorima nije dokazao jer nije imao srece., mrzili ga treneri, imao tremu....baglama je napisao/la:A ko je tebi uopste rekao da je vrabac nekakav aman talenat ali ga manjak treninga kosta?cak i da je bio u omladinskim karegorijana a nije, to ne mora nista znacit u seniorimaAdmir_Sa je napisao/la:Vrabac u našoj ligi nije bio nikakav faktor, a kao da se igra aba napredovao bi, kako da ne. Trening od 7 sati dnevno svaki dan je faktor za napredak
nema potpisa
ti si neki profesionalac kosarkas pa ces nam poblize objasniti taj fenomen?
Pa tremu dobiješ ako nisi siguran u sebe. Ako dovoljno vježbaš i usavrsis slobodna, treme neće biti.
znaci nema treme? isto je gadjati pred 7000 ljudi i u praznoj dvorani.....jednako je bitno da li si fulio na treningu i kvalifikacionoj utakmici?
takodjer su i svi igraci podjednako psihicki jaki?
imas obraza danima srati za neki video nakon sto nas je tvoj zemljak (navodni kapiten) sramno ispalio?

bjezi derle jedno
Zadnja izmjena: baglama, dana/u 31 avg 2016, 23:38, ukupno mijenjano 1 put.
Jesam košarku dugo godina uz to sam odrastao uz Ditu i Mejdan i ispratio mnoge nase igrace, bivse i sadasnje reprezentativce cak i dok su bili niko i nista tako da sigurno znam vise o tom vjecnom pitanju slobodnih nego ti. Uopste se nema potrebe sta pricati, samo je potrebno mozga da se tumaci slika gore da bi se prestale pisati gluposti.jasmin10 je napisao/la:Ti da si u zivotu trenirao ista, ne bi takve gluposti govorio.
Ne mogu da vjerujem da se o ovome uopste diskutuje i traže razna opravdanjaUnofficialpage je napisao/la:Treningom se sve postiže. Ne mogu sve ekipe svijeta znati slobodna izvodit a mi ne i sad izvodit neku teoremu. Jednostavno, ne vježbaju to i trese se ruka kad izvode jer ih je strah jer ne znaju.
nema potpisa
Derle ako si dovoljno uvježban treme nema. To je isto kao da izadjes na ispit, sve naučiš, normalno je da neces imati tremu.baglama je napisao/la:ti si neki profesionalac kosarkas pa ces nam poblize objasniti taj fenomen?
Pa tremu dobiješ ako nisi siguran u sebe. Ako dovoljno vježbaš i usavrsis slobodna, treme neće biti.
znaci nema treme? isto je gadjati pred 7000 ljudi i u praznoj dvorani.....jednako je bitno da li si fulio na treningu i kvalifikacionoj utakmici?
imas obraza danima srati za neki video nakon sto nas je tvoj zemljak (navodni kapiten) sramno ispalio?
bjezi derle jedno
Kapiten će nas voditi do novih pobjeda

ma gdje je bolan bio ponajbolji igrac u mladjim kategorijama...daj mi tu statistiku pa cu ti s eizvinitiAdmir_Sa je napisao/la:U mladim kategorijama bio je nas ponajbolji igrač, pozivan na prestižne kampove i slično. Vjerovatno se u seniorima nije dokazao jer nije imao srece., mrzili ga treneri, imao tremu....baglama je napisao/la:A ko je tebi uopste rekao da je vrabac nekakav aman talenat ali ga manjak treninga kosta?cak i da je bio u omladinskim karegorijana a nije, to ne mora nista znacit u seniorimaAdmir_Sa je napisao/la:Vrabac u našoj ligi nije bio nikakav faktor, a kao da se igra aba napredovao bi, kako da ne. Trening od 7 sati dnevno svaki dan je faktor za napredak
a za poziv na kampove je dovoljno imat jakog menadzera
ja znam neke nba igarce koji su citavo ljeto radili na sutu, i onda dodje sezona i oni opet isto
ti si ili bukvalista ili neinformisan
dobro legendo, posalji taj recept gomili nba igraca..tim istim rijecima...u vjezbi je spas....osim kad nijejasmin10 je napisao/la:Derle ako si dovoljno uvježban treme nema. To je isto kao da izadjes na ispit, sve naučiš, normalno je da neces imati tremu.baglama je napisao/la:ti si neki profesionalac kosarkas pa ces nam poblize objasniti taj fenomen?
bjezi derle jedno
Kapiten će nas voditi do novih pobjeda

kapiten je vec zasrao , trebace mu epske partije da povrati simpatije
Ja sam gledao vrabca na zagrijavanju kad je zakucavanje mašio. A isto mu se dešava i u igri.
Naravno da psiha utiče na igru nekih igrača, ali niko mi ne moze reci da to pogadja sve i jednog, i stalno. Kod drugih zakaže poneki igrač a kod nas se takmiče ko ce vise zakazat.
Naravno da psiha utiče na igru nekih igrača, ali niko mi ne moze reci da to pogadja sve i jednog, i stalno. Kod drugih zakaže poneki igrač a kod nas se takmiče ko ce vise zakazat.
Kapiten ima i više nego dovoljno simpatija. Sumnjam da će ga pogoditi to što ga ti pljujes.
Ma kakav trening, samo dernek.
Ma kakav trening, samo dernek.

znaci nema tih podataka? tako sam i mislio
ti kontas da svako ko ima 2 metra ima sve predispozicije za vrhunskog kosarkasa
naivno
de ti nama kakav intervju sa novoselom
ti kontas da svako ko ima 2 metra ima sve predispozicije za vrhunskog kosarkasa
naivno
de ti nama kakav intervju sa novoselom
Treningom, da, ali da jos prije pinonira naucis pravilan sut i vjezbas slobodna, pa onda nastavis kroz cijelu karijeru. A i to ne pomaze ako si pi.cka kad stanes na utakmici gdje jednostavno moras zabiti 2 od 2 kao sto je bila svaka situacija danas. Kosarka je jedan od sportova u kojem psiha igra najvecu ulogu, iako u svim igra veliku ulogu. Da ne pisem koliko je bitan domaci teren. Ne opravdavam ih nego nije to da trebaju uzeti 2h svaki dan i sutati pa ce odmah biti bolje za mjesec, dva.
Pa pogledajte nekad Buzu i Vrabca kad ih prikazu, toliko su isprepadani ne bi me cudilo da ih je strah hoce li im se noge zapetljati pri trcanju.
Pa pogledajte nekad Buzu i Vrabca kad ih prikazu, toliko su isprepadani ne bi me cudilo da ih je strah hoce li im se noge zapetljati pri trcanju.
brat poredi NBA igrace od 220 cm i nase ove neke talente koje igraju bekovske pozicije....ma nema u Bosni logike da ga ****...samo pametuj 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Google Adsense [Bot], Slatinash_7, StevieG8 i 33 gosta.