ma dobit ce svedsku 5 razlike i busati se...ocekujem komentare muse - ''eh ovo sam čekao''tuzlak1987 je napisao/la:Plasim se Svedske kao da su Spanija. Bojim se da ce igrati ko qrac u Sarajevu, a da nece biti niti ljudi.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
ma dobit ce svedsku 5 razlike i busati se...ocekujem komentare muse - ''eh ovo sam čekao''tuzlak1987 je napisao/la:Plasim se Svedske kao da su Spanija. Bojim se da ce igrati ko qrac u Sarajevu, a da nece biti niti ljudi.
Sad će paraolimpijada, ne treba crnjačitirio_Ferdy88 je napisao/la:Ispravljeno.akisarajevo92 je napisao/la:ljeto iz kao iz nocnih mora za bh sport
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Ne slavim pinoglavi, napisao sam već. Pomirio sam se ranije s ovim, i lakše je bilo gledati.pinoglavi je napisao/la:Jel slavis poraz nase reprezentacije?wobly92 je napisao/la:Slatki i prikladni efekti na kraju gifa.
Svede u Svedskoj ? Hmmguillermo je napisao/la:Jbg ne mozemo protiv ociglednog nekvaliteta igraca i trenera.I prosle god.sa krvavim pripremama i Duskovim akcijama izgubili smo 20 razlike od rusa koji su bojkotovali drzavnu kosarku.Jednostavno ne mozemo sa dva kvalitetna igraca ocekivati pobjede porotiv ovakvih ekipa.
Dobijamo Sveda 2x i abd ruse sa Mirzom i publikom
Sta je dirk trebao raditi sve ove godine kad su mu najbolji saigraci bili okulaja, femerling i pesic?BijelaCokolada je napisao/la:Ja da sam nurkic vise ne bih ni igrao.
Moras zatvarati reket,
moras preuzimati bekove non stop,
moras izlaziti na 3 kad debili ne znaju ispratiti igraca,
moras u visokom procentu pogadjati iz igre
pri tome igras protiv najboljeg ruskog igraca kojeg u dzep stavis
i opet ce debili tebe pljuvati
Ma nismo mi zasluzili bolje od ovakvih poraza. @wobly nasladjujes se od pocetka, cak i dok smo dobro igrali svaku gresku si pljuvao. Nije sramota priznatiBijelaCokolada je napisao/la:Ja da sam nurkic vise ne bih ni igrao.
Moras zatvarati reket,
dokaz kako youtube moze prevariti i kako uglavnom funkcionira, stavis samo par dobrih poteza u video, a sve ono lose ne prikazeskobe24 je napisao/la:Sta kazu ljudi u komentarima na Adinov NBA workout, novi Djinobili![]()
![]()
![]()
Odo i ja sebe snimit minutu-dvije, kad vide kakvu centarsku tehniku imam, mozda ce reci da sam novi Dzabar
Nema se sta pricat,da smo zabijali bacanja i imali skok Rusi se nikad nebi odvojili..Kikan u tim trenutcima igrac manje na skoku..Muli krivica sto nije odma reagovao sa Nurkicem kad je Mozgov dobio 4 penala,tu bi se mozda i mogli zadrzat na desetak razlike..skupina antitalenata jednostavno..Halilovic najborbeniji,Juka iskoristio skoro pa missmatch pod kosem kad nije bilo Mozgova..Gordic do drugog poluvremena nije opucao a u drugom nam je bilo i jasno zasto je to tako..Musa je trebao vise pucati,ima on vise poena u rukama sigurno..Minja na svom nivou pa kakav god taj nivo bio..Kikan i Vrabac najkriminalniji,Buza se nije ni vidio..nema ovo smisla ni komentarisati nesto previseSlatinash_7 je napisao/la:A gdje su slobodna bacanja,tu smo uvijek bili kriminalni!Moze se ici na ofanzivni skok jer ce i Rusi igrati polako,pogotovo bez Shveda,njima vise odgovaraju pozicioni napadi,nece nas puno napadat kroz kontre..sutera nemamo,probat vise nekih cutova,back door i te fazone,ako ne prodje,Nurkic,Kikanovic,Gordic i Musa nek zavrsavaju,ovi ostali nisu kalibar ofanzivno za ista vise..Kad se sjetim Miloseviceve sezone u Buducnosti 2 od 66 za tri poena zlo mi dodje..samocelik je napisao/la:Skok, skok i skok.Ispod našeg i njihovog koša, godinama mana skok. Kad bi tu ravnopravni bili uz mekan šut ehh
U Njemackoj je puno normalnija atmosfera,ljudi ovdje jedva cekaju da izgubis da te popljuju,i da na kraju kazu ono "e jesam vam rekao"KK_Bosna je napisao/la:Sta je dirk trebao raditi sve ove godine kad su mu najbolji saigraci bili okulaja, femerling i pesic?BijelaCokolada je napisao/la:Ja da sam nurkic vise ne bih ni igrao.
Moras zatvarati reket,
Sent from my HTC One A9 using Tapatalk
KK_Bosna je napisao/la:Sta je dirk trebao raditi sve ove godine kad su mu najbolji saigraci bili okulaja, femerling i pesic?BijelaCokolada je napisao/la:Ja da sam nurkic vise ne bih ni igrao.
Moras zatvarati reket,
![]()
![]()
ybt okulaja dje ti on naumpade
Sent from my HTC One A9 using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.