Hajd nađi boljeg u Bosnituzlak1987 je napisao/la:Gordic:
-nema sut
-fula otvorene suteve
-nema ulaz
-nema slobodna
-nema viziju da asistira
Nema sta nema..
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
BiH:tuzlak1987 je napisao/la:Gordic:
-nema sut
-fula otvorene suteve
-nema ulaz
-nema slobodna
-nema viziju da asistira
Nema sta nema..
-nema boljeg
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Ništa, očekivan poraz samo da smanje ovu sramotu od razlike. Nisu u stanju postići prokleti poen u drugom poluvremenu kao da su grupa amatera, a ne profesionalci. Rusi, osakaćeni bez par igrača dobiju nas milion razlike, ti isti Rusi što nisu pobijedili nekog ozbiljnog par godina.
Ti voliš nju, a tebe ja, gasi mješalicu, motaj kablove, Mirza bez tebe smo ispodprosječna ekipa.
Ti voliš nju, a tebe ja, gasi mješalicu, motaj kablove, Mirza bez tebe smo ispodprosječna ekipa.
trebala ih je po boca votke na poluvremenu cekat da se poprave igrali bi bolje,
ovako alkohol na znoj izasao i ne znaju gdje udaraju, yebala ih ceca i mulaomerovic.
ovako alkohol na znoj izasao i ne znaju gdje udaraju, yebala ih ceca i mulaomerovic.

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Jbt, ja sam u pionirima ucio polaganja lijevom i desnom i sl. stvari. Ovaj profi cisto polaganje sa desne strane, polaze u okvir od table 

A **** ga i ja da sam Juka i ja bih popizdio vise sve idu na prodor a po tri Rusa ispod koša pa nisi Drazen Petrovic. O odbrani pojedinih je smijesno govorit. Mozda je Ivanovic mogao izvuc nesto od ovako lose reprezentacije al Mula nema sanse
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- ASD
- Kontakt:
Nikad mi nisu jasni ovi igraci sa drvenim rukama, kako je moguce da se nema osjecaja za loptu poslije toliko godina treniranja.
Svaka cast svima, ali Buza i Vrabac molim vas okanite se kosarke, ili se bar vise ne odazivajte na pozive u reprezentaciju. Ovakva dva antitalenta i ovakve dvije p.icke u zivotu nisam vidio. Jos se na draft ljudi prijavljivali

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Ne mogu nasi obruc pogodit
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Oprosti se Nurkiću,ne treba ti da te šošoni pljulju,nisi ti kriv što igraš sa amaterima,.
Buza,Halilović,Vrabac,.Ako su ovi taj reprezantivni kalibar nema potrebe za nekim nerviranjem,nemamo kvaliteta i to ti je,.
Šta je s onim Šutalom i Perišićem,nisu ni oni klase ali za ove pobrojane su magistri košarke,.
Buza,Halilović,Vrabac,.Ako su ovi taj reprezantivni kalibar nema potrebe za nekim nerviranjem,nemamo kvaliteta i to ti je,.
Šta je s onim Šutalom i Perišićem,nisu ni oni klase ali za ove pobrojane su magistri košarke,.
- akisarajevo92
- Kontakt:
najjace ovo, Gajic napravio blok za ruskog igraca 

Don't believe the hype.
- ASD
- Kontakt:
Buza je igrac koji kada ide na polaganje najvise sto moze izvuci je faul, a poslije toga promasi oba slobodna.
Koliko razočarenja sada ovdje...Da ste malo pronicljiviji mogli ste predvidjeti ovo prije nekoliko dana, izbacit tada frustracije iz sebe i unaprijed se pomiriti s ovim, sada bi bilo lakše. Biće vam bolje poslije 3 dana, vjerujte.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Svi osim Nurkica su retardirani....osnovne stvari u kosarci ne znaju....ufatit loptu je pojam za pola njih
Joj Sulejmanovicu u par minuta mi je jasno sto nisi dobio priliku u prijateljskim
Nad tobom sunce najljepše sja
e moj juka trebo si isfolirati kakvu bolest,s ovim hameljima sem muse da igras ne ide bro nikako
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Evo razloga zasto Sulejmanovic ne igra
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ova zadnja akcija moliti Boga da ne ode na fb na neke kosarkaske stranice. Bukvalno sampionsku San Antonio akciju nam odradise 

Damire, izvadi Juku, nema potrebe da bude na terenu
Vracaj se na partiju,jbo kosarku
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.