FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Memara
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Memara » 31 avg 2016, 16:57

Mogli su ga bar na posudbu, šteta, danas Vazda sutra Veladžić ako se ovako nastavi!

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 31 avg 2016, 16:59

PitarBordo je napisao/la:Još jedan igrač FK Sarajevo karijeru nastavlja u NK Olimpija

Anes Vazda, sada već bivši igrač FK Sarajevo potpisao je danas ugovor sa slovenačkim prvakom Olimpijom. Vazda koji je ponikao u Bordo klubu, bio kapiten svih selekcija, karijeru će nastaviti u redovima slovenačkog prvaka, za koji je ugovor jučer potpisao i najbolji strijelac Premijer lige BiH iz prošle sezone, Leon Benko.

Bivši kapiten juniora Sarajeva dogovorio je saradnju sa slovenačkim klubom, nakon što je raskinuo ugovor sa timom sa Koševa, gdje nije dobio pravu priliku nakon izlaska iz juniora, iako su mnogi mišljenja da je bilo prostora da Vazda dobije priliku da pokaže svoje umijeće.
Cuj momak bi da igra a da nikom koju milju uvali u djep, ne mozes tako, ipak smo mi divovi, koverte sa suskavim sadrzajem nezaobilazne..

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 31 avg 2016, 17:03

Hoće li napokon biti kakvih slika i videa iz Čitluka? Pa jeb.mu majku šta je ovo? Gdje je Trbić, hoće li pomaći malo guzicu ili mu je mrsko nešto napraviti da i mi vidimo.. Pa bolju zvaničnu fb stranicu ima Zvijezda Gradačac. :kafa: :puke:

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 31 avg 2016, 17:09

KenChoo je napisao/la:Hoće li napokon biti kakvih slika i videa iz Čitluka? Pa jeb.mu majku šta je ovo? Gdje je Trbić, hoće li pomaći malo guzicu ili mu je mrsko nešto napraviti da i mi vidimo.. Pa bolju zvaničnu fb stranicu ima Zvijezda Gradačac. :kafa: :puke:
Stavit ce 2-3 slike nako' cisto reda radi.

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 31 avg 2016, 17:14

Memara je napisao/la:
KenChoo je napisao/la:Hoće li napokon biti kakvih slika i videa iz Čitluka? Pa jeb.mu majku šta je ovo? Gdje je Trbić, hoće li pomaći malo guzicu ili mu je mrsko nešto napraviti da i mi vidimo.. Pa bolju zvaničnu fb stranicu ima Zvijezda Gradačac. :kafa: :puke:
Stavit ce 2-3 slike nako' cisto reda radi.
**** sebe. Pa ni stranica ne može ličiti na nešto. Kad vidim kakve stranice imaju manji klubovi od FKS, sjebem se. Zar ne može napraviti 30 slika i jedan video svaki dan ili svaki drugi dan. Pa kone imaju tri puta bolju organizaciju po pitanju ovoga. Zaželio sam se da vidim Čalu i kako izgledaju treninzi...

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 31 avg 2016, 17:25

Sezona vec haman propala, svi mi se oprostili od titule, daj bar da stvorimo par igraca. Gurni Veladzica ili nekog u prvu postavu malo, gori od Bekica, Cetkovica i slicnih nece biti sigurno, a momci su mladi i moze od njih nesto biti za razliku od ovih sto su na vrhuncu karijere, a jos uvijek tarabe! Pa vise je grobar Jesic forsirao ovu djecu nego svi ostali zajedno jbt!
Bahati, bahati Željkan!
1946

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 31 avg 2016, 17:32

joker90 je napisao/la:Sezona vec haman propala, svi mi se oprostili od titule, daj bar da stvorimo par igraca. Gurni Veladzica ili nekog u prvu postavu malo, gori od Bekica, Cetkovica i slicnih nece biti sigurno, a momci su mladi i moze od njih nesto biti za razliku od ovih sto su na vrhuncu karijere, a jos uvijek tarabe! Pa vise je grobar Jesic forsirao ovu djecu nego svi ostali zajedno jbt!
Realno, za Sarajevo mogu samo igrati igraci iz Sarajeva... Mozda nisu najbolji, ali su najvise davali... Treba dati djeci priliku, jer nemamo sta izgubiti, mozemo samo dobiti i smijem se kladiti da skaut pogleda par igraca od kantonalne do prve lige, posebno mladih, da bi bolja pojacanja nasao, nego ovi polovnjaci iz nekih ''100 puta jacih liga'' od premijer lige. (Nekoliko nasih boljih igraca iz perioda kad nismo imali para su dovedeni iz kantonalne lige... Suljic - Butmir, Torlak - Famos Sask...)
1946~

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 31 avg 2016, 17:40

09:15 - Boško Janković više nije igrač Hellas Verone. Kako navode italijanski mediji došlo je do sporazumnog raskida saradnje.

14:26 - Hrvatski fudbaler Josip Radošević raskinuo je ugovor s Napolijem.

Pročitaj više na: http://sportsport.ba/ino_fudbal/uzivo-l ... opi/205116

Danas ce biti toliko dobrih igraca koji se mogu besplatno dovesti, da smo imalo ''sila'' kakva bi trebali biti, mogli bi nekog kapitalca upecat tipa Benka, Jajala...
1946~

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 31 avg 2016, 17:42

ThrillerHz je napisao/la:09:15 - Boško Janković više nije igrač Hellas Verone. Kako navode italijanski mediji došlo je do sporazumnog raskida saradnje.

Danas ce biti toliko dobrih igraca koji se mogu besplatno dovesti, da smo imalo ''sila'' kakva bi trebali biti, mogli bi nekog kapitalca upecat tipa Benka, Jajala...
Uhtijarevic da upeca kapitalca? Vece su sanse da cemo ti i ja potpisati za FKS! :D
Bahati, bahati Željkan!
1946

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 31 avg 2016, 17:45

ThrillerHz je napisao/la:09:15 - Boško Janković više nije igrač Hellas Verone. Kako navode italijanski mediji došlo je do sporazumnog raskida saradnje.

Da se radilo kako treba sad bi ovo bila rutina .... :kafa: a ovako ti nece doc nema sanse, samo ako nema gdje ...
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 31 avg 2016, 17:52

joker90 je napisao/la:

Uhtijarevic da upeca kapitalca? Vece su sanse da cemo ti i ja potpisati za FKS! :D
Sta ce ker, taman sam bio zaboravio na njeg, kako si mi sad hladan samar opalio hahahahah... Mi bi makar ginuli na terenu :hmmmmm:

@DBR1987

Eh da su se pare planski ulagale i trosile i da nismo dovodili svakakve levate, pa jos placali raskide, mogli bi 5 Leona Benka imati... a ovako... Mada bi ja sretniji bio da se dovede 1 golman, 1 stoper, 1 vezni i 1 spic bas kapitalci, i ovo ostalo nek juniori igraju... Bolje placati 5 igraca za ove pare sto placamo ovih 20 levata koji ce pomoci mladima i biti od neke koristi...
1946~

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 31 avg 2016, 17:59

ThrillerHz je napisao/la:
Sve si rekao !!! :salut:
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 31 avg 2016, 19:12

ti slobodni igrači koji mi možemo dovesti bi morali bit slobodni prije početka prelaznog ili nekog datuma(ne sjećam se )....
dakle ovi što su juče postali slobodni zaboravi..........
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 31 avg 2016, 19:18

A gdje ce Ihtijarevica staviti na to mjesto? Mogu se kladiti u milion da ne zna ni jedan strani jezik, a kamoli da ima neke pregovaračke sposobnosti.
Sabrine mi moje!

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 31 avg 2016, 19:27

al kako frajer priča msm na koji način to je frapantno
kišobran moraš imat kad sa njim hoćeš komunicirat
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 31 avg 2016, 20:03

vi se jos nadate da ce nam ovi uhljupi nekoga dovesti? :shock:

Septerra
Kontakt:

Post Postao/la Septerra » 31 avg 2016, 20:27

zagorski je napisao/la:Ja mislim da je steta sto su se olahko odrekli Vazde,mali je obecavao,bar ono sto ja znam i sto sam vidio.
Sto je najzalosnije u ovu sezonu smo usli sa idejom da se sto vise mladih igraca postepeno uvodi u prvi tim,a nista se od toga nije desilo. Hajd da su oni doveli neke kvalitetne igrace pa bi i razumio,ali kad vidim da Marku mjesto zauzima Novakovic ili Veladzicu,Vazdi Ćetković izaspem se.
O ovome sam pisao po zavrsetku priprema i ponavljao pricu u zadnjih par sedmica. Hurticev SS, odnosno taj famozni plan na konto kojeg ga je Ken Choo izabrao na poziciju sefa a u kojem je definisan nacin uvodjenja najboljih clanova izlazne generacije juniora - ispada obicna ubleha.

S Osmanovicem mi je zasmrdilo a evo a Vazdom bas bazdi da ne postoji nikakav plan, nikakav program niti metod afirmacije ovih 10 mladica, odnosno sad vec 9, koji su selektirani u prvi tim na startu ove sezone. Znaci li to da je i Ken Choo neka ubleha iskoristena od uprave da legitimira Hurtica slicno kao sto je bilo Tanovo pismo podrske za Jesica. Ovo meni stvarno vise nema nikakvog smisla...

@Memara - danas Vazda, sutra Mehuljic, prekosutra Hadzic. Da li je Akademija sama sebi svrha? Navodono je Akademija stub Tanovog ulaganja a ako ce najbolji igraci odlaziti po zavrsetku "skolovanja" onda sluzi za stvaranje igraca drugim klubovima.

Vazda je dobar talent, dobar igrac. Zasluzio je minutazu prije Cetkovica a mogao je ulaziti kao zamjena na RW. To su mogli i drugi igraci ali malo morgen, samo Mujakic dobi par minutica.

Lose je ovo, nemam rijeci stvarno.

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 31 avg 2016, 21:11

ja sam čuo da dulja neće nigdje do decembra

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 31 avg 2016, 22:19

nukleusmember je napisao/la:ja sam čuo da dulja neće nigdje do decembra

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
blizu je prelaska u Bešiktaš.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 31 avg 2016, 22:31

Pa sad ga vise i ne može nigdje preci koliko se ja razumijem?
Sabrine mi moje!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.