Nisu to samo tuzlansko-podrinjski odroni,svi su podbacili,ne treba nikog etiketirati,pljuvali Okica sad presli na Rustemovica,ko je sljedeci?Majkl je napisao/la:Živi bili pa vidjeli,to je moje mišljenje vidjecemo ko je u pravu.bordoakapitar je napisao/la:E sve nekako mogu svariti od ovog Majkla, ali kad napise "najkvalitetniji roster u ligi" ja se ospem sav. Mi smo mrtvi prosjek ove jadne lige i nista vise., nazalost! Pjevaj im hvalospjeve na profilima a nama prestani yebavati inteligenciju sa pravljenjem fudbalskih znalaca od ovih tuzlansko-podrinjskih odrona!
Ako Cala izvuce od njih 200% igrat cemo ligu za prvaka i to je to!
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- bordoakapitar
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ja i mislim na cijelu ekipu, ali TP kanton spominjem zato sto je u FKS vise igraca odatle nego iz Sarajeva. Yebote, kakav je ovo vise grad i klub i gdje su ti talenti? Pa mi od "Agimovih beba" nismo imali 5 igraca iz OP u prvom timu...PAPE1 je napisao/la:Nisu to samo tuzlansko-podrinjski odroni,svi su podbacili,ne treba nikog etiketirati,pljuvali Okica sad presli na Rustemovica,ko je sljedeci?Majkl je napisao/la:Živi bili pa vidjeli,to je moje mišljenje vidjecemo ko je u pravu.bordoakapitar je napisao/la:E sve nekako mogu svariti od ovog Majkla, ali kad napise "najkvalitetniji roster u ligi" ja se ospem sav. Mi smo mrtvi prosjek ove jadne lige i nista vise., nazalost! Pjevaj im hvalospjeve na profilima a nama prestani yebavati inteligenciju sa pravljenjem fudbalskih znalaca od ovih tuzlansko-podrinjskih odrona!
- PitarBordo
- Kontakt:
Pa za koliko stvari do sada nisi bio u pravu, meni smiješno više čitati taj tvoj spin "vrijeme će reći".Majkl je napisao/la:Živi bili pa vidjeli,to je moje mišljenje vidjecemo ko je u pravu.bordoakapitar je napisao/la:E sve nekako mogu svariti od ovog Majkla, ali kad napise "najkvalitetniji roster u ligi" ja se ospem sav. Mi smo mrtvi prosjek ove jadne lige i nista vise., nazalost! Pjevaj im hvalospjeve na profilima a nama prestani yebavati inteligenciju sa pravljenjem fudbalskih znalaca od ovih tuzlansko-podrinjskih odrona!

Samo Saraj'vo.
-
- Kontakt:
Okić i dalje ne moze da nadje ekipu
dobar mu menadzer drama...

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Haretu je najbolje da ode u Dinamo. Došao bi u kvalitetniju ligu, kvalitetniji klub i igrao Ligu Prvaka. Iza sebe bi imao sjajnog trenera Cicu i uz njega bi mnogo napredovao i usavršio se. Ima sve potrebne predispozicije, još kad bi poradio na završnici, to bi super bilo. Isto tako, nabacio je mase, pa bi mogao to pretvoriti u snagu i izbjegao povrede. Sigurno bi ga Mamić za par godina prodao za dobre pare.
- PitarBordo
- Kontakt:
Još jedan igrač FK Sarajevo karijeru nastavlja u NK Olimpija
Anes Vazda, sada već bivši igrač FK Sarajevo potpisao je danas ugovor sa slovenačkim prvakom Olimpijom. Vazda koji je ponikao u Bordo klubu, bio kapiten svih selekcija, karijeru će nastaviti u redovima slovenačkog prvaka, za koji je ugovor jučer potpisao i najbolji strijelac Premijer lige BiH iz prošle sezone, Leon Benko.
Bivši kapiten juniora Sarajeva dogovorio je saradnju sa slovenačkim klubom, nakon što je raskinuo ugovor sa timom sa Koševa, gdje nije dobio pravu priliku nakon izlaska iz juniora, iako su mnogi mišljenja da je bilo prostora da Vazda dobije priliku da pokaže svoje umijeće.
Anes Vazda, sada već bivši igrač FK Sarajevo potpisao je danas ugovor sa slovenačkim prvakom Olimpijom. Vazda koji je ponikao u Bordo klubu, bio kapiten svih selekcija, karijeru će nastaviti u redovima slovenačkog prvaka, za koji je ugovor jučer potpisao i najbolji strijelac Premijer lige BiH iz prošle sezone, Leon Benko.
Bivši kapiten juniora Sarajeva dogovorio je saradnju sa slovenačkim klubom, nakon što je raskinuo ugovor sa timom sa Koševa, gdje nije dobio pravu priliku nakon izlaska iz juniora, iako su mnogi mišljenja da je bilo prostora da Vazda dobije priliku da pokaže svoje umijeće.
Samo Saraj'vo.
Koja ti je sad pozicija u klubu?Majkl je napisao/la:Ovoj ekipi treba samo vratiti samopouzdanje i dici ih psiholoski ,sto ce nadam se sir Mehemd Janjos i uspjeti,jer je preiskusan , prekaljeni as ,,pedagog,motivator i strucnjak.I nije mu prvi put da sse nalazi u ovqako velikom klubu i u ovoj situaciji .Nalazio se i kao igrac i kao trener u mozda i gorim situacijama.Ponavljam kvalitet imamo i najbolju ekipu i roster sto ce nadam se i da se pokaze u periodu i utakmicama koje slijede.Atmosfera u Citluku je dobra radi se punom parom,Cala je zasuko rukave i radi zajedno sa svojim strucnim stabom.Napravili su plan i Vitez cemo docekati,nadam se u dobroj atmosferi i pobjediti i imati priliku da protiv Olimpica vratimo navijace na Kosevo pobjedimo i u seriju "teskih" utakmica sa Listicom i Slobodom uđemo u pobjednickom raspolozenju.
Ti dosad nijednom nisi bio upravo, osim sto si napisao koji igraci dolaze.Sve tvoje price i Sir Hurticu, najjacem sastavu u ligi, najboljem igrace albanske lige pale su u vodu nakon 4-5 kola.Zato molim te nemoj tako zvati i prozivati Calu jer mu sr crno pise.Majkl je napisao/la:Živi bili pa vidjeli,to je moje mišljenje vidjecemo ko je u pravu.bordoakapitar je napisao/la:E sve nekako mogu svariti od ovog Majkla, ali kad napise "najkvalitetniji roster u ligi" ja se ospem sav. Mi smo mrtvi prosjek ove jadne lige i nista vise., nazalost! Pjevaj im hvalospjeve na profilima a nama prestani yebavati inteligenciju sa pravljenjem fudbalskih znalaca od ovih tuzlansko-podrinjskih odrona!
Gori si ti sto ga shvatas ozbiljno. On to onako režimski piše i sve redom hvali,a usput uziva o da iritira forumase,one koji ga shvate ozbiljno. Ovi kad bi konje doveli u roster on bi ih hvalio.bordoakapitar je napisao/la:E sve nekako mogu svariti od ovog Majkla, ali kad napise "najkvalitetniji roster u ligi" ja se ospem sav. Mi smo mrtvi prosjek ove jadne lige i nista vise., nazalost! Pjevaj im hvalospjeve na profilima a nama prestani yebavati inteligenciju sa pravljenjem fudbalskih znalaca od ovih tuzlansko-podrinjskih odrona!
-
- Kontakt:
Majkl pozitivac

- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ovo si do sad rekao mali milion puta i uvijek kad se na kraju tvoje misljenje ispostavi pogresnim mi te prozovemo a ti se usutis kao zadnja hinja! Kako te nije stid vise?!Majkl je napisao/la:Živi bili pa vidjeli,to je moje mišljenje vidjecemo ko je u pravu.bordoakapitar je napisao/la:E sve nekako mogu svariti od ovog Majkla, ali kad napise "najkvalitetniji roster u ligi" ja se ospem sav. Mi smo mrtvi prosjek ove jadne lige i nista vise., nazalost! Pjevaj im hvalospjeve na profilima a nama prestani yebavati inteligenciju sa pravljenjem fudbalskih znalaca od ovih tuzlansko-podrinjskih odrona!
Zadnja izmjena: FrancescoTotti, dana/u 31 avg 2016, 16:19, ukupno mijenjano 1 put.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Čekam izjavu Majkla kao što je lupao i prije u ovom fazonu: "Čala će biti na slatkim mukama" 

NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
Sve si rekao. Benko i Duljević su bar po imenima bili nešto iznad prosjeka, ovi ostali prosjek prosjeka....Nažalostjoker90 je napisao/la:Prosjek ekipica ove divlje lige, sto nase igre i pokazuju!
Golmani: Pavlovic i Adilovic
Prosjek ove lige, nisu ni losi, a nisu ni neka prevaga. Adilovic je pravi predstavnik prosjecnih golmana ove lige, Bojan je nesto bolji, cak i solidan s obzirom da ga je @Zukanovic preko TM-a nasao i predlozio..
Odbrana: Balic, Novakovic, Mihojevic, Kadusic, Ivetic, Almir Bekic, Kovacevic
Novakovic je prosjecan krkanski stoper ove lige, tipa Jovo Kojic, Kosoric i slicne sirovine. Balic je kvalitetan igrac, iznad prosjeka ove lige, ruku na srce. Almir Centarsut Bekic je katastrofalan bek ove sezone, ovo sto on pruza je kriminal. Peroni Ivetic, također u najboljem slucaju solidan bek, nista ozibljnije od Sarajeva nije napravio niti ce. Mihojevic i Kadusic su potencijali, momci kojima treba dati sansu, a Marko se klupira zbog ovog menadzerskog igraca i panja, Novakovica. Kadusic je potencijal, zasad solidan bek, za par godina ce nadam se biti vise i prevaga na terenu. Kova je povrijeđen, ko zna da li ce ikad biti ono sto je mogao nakon ove povrede, a ruku na srce imao je kikseva haos i prije povrede u zadnje vrijeme.
Vezni red: Rustemovic, Radovac, Saric, Cetkovic, Said, Crnkic, Hodzic, Hebibovic, Anđusic
Rustemovic, nije u Drini igrao nikad klasicnog destruktivca, kod nas na silu prave to od njega, jer nema kvalitet za nesto vise. Trci i bori, se ali s fudbalom je u svađi! Radovac, nema se tu puno sta reci, znamo sta je mogao biti, znamo sta je sad. Od Sarica sam ocekivao vise, on pocinje da prska, umjesto da popravi vezni red, on postaje nova Rustemovina kako je krenuo. Said je majstor, ali ostaje ta misterija oko njegove spreme, povrede, cega sve ne! Cetkovic-HAHAHAHHAHA! Ovaj "najbolji cener" albanske lige, kako rece onaj trol, ne moze biti kreator igre ni Sarajeva na virslama. Crnkic odigrao jednu dobru utakmicu i ostalo sve katastrofa, peglanje lopte, gusenje napada. Hodzic i Hebibovic se na beku pate, na krilu vala opet ne izgledaju nista vise od prosjeka lige do sada, ali treba Dusanu dati jos vremena.
Napad: Bekic i Ahmetovic
Amer je bio prosle sezone solidan napadac, dao i neke fine golove, malo izgleda instagram boy umislio da je igrac, pa ove godine lici na sve osim na napadaca. Ahmetovic nije lvl Benke, ali je jedan od najboljih i najkorisnijih igraca u ovoj ekipi. Sva nam se igra zasniva na nabijanju lopte njemu, pa nek on gore pogine sa njom i ako sta uradi dobro i jeste.
Kad na ovo sve dodamo da na klupu dolazi covjek iz opstine, koji nije u fudbalu vec neko vrijeme, dobijemo pravu sliku stanja u nasem klubu! PROSJEK LIGE!!
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Da nije žalosno bilo bi smiješno....PitarBordo je napisao/la:Još jedan igrač FK Sarajevo karijeru nastavlja u NK Olimpija

- Evolution87
- Kontakt:
Pametan momak, nek mu je sa srecom. 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
sjever je napisao/la:Čekam izjavu Majkla kao što je lupao i prije u ovom fazonu: "Čala će biti na slatkim mukama"

ZZ
Prejaka nam je konkurencija u veznom redu, naravno da mali nije mogao dobiti priliku.. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Pitanje je koliko je Samir bolji od ovog Vazde sto nikada nije dobio priliku..
Ja mislim da je steta sto su se olahko odrekli Vazde,mali je obecavao,bar ono sto ja znam i sto sam vidio.
Sto je najzalosnije u ovu sezonu smo usli sa idejom da se sto vise mladih igraca postepeno uvodi u prvi tim,a nista se od toga nije desilo. Hajd da su oni doveli neke kvalitetne igrace pa bi i razumio,ali kad vidim da Marku mjesto zauzima Novakovic ili Veladzicu,Vazdi Ćetković izaspem se.
Sto je najzalosnije u ovu sezonu smo usli sa idejom da se sto vise mladih igraca postepeno uvodi u prvi tim,a nista se od toga nije desilo. Hajd da su oni doveli neke kvalitetne igrace pa bi i razumio,ali kad vidim da Marku mjesto zauzima Novakovic ili Veladzicu,Vazdi Ćetković izaspem se.
Samir je najbolji igrac na planeti kandidat za zlatnu loptu Rustemovic i on to su dva giganta teska koje Sarajevo nije vidjelo zadnjih 50 godina a nece boga mi nikad ni vidjet takva finoca igre kratki dugi pasovi sto bi se reklo ko na tacni ovakva 2 fudbalska velekana dugo krociti nece da ovaj teren drago mi je sto zivim u vremenu kada se oni mogu gledati na kosevu svake druge subote hvala ti boze pa sam ziv za vrijeme maga samira SAME MI TE VOLIMO SAME MI TE VOLIMO ! RAJA SA CUCLEharis004 je napisao/la:Pitanje je koliko je Samir bolji od ovog Vazde sto nikada nije dobio priliku..
Trenutno korisnika/ca: boki86, bordobijeli, skoJaa i 60 gostiju.