Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
U Arsenalu su je otpisali nakon prvog kola tako da nismo najgori 

- Amsterdam1312
- Kontakt:
Treba dati samo ljudima šansu jer tek je počelo, normalno da svima smeta taj poraz od davljenika onih napaćenih, bode u oči baš zbog remija i pobjede protiv dva prva konkurenta za 4 mjesto. Ljepše bi bilo gledati 7 bodova nego 4 ali jbg ima vremena sami je start sezone. Treneri vide nešto što drugi sigurno ne mogu i zato su tu. Bit će to dobro samo je pitanje vremena kad će proraditi, najbitnije je konstantu stvoriti u radu i da cijela ekipa uhvati ritam a s Kloppom to ide najlakše na svijetu 100%. Korak po korak laganini.
P.S. Slažem se da je možda bolje da je došao Sissoko umjesto Ginija i kvalitetan jak bek ali tako je kako je, idem dalje. Opet kažem titulu nisam ni računao nešto ove sezone niti sam razmišljao o tome realno, ali top 4 bi bio uspjeh za ovu sezonu i veliki korak naprijed, za to slijedi jaka borba do krajaa samo je počelo.
P.S. Slažem se da je možda bolje da je došao Sissoko umjesto Ginija i kvalitetan jak bek ali tako je kako je, idem dalje. Opet kažem titulu nisam ni računao nešto ove sezone niti sam razmišljao o tome realno, ali top 4 bi bio uspjeh za ovu sezonu i veliki korak naprijed, za to slijedi jaka borba do krajaa samo je počelo.

Realno ne izgleda najbolje situacija i bilo bi pravo čudno da se najavljuje titula ili liga prvaka sad.
Samo sto se tice poraza protiv burnleya, mecevi protiv takvih timova se moraju dobijati i kuci i na strani nema tu izgovora.
Samo sto se tice poraza protiv burnleya, mecevi protiv takvih timova se moraju dobijati i kuci i na strani nema tu izgovora.
You are someone else I am still right here
- Marsal
- Kontakt:
Kakav je Sturridgeov status u ekipi?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Treći izbor napadača ekipe trenutno iza Firminha i Origija.Marsal je napisao/la:Kakav je Sturridgeov status u ekipi?
Kocka je bačena
- Marsal
- Kontakt:
Ne gotivi ga Klopp ili?Hendo je napisao/la:
Treći izbor napadača ekipe trenutno iza Firminha i Origija.
Ima li kakve sanse da ga pustite?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Nije timski igrač, ne bi taj dodao nekome nema šanse, ne vraća se u odbranu, ne igra presing... a to Klop ne voli.Marsal je napisao/la:Ne gotivi ga Klopp ili?Hendo je napisao/la:
Ne znam da li će ga prodati, čisto sumnjam.
Kocka je bačena
Dajte ga nama bar na posudbu vi za trecu opciju imate Ingsa :DLegao bi nam ko budali samar,valjda se nebi toliko povredjivaoHendo je napisao/la:Nije timski igrač, ne bi taj dodao nekome nema šanse, ne vraća se u odbranu, ne igra presing... a to Klop ne voli.Marsal je napisao/la:Ne gotivi ga Klopp ili?Hendo je napisao/la:
Ne znam da li će ga prodati, čisto sumnjam.

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Da se ne povreduje ovoliko sigurno ne bi sad ni bio u liverpoolu
You are someone else I am still right here
Pitao si i tamoMarsal je napisao/la:Ne gotivi ga Klopp ili?Hendo je napisao/la:

Nema od transfera ništa. Ovakav kakav je, najbolji je napadač ekipe. Nije baš za ovaj sistem al' individualni kvalitet neosporiv.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Ne znam sjeća li se ko ovog Alonsa što je došao u Chelsea, molio sam bibliotekara da ga dovede u Liverpool dok je još kao besplatan igrač prešao u Fiorentinu.
Sakho je ostao u Liverpulu iako mu je rečeno da neće odigrati nijednu utakmicu ove sezone.
Sakho je ostao u Liverpulu iako mu je rečeno da neće odigrati nijednu utakmicu ove sezone.
Kocka je bačena
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Pošto se ionako ništa ne dešava kod nas evo naletio sam na jedan video, vrijedi ga pogledati ko nije, malo da se prisjetimo u kakvoj su formi bili pojedini igrači i možete primjetiti neke pozicije i sve ostalo u odnosu na ovu sezonu..
https://www.youtube.com/watch?v=TXI5ank1tf4
https://www.youtube.com/watch?v=TXI5ank1tf4
Zadnja izmjena: Amsterdam1312, dana/u 31 avg 2016, 18:56, ukupno mijenjano 1 put.
cak se i everton bolje pojacao od nas
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- donCorleone1892
- Kontakt:
Ne mogu vjerovati da je Sakhou rečeno da nece odigrati nijednu utakmicu ove sezone, kakav teror. 

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Isto kao da se slikao u dresu Uniteda. Strasno majke mi, ne podrzavam to uopste jer je kvalitetan igrac i pozitivan lik. Isto kao da se razbacujemo odbrambenim igracima pa nam ne treba. Uzasan prelazni rok, samo zbog situacije sa odbranom!
Mario Balotelli has completed his move from #LFC to Nice on a free transfer. Permanent deal, not a loan.

Pustili ga za dzabe. 

Paradajz je napisao/la:Pustili ga za dzabe.
Nije moglo bolje, uzimajući sve u obzir.No transfer fee from Nice for Balotelli but #LFC haven't had to pay him off, which had been the fear.
- kumkalesic
- Kontakt:
Cirkus od kluba, al' bukvalno je postao ovaj klub zadnju deceniju od dolaska stranaca u vlasničku strukturu...tačno me više ništa ne može iznenaditi 

Joint_fc
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.