ne moze se biti optimista za danas .mozda da se radi o onim nekadasnjim rusima koji igraju pod gasom i zaboli ih cuna za pobjedom nad nekakvom bosnom....ali mislim da ih je kiriljenko dobro utegao, unio disciplinu i zajednistvo
da je makar mozgov out, imali bi barem jedan matchup u nasu korist...ovako ce on svojom duzinom i solidnom snagom dobro smetati juki.
a ne pomaze sto nema mirze da siri reket, pa ga mogu komotno udvajat
juka treba dobit 20-ak lopti kako god...jer nekih pametnijih opcija nemamo...da vraca povratne vrabcu i milosevicu za tri poena je isto kao i izgubljena lopta
gordic ce od cetri tekme, vjerovatno imat jednu kad ga sve ide...ali ne znam da li ce odmah u prvoj
ne vjerujem da cemo prebacit 65 poena....vjerovatno ni 60
od gordica i zahirahica ne ocekujem vise od 10 p.....ovaj drugi nece ni igrat samo ga dzaba spomijem
tri igraca koja pokrivaju trojku milosevic, vrabac, buza....tesko da mogu prebacit magicnu granicu od 15 poena svi zajedno

kad bi imali kakvih laganih poena iz kontri, mozda bi i bilo poena na kontu vrabca, pa bi otisli preko 20 ukupno
cetvorku ne znam ni ko ce igrat...ali bilo da pokriva milosevic ili sulejmanovic, tesko je ocekivat dobru produckciju
i onda kad sve to znas, kvota na ans je opravdana....ali svejedno ja jedva cekam da pocne
mirza je trebao ici makar da odigra jednu losu partiju, da ima neku probu....ovako se dobro kocka jer protiv svedske odma mora biti on fire i podesena ruka...nema garancije da ce mu ulazit...mene ne zanima njegovih 25 poena uz sut 7/21 ;)i poraz