NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Krleža šta radiš po Beču yebem ti sunce kurvarsko. Taman cemo radi tebe zaratit ovdje![]()
![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Krleža šta radiš po Beču yebem ti sunce kurvarsko. Taman cemo radi tebe zaratit ovdje![]()
![]()
admirr je napisao/la:Dulja ide za 3 mil. Samo sto cemo mi braci turcima izaci u susret, jer nisu nesto pri parama, pa ce nam dati samo 500 000, a 2,5 mil nam dodju.
Rekli smo im da ne beru brigu. Nek plate kad mognu jbg. Ne zuri se nama. Nama ne trebaju ni pare ni Duljevic, tako dan je svejedno kad ce nam isplatiti. A ako i ne isplate halal im bilohskzmostar je napisao/la:
admirr je napisao/la:Dulja ide za 3 mil. Samo sto cemo mi braci turcima izaci u susret, jer nisu nesto pri parama, pa ce nam dati samo 500 000, a 2,5 mil nam dodju.
Platit ce ga u 24 rate kao nam Karacica!
Ma brate treba imati slifa prodati igraca.Dzaba ako je igrac ne znam ti ja kakav ako ne znas poslovati dzaba ti je sve.Eto sam si naveo primjer Hajduka,svake sezone igraju evropu i nikad ne mogu prodat igrace za one pare koliko mogu uzet(zadnji dobar transfer im je bio Ibricic u Lokomotiv)a nije da nisu imali talenata.Eto da uvijek ne spominjemo Mamica koji zna kako se to radi,eto imamo primjer Splita koji nemaju nikakve rezultate ali zato znaju igraca dobro prodat.Rebic,Rog,Abdurahimi pa sad ovaj momak sto su ga prodali Dinamu za skoro 2 miliona € a imali su jos nekih "sitnih"transfera.tuzlak1987 je napisao/la:To je realnost, ima jos 10 mjeseci ugovora.
TSS je u Hajduku igrao konstantno 4,5 godina i kostao 1,7 mil. Znaci 1,7 mil za igraca iz ekipe koja je u Evropi i odigrala iznad nivoa Sarajeva.
Sada sto nasi ljudi zamisljaju nesto, za Dulju dati 2 mil eura je isto kao da odes u prodavnicu i kupis kilu jabuka za cenera jer na trzistu za osrednje lige kao Turska i Belgija za 2 mil eura mozes dobiti boljeg igraca.
Ća se idiš lipi moj.. nisam ništa slaga.. aj dobro možda jesam, otpuštanje igrača + farbanje reflektora =euforija..MuhamedTM je napisao/la:Vi samo mozete prodavati krofne na nekoj od Fehimovih plazaBrini se o svom timu **** te lipa.
Psuješ mrtve, pa edituješ postove, sram da te bude.HausMan je napisao/la:ima li iko ovdje stariji od 14 god
??
dze to sine ?Heller je napisao/la:Psuješ mrtve, pa edituješ postove, sram da te bude.HausMan je napisao/la:ima li iko ovdje stariji od 14 god
??
pasa jes ti dobar u vugla?Heller je napisao/la:Pa kad si editovo post, a meni krmak prefarbo dugmad pa ne kontam koje je printscreen, sram da te bude.
Psuješ mrtve sad me ludim zoveš. Fuj.HausMan je napisao/la:pasa jes ti dobar u vugla?Heller je napisao/la:Pa kad si editovo post, a meni krmak prefarbo dugmad pa ne kontam koje je printscreen, sram da te bude.
sram te bilo, lazes dobit ces po guzi od stareHeller je napisao/la:Psuješ mrtve sad me ludim zoveš. Fuj.HausMan je napisao/la:pasa jes ti dobar u vugla?Heller je napisao/la:Pa kad si editovo post, a meni krmak prefarbo dugmad pa ne kontam koje je printscreen, sram da te bude.
jesi bas svih ovih 8 milja spuco na ovako glupe postove?Heller je napisao/la:Sad i roditelje spominješ, fuj, kako te nije sramota, haj ti odavde dok nisi ko pinceta završio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.