Odes na dan utakmice i kupis, ako je tako !pinki je napisao/la:mislim da je ovo prvo...Sarajevo1946 je napisao/la:Šta tačno podrazumjeva personalizirana prodaja ulaznica?
Jel to znači da lično ja moram otići u Zagreb i kupiti ili može neko drugi za mene?
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Max Allegri
Jel to znači da jedna osoba može kupiti JEDNU kartu?? u redu je da kada kupuješ karte moraš pokazati dokument, ali da npr možeš uzeti 3 ili 4 karte?!
pa mi ćemo dan ranije, mora biti karata za istok, tako da mi iz BiH SVI NA ISTOK!Mig_Mig je napisao/la:Odes na dan utakmice i kupis, ako je tako !pinki je napisao/la:mislim da je ovo prvo...Sarajevo1946 je napisao/la:Šta tačno podrazumjeva personalizirana prodaja ulaznica?
Jel to znači da lično ja moram otići u Zagreb i kupiti ili može neko drugi za mene?
Cuadrado ha firmato! Si tratta ancora per Witsel.
GdS: "Witsel atterrato a Torino
JUVE DISPOSTA A CEDERE LICHTSTEINER SOLO ALL'ESTERO
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Ovo ce nam biti 0rvi mercato poslije ne znam koliko godina da nismo doveli ni jednog talijana
Sent from my Nokia 3310
Sent from my Nokia 3310
#ALLEGRIOUT
Moraš doći sa dokumentima svih osoba za koje kupujes kartu.dinoo je napisao/la:Jel to znači da jedna osoba može kupiti JEDNU kartu?? u redu je da kada kupuješ karte moraš pokazati dokument, ali da npr možeš uzeti 3 ili 4 karte?!
Sad sam i ja protiv Tata Zdravka, zakomplikovao je ovo maksimalno.SiamoNoi je napisao/la:Moraš doći sa dokumentima svih osoba za koje kupujes kartu.dinoo je napisao/la:Jel to znači da jedna osoba može kupiti JEDNU kartu?? u redu je da kada kupuješ karte moraš pokazati dokument, ali da npr možeš uzeti 3 ili 4 karte?!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Gefufna je napisao/la:Sad sam i ja protiv Tata Zdravka, zakomplikovao je ovo maksimalno.SiamoNoi je napisao/la:Moraš doći sa dokumentima svih osoba za koje kupujes kartu.dinoo je napisao/la:Jel to znači da jedna osoba može kupiti JEDNU kartu?? u redu je da kada kupuješ karte moraš pokazati dokument, ali da npr možeš uzeti 3 ili 4 karte?!
- IlCapitano
- Kontakt:
Cuadrado na trogodišnjoj posudbi. Plaćamo 5 miliona godišnje, a opcija otkupa je 20+4 bonusa minus ono što smo već platili u toku tri godine. 
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Taman nakon posudbe će imati 31 i neće ga otkupiti.
in prestito fino al 2019 per 5 milioni/anno 5x3 =15
Po avremo facoltà/obbligo di acquistarlo per 25-15=10
Eventuali bonus 4
Massimo totale 29
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 31 avg 2016, 19:15, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Burberry46
- Kontakt:
Marotta kraljIlCapitano je napisao/la:Cuadrado na trogodišnjoj posudbi. Plaćamo 5 miliona godišnje, a opcija otkupa je 20+4 bonusa minus ono što smo već platili u toku tri godine.
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Taman da napisem, zavrsice karijeru a mi ga necemo otkupit hehe dobar deal, na tri godine a nama rastu prihodi ev i ove po projekcijama Exora oko 380 miliona ce bit na kraju godine.Pogba je napisao/la:Taman nakon posudbe će imati 31 i neće ga otkupiti.![]()
![]()
in prestito fino al 2019 per 5 milioni/anno 5x3 =15
Po avremo facoltà/obbligo di acquistarlo per 25-15=10
Eventuali bonus 4
Massimo totale 29
Mercato 9/10.
Ne zbog odlaska Pogbe, vec zbog ostanka Lemine.
Ne zbog odlaska Pogbe, vec zbog ostanka Lemine.
- bianconeros
- Kontakt:
Ne valja mu prezime, islo bi lakse da se WitCoOwn. 
- bianconeros
- Kontakt:
#Juventus is now trying to complete Witsel deal about contracts and paperworks between clubs to make it official. Just 4 hours left.
Hajmooooool
Hajmooooool
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
- bianconeros
- Kontakt:
Ko bi reko da ce marotta dovesti dva slicna igraca po frizuri mislim ( cuadrado , Witsel).. 
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
- bianconeros
- Kontakt:
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 1 gost.