FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

KenChoo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la KenChoo » 31 avg 2016, 10:54

Vidim na Dinamovoj fb stranici jedan navijač priziva Duljevića kod njih, traže krilnog. Kaže vrijedi milion, a sjajan igrač.

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 31 avg 2016, 10:55

KenChoo je napisao/la:Vidim na Dinamovoj fb stranici jedan navijač priziva Duljevića kod njih, traže krilnog. Kaže vrijedi milion, a sjajan igrač.
Budala...
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 31 avg 2016, 11:11

Lik je napisao/la:
KenChoo je napisao/la:Vidim na Dinamovoj fb stranici jedan navijač priziva Duljevića kod njih, traže krilnog. Kaže vrijedi milion, a sjajan igrač.
Budala...
?

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 31 avg 2016, 11:49

Za Duljevića je zainteresovano barem pet klubova, a to su Bešiktaš, Fenerbahče, PAOK, Young Boys, pa i zagrebački Dinamo.

Međutim, u FK Sarajevo su svjesni Duljevićevog potencijala i njegove vrijednosti, tako da ukoliko se već moraju odreći kapitena, žele zauzvrat dobiti značajnu sumu novca.

Sarajevo je postavilo uslov, a to je milion eura, dok je Duljević također jasno odredio svoje zahtjeve. Klub koji zadovolji uslove obje strane dobit će pojačanje.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 31 avg 2016, 12:25

sekac je napisao/la:Kad sam ja govorio da če te spominjati Ibrakovića a vi me ismijavali hajde sad opet me ismijavajte e jadi moji ccccccccccc :(
Ako klub nastavi u ovom smjeru spominjace se i ješič u slicnom kontekstu uskoro :mrgreen:
You are someone else I am still right here

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 avg 2016, 12:27

f0rest1946 je napisao/la:Za Duljevića je zainteresovano barem pet klubova, a to su Bešiktaš, Fenerbahče, PAOK, Young Boys, pa i zagrebački Dinamo.

Međutim, u FK Sarajevo su svjesni Duljevićevog potencijala i njegove vrijednosti, tako da ukoliko se već moraju odreći kapitena, žele zauzvrat dobiti značajnu sumu novca.

Sarajevo je postavilo uslov, a to je milion eura, dok je Duljević također jasno odredio svoje zahtjeve. Klub koji zadovolji uslove obje strane dobit će pojačanje.
Kako cemo izboriti ligu za prvaka? Novac koji smo dobili i koji cemo dobiti svakako nece biti utrosen na igrace.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

bordoakapitar

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordoakapitar » 31 avg 2016, 12:35

MortemHz je napisao/la:
f0rest1946 je napisao/la:Za Duljevića je zainteresovano barem pet klubova, a to su Bešiktaš, Fenerbahče, PAOK, Young Boys, pa i zagrebački Dinamo.

Kako cemo izboriti ligu za prvaka? Novac koji smo dobili i koji cemo dobiti svakako nece biti utrosen na igrace.
To je jedino sigurno i tacno 1000% da te pare nece otici na pojacanja...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 31 avg 2016, 12:54

Nista nas ne smije iznenaditi! Nismo osvojili titulu pa nismo izborili Evropu i ne bi me iznenadilo da ostanemo i bez lige za prvaka. Ako neko (Cala) hitno ne vrati ekipi pobjednicki duh i ne izvuce maximum iz njih i to bi se moglo desiti. Pojacanja nema i kad neko ode, dodje samo gori igrac na njegovu poziciju, tako da je jedini nacin da nesto izborimo taj da ovi amateri poginu na terenu...

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 31 avg 2016, 13:09

Lik je napisao/la:
Budala...
Ne znam zašto je budala¸selektoru dobar pokazao se u japanu drugim klubovima dobar a nama ne valja jadni bošnjo naš sve je tuđe dobro a naše ne valja :facepalm: :facepalm:

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 31 avg 2016, 13:13

Ovoj ekipi treba samo vratiti samopouzdanje i dici ih psiholoski ,sto ce nadam se sir Mehemd Janjos i uspjeti,jer je preiskusan , prekaljeni as ,,pedagog,motivator i strucnjak.I nije mu prvi put da sse nalazi u ovqako velikom klubu i u ovoj situaciji .Nalazio se i kao igrac i kao trener u mozda i gorim situacijama.Ponavljam kvalitet imamo i najbolju ekipu i roster sto ce nadam se i da se pokaze u periodu i utakmicama koje slijede.Atmosfera u Citluku je dobra radi se punom parom,Cala je zasuko rukave i radi zajedno sa svojim strucnim stabom.Napravili su plan i Vitez cemo docekati,nadam se u dobroj atmosferi i pobjediti i imati priliku da protiv Olimpica vratimo navijace na Kosevo pobjedimo i u seriju "teskih" utakmica sa Listicom i Slobodom uđemo u pobjednickom raspolozenju.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 31 avg 2016, 13:26

Imal kakvih naznaka kad se Kova vraca?
ZZ

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 31 avg 2016, 13:29

fks74 je napisao/la:
Lik je napisao/la:
Budala...
Ne znam zašto je budala¸selektoru dobar pokazao se u japanu drugim klubovima dobar a nama ne valja jadni bošnjo naš sve je tuđe dobro a naše ne valja :facepalm: :facepalm:
Mislim da je ovaj dinamovac budala jer lik sigurno misli na milion EURA, a Duljević sigurno ne vrijedi toliko. On je u našoj ligi malo iznad prosjeka u većini tekmi koje je odigrao uz poneki bljesak. Lik ne razmišlja glavom kad igra fudbal ( sjeti se derbija na Grbavici ). U reprezentaciji se jeste pokazao, ali tu i moraš biti bolji uz bolje igrače. Nije to košto ti kažeš " jadni bošnjo naš sve je tuđe dobro a naše ne" nego je to realnost. :kafa:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 31 avg 2016, 13:33

Cala vam je tito na jednom od treninga cini mi se Almir nakon pola sata kao nesto ga boli slicno, inace ne samo on nego i jos par njih nikada do kraja dok je Hurtic bio nisu trenirali zbog "bolova". Cala rekao kupi prnje i kuci trenirali jos sat i po nakon toga :)
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 31 avg 2016, 13:47

joker90 je napisao/la:Prosjek ekipica ove divlje lige, sto nase igre i pokazuju!

Golmani: Pavlovic i Adilovic

Prosjek ove lige, nisu ni losi, a nisu ni neka prevaga. Adilovic je pravi predstavnik prosjecnih golmana ove lige, Bojan je nesto bolji, cak i solidan s obzirom da ga je @Zukanovic preko TM-a nasao i predlozio..

Odbrana: Balic, Novakovic, Mihojevic, Kadusic, Ivetic, Almir Bekic, Kovacevic

Novakovic je prosjecan krkanski stoper ove lige, tipa Jovo Kojic, Kosoric i slicne sirovine. Balic je kvalitetan igrac, iznad prosjeka ove lige, ruku na srce. Almir Centarsut Bekic je katastrofalan bek ove sezone, ovo sto on pruza je kriminal. Peroni Ivetic, također u najboljem slucaju solidan bek, nista ozibljnije od Sarajeva nije napravio niti ce. Mihojevic i Kadusic su potencijali, momci kojima treba dati sansu, a Marko se klupira zbog ovog menadzerskog igraca i panja, Novakovica. Kadusic je potencijal, zasad solidan bek, za par godina ce nadam se biti vise i prevaga na terenu. Kova je povrijeđen, ko zna da li ce ikad biti ono sto je mogao nakon ove povrede, a ruku na srce imao je kikseva haos i prije povrede u zadnje vrijeme.

Vezni red: Rustemovic, Radovac, Saric, Cetkovic, Said, Crnkic, Hodzic, Hebibovic, Anđusic

Rustemovic, nije u Drini igrao nikad klasicnog destruktivca, kod nas na silu prave to od njega, jer nema kvalitet za nesto vise. Trci i bori, se ali s fudbalom je u svađi! Radovac, nema se tu puno sta reci, znamo sta je mogao biti, znamo sta je sad. Od Sarica sam ocekivao vise, on pocinje da prska, umjesto da popravi vezni red, on postaje nova Rustemovina kako je krenuo. Said je majstor, ali ostaje ta misterija oko njegove spreme, povrede, cega sve ne! Cetkovic-HAHAHAHHAHA! Ovaj "najbolji cener" albanske lige, kako rece onaj trol, ne moze biti kreator igre ni Sarajeva na virslama. Crnkic odigrao jednu dobru utakmicu i ostalo sve katastrofa, peglanje lopte, gusenje napada. Hodzic i Hebibovic se na beku pate, na krilu vala opet ne izgledaju nista vise od prosjeka lige do sada, ali treba Dusanu dati jos vremena.

Napad: Bekic i Ahmetovic

Amer je bio prosle sezone solidan napadac, dao i neke fine golove, malo izgleda instagram boy umislio da je igrac, pa ove godine lici na sve osim na napadaca. Ahmetovic nije lvl Benke, ali je jedan od najboljih i najkorisnijih igraca u ovoj ekipi. Sva nam se igra zasniva na nabijanju lopte njemu, pa nek on gore pogine sa njom i ako sta uradi dobro i jeste.

Kad na ovo sve dodamo da na klupu dolazi covjek iz opstine, koji nije u fudbalu vec neko vrijeme, dobijemo pravu sliku stanja u nasem klubu! PROSJEK LIGE!!
Cala je itekako u fudbalu svo ovo vrijeme je radio za savez kao predavac na licencama za trenere.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 31 avg 2016, 13:48

TaRgEt_ je napisao/la:Cala vam je tito na jednom od treninga cini mi se Almir nakon pola sata kao nesto ga boli slicno, inace ne samo on nego i jos par njih nikada do kraja dok je Hurtic bio nisu trenirali zbog "bolova". Cala rekao kupi prnje i kuci trenirali jos sat i po nakon toga :)
Odakle ti to,ljudi u Citluku valjda..
Sabrine mi moje!

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 31 avg 2016, 13:54

BosnianKingdom je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:Cala vam je tito na jednom od treninga cini mi se Almir nakon pola sata kao nesto ga boli slicno, inace ne samo on nego i jos par njih nikada do kraja dok je Hurtic bio nisu trenirali zbog "bolova". Cala rekao kupi prnje i kuci trenirali jos sat i po nakon toga :)
Od subote su u citluku ja mislim nasi
04.10.2009 !!

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 31 avg 2016, 13:59

sarajlija je napisao/la:
Od subote su u citluku ja mislim nasi
A,izvinjavam se,onda moja greška.
Sabrine mi moje!

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 31 avg 2016, 14:10

E sve nekako mogu svariti od ovog Majkla, ali kad napise "najkvalitetniji roster u ligi" ja se ospem sav. Mi smo mrtvi prosjek ove jadne lige i nista vise., nazalost! Pjevaj im hvalospjeve na profilima a nama prestani yebavati inteligenciju sa pravljenjem fudbalskih znalaca od ovih tuzlansko-podrinjskih odrona!

Ako Cala izvuce od njih 200% igrat cemo ligu za prvaka i to je to!

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 31 avg 2016, 14:17

Od subote su u citluku ja mislim nasi[/quote]
A,izvinjavam se,onda moja greška.[/quote]

Ispravka krivog navoda,Divovi su do subote u Čitluku
ŠTA SE OVO DEŠAVA

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 31 avg 2016, 14:19

bordoakapitar je napisao/la:E sve nekako mogu svariti od ovog Majkla, ali kad napise "najkvalitetniji roster u ligi" ja se ospem sav. Mi smo mrtvi prosjek ove jadne lige i nista vise., nazalost! Pjevaj im hvalospjeve na profilima a nama prestani yebavati inteligenciju sa pravljenjem fudbalskih znalaca od ovih tuzlansko-podrinjskih odrona!

Ako Cala izvuce od njih 200% igrat cemo ligu za prvaka i to je to!

Živi bili pa vidjeli,to je moje mišljenje vidjecemo ko je u pravu.
ŠTA SE OVO DEŠAVA

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”