Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

donCorleone1892
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la donCorleone1892 » 30 avg 2016, 19:05

Braco hoce li biti ista zanimljiv transfer deadline day za nas ove godine? :rol:

Zadnja 2-3 transfer roka zadnji dan je bas bio dosadan sto se tiče nas, nista se nije desavalo, sjećam se scene kad je Ian Ayre isao u Ukrajinu da potpise Konopljanku ali nestalo papira :rol: i propao transfer :rol:

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 30 avg 2016, 19:09

donCorleone1892 je napisao/la:Braco hoce li biti ista zanimljiv transfer deadline day za nas ove godine? :rol:

Zadnja 2-3 transfer roka zadnji dan je bas bio dosadan sto se tiče nas, nista se nije desavalo, sjećam se scene kad je Ian Ayre isao u Ukrajinu da potpise Konopljanku ali nestalo papira :rol: i propao transfer :rol:
Ma spavanac je za nas ponovo :(
Radi se samo na odlascima i to je to.

Balotelli ---> Nica
Wisdom---> R.B. Salzburg
Markec---> Milan/Fiorentina/Newcastle
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 30 avg 2016, 19:12

Negdje pročitah da Newcastle nudi 20 miliona funti za Markeca. Ako je to istina, prodao bih ga a možda dodao para za Sissoka. Ali ne pitam se ja nažalost.
Sakho odbio pozajmice u Stoke i Sunderland, a Klop ga nikako ne želi. Klop je lud.
Raduje me jedino povratak Joe Gomeza i Klariusa na trening.
Kocka je bačena

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 30 avg 2016, 19:18

gaston je napisao/la:
donCorleone1892 je napisao/la:Braco hoce li biti ista zanimljiv transfer deadline day za nas ove godine? :rol:

Ma spavanac je za nas ponovo :(
Radi se samo na odlascima i to je to.

Balotelli ---> Nica
Wisdom---> R.B. Salzburg
Markec---> Milan/Fiorentina/Newcastle
Pa ne mogu da vjerujem da nece riješiti niti jednu od trenutno kriticnih pozicija. Nadao sam se nekom jakom klasičnom veznjaku ali evo gledam Henderson postaje kapiten repke sto znaci da mu je mjesto kod nas zabetonirano! :(

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 30 avg 2016, 19:42

Jel to odlazi najgluplji fudbaler danasnjice?
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

Liverbird
Kontakt:

Post Postao/la Liverbird » 30 avg 2016, 20:32

Solidna partija na WHL-u ali nije išlo. Coutinho vuče svoju lošu realizaciju od kada znam za njega. I protiv Burnleya je imao jednu solidnu priliku kad je umjesto da pospremi loptu prebacio vjerujem i stadion, koji doduše nije bio nešto veliki, ali opet :mrgreen:

Brine me nekonstantnost i zatvaranje, odnosno defanzivne taktike Kloppa. Imamo 3 napadača od kojih dva trče kao ludi, i jednog lucidnog, koji ma kol'ko se glupira vazda može zabiti nekako, a u dvije od tri utakmice smo igrali bez napadača. Druga stvar je baš Coutinho, koji može donijeti gol iz ničega, ali i promašiti ono što bi se trebalo pospremati. Dalje, problem iznošenja lopte iz odbrane je ostao od kada je Gerrard otišao, i ne namjerava se riješiti ubrzo izgleda.

Transfer rok po meni dosta loš, ne znam kako planiramo u sezonu sa Morenom na beku, ondosno Milnerom, pa taj čovjek će dogodine igrati golmana kako je krenulo. Nemamo kvalitetnog zadnjeg veznog, kao što već rekoše svi ovdje milion puta, a ni golman(i) mi ne ulijevaju povjerenje. I da, odlazak Sakho-a znači da ostajemo na jednom iole kvalitetnom štoperu, a to je, ironično, Dejan Lovren :roll: . Loše, loše, možemo mi pričati o građenju tima, i ja vjerujem u Kloppa, manje nego krajem prošle sezone, ali mislim da ovako ne ide. Nemamo nijednog igrača koji bi mogao primirisati epitetu klase, mnogo oscilacija u formi na svakom dijelu terena, odbrana nesigurna, i nakon toliko vremena opet neuigrana, napad nekad zabije 4, 5 nekad se čini da ga i nema itd. Sve isti problemi koji su bili tu i kada je BR napustio klub.

Jeste rano, ali što sam se nadao LP ove sezone, nadao sam se, ovo će biti jedna od najnezanimljivijih sezona Liverpoola, mada nisu ni ostale bile nešto prezanimljive, a to će se opravdavati izrazima tipa tim u tranziciji, treba vremena da se implementira sistem itd. Vidjet ćemo mi finih utakmica, već jesmo, ali ćemo se nagledati i Burnleya i sličnih. Sreća pa nema Europe, kad već nije LP nek nije ništa.

Ali opet, od Kloppa nismo mogli naći bolje rješenje, neka ostane vala svih 6 godina, radije ću gledati par utakmica u sezoni gdje ćemo igrati k'o ludi nego letargiju u režiji nekoga tipa Roya Hodgsona i sličnih. YNWA
Above all, I would like to be remembered as a man who was selfless, who strove and worried so that others could share the glory, and who built up a family of people who could hold their heads up high and say - WE ARE LIVERPOOL! - Bill Shankly

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 30 avg 2016, 22:30

Emre Can se povrijedio na pripremama s reprezentacijom... vise informacija uskoro.
Eto jedini klasicni veznjak u ovoj 4-3-3 formaciji koji moze pokrit tu poziciju zadnjeg veznog koji ce iznosit loptu iz odbrane i stitit sredinu kad ostali krenu naprijed nastavio s povredama. Eh sad vjerujem da ce Klopp nastavit s trojcem Hendo,Lalla,Gini sto je po meni u toj formaciji jako lose, svi su niski, fizicki slabi ne mogu pruzit nista u odbrani a da ne govorim da su svi van svoje prirodne pozicije. Da li ce Klopp tu pravit neke rotacije pa gurnut Hendu naprijed a ubacit Stewarta/Lucasa/Grujica u tu rolu zadnjeg veznog pri cemu bi Gini letio na klupu, ostaje da se vidi.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 30 avg 2016, 23:19

Napokon se rijesili i one spanske prevare, lik ce na osnovu dolaska kod nas napraviti i solidnu karijeru.

A Klopp je lud ako misli sa ovim igracima napasti 4 mjesto, jedino da Mane i mene iznenadi pa bude najbolji igrac u ligi.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 30 avg 2016, 23:29

A opet ko ce ga znat sta se desava iza zatvorenih vrata nisu oni njemu dali ovako dug ugovor dzabe, sigurno da ne ocekuju neki instant uspjeh. Vjerovatno je to bilo nesto na fazon eto ove godine smo ulozili u stadion nemamo za transfere ali imas puno igraca pa gledaj da prodajama platis dolaske i to je to. Ne ocekujemo zato puno od ove sezone pa pokusaj dovest mladje uigrat to sto imas i onda uz jace transfere sljedece sezone krenut naprijed.
Znam da je Klopp vise puta rekao da su ga vlasnici podrzali i slicno al normalno da ces kad imas ugovor na toliko godina gledat na buducnost a ne izac pred medije i rec eto ljudi takva je situacija ne daju mi pare.. prema tome ove godine krpi sto vise mozes pa se nadam da necemo ni mi puno ocekivat. Nekako se ne sjecam kad sam ravnodusniji bio prema novoj sezoni.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 30 avg 2016, 23:43

Ja koliko se sjećam neki mafijaš što je vlasnik Dnpra je blokirao transfer u zadnji tren :crazy:

EdoMajka
Kontakt:

Post Postao/la EdoMajka » 31 avg 2016, 10:29

Danas kod nas samo moguci odlasci.Baloteli,Wisdom,Markec i moguca posudba Sakha koji odbija ici.Dolasci nista :(
"Hard work beats talent,when talent fails to work hard "

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 31 avg 2016, 11:24

Dosta loš prelazni rok za Liverpool. Nije uradeno nista od onoga sto sam ocekivao, nesto nisam siguran da je ovo bas do kloppa sve jer od kad pratim Liverpool transferi su skoro uvijek bili loši.
Nažalost nakon ovakvog prelaznog i sjajnog starta ostalih klubava teško je biti optimistican. Bice jako tesko umiješati se u borbu za prva 4 mjesta.
Poceo sa bio pisati ovaj post dosta opširnije al onda kontam nisu ni oni u klubu bas nesto puno vremena potrošili na ovaj prelazni rok pa zasto bi i ja.
You are someone else I am still right here

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 31 avg 2016, 12:04

Iskreno se nadam da se Gomez brzo vraca i da ce se situacija sa Sakhom izgladiti, inace nam je odbrana rasulo. Pa u svakoj utakmici cemo gol primiti.

Amsterdam1312
Kontakt:

Post Postao/la Amsterdam1312 » 31 avg 2016, 12:31

Ma opustite se ****, ima čovjkek ugovor na 5-6 godina znači polako će raditi, sam je rekao da će praviti ekipu sam na svoju ruku od ovoga što ima i sam je htio dovesti ove igrače koji su došli, ima svoju viziju i pogled na fudbal. Neka radi jbg, Liverpul ima jednu familiju i ima velikog trenera i rijetko ko to ima u današnjem nogometu, zato ga treba pustiti da radi i rezultati će doći, ove sezone možda ne ali 100% će doći u skorijoj budućnosti.

P.S. Znam da su svi furstrirani ne dovođenjem velikih zvijezda i top igrača već dugo godina ( osim Suareza ) i da svi čekaju neku titulu dugo pa i ja ali treba uživati u nogometu trenutno, sve će se to posložiti. :geek: ;)

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 31 avg 2016, 12:46

Meni nije nesto krivo zbog velkkih zvijezda jer za vise od 15 godina koliko pratim ovaj klub zvijezde se nikad nisu kupovale, veliki potencijali jesu dolazili al zvijezde bas i ne.
Mogao je ovaj rok izgledati puno bolje da je umjesto wijnalduma dosao sissoko i da je doveden lijevi bek. Ja sam ocekivao da je gini dosao jer moze igrati na puno pozicija i da ce uskakati gdje treba al hajd da vidimo kakav ce biti dok se uklopi u tim još.
You are someone else I am still right here

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 31 avg 2016, 13:12

Sissoko napustio pripreme Francuske repke. Hajde molim te crna mambo još jedna da povežeš to. Ne možemo ovako u sredini osakačeni ostati :(
Tako blizu, a tako daleko.

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 31 avg 2016, 13:17

fera je napisao/la:Dosta loš prelazni rok za Liverpool. Nije uradeno nista od onoga sto sam ocekivao, nesto nisam siguran da je ovo bas do kloppa sve jer od kad pratim Liverpool transferi su skoro uvijek bili loši.
Nažalost nakon ovakvog prelaznog i sjajnog starta ostalih klubava teško je biti optimistican. Bice jako tesko umiješati se u borbu za prva 4 mjesta.
Poceo sa bio pisati ovaj post dosta opširnije al onda kontam nisu ni oni u klubu bas nesto puno vremena potrošili na ovaj prelazni rok pa zasto bi i ja.

:tokralju: :rol: :bow: :salut:

Nakon 3 kola naša sezona je završena, nerado to priznam.
Ja mislim da smo jači nego prošle godine, ali to neće biti dovoljno ni za LP. Treba biti sikren, u normlanmim okolnostima sa Burnleyom bi igrali kući i pobjedili bi ga, sad bi imali 7 bodova i svi bi pisali kako smo kandidat za prvaka a transfere ne bi niko ni spominjao. Ali eto, sve u svoje vrijeme.

Ako ništa drugo, riješili smo se mnogo škarta.
Kocka je bačena

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 31 avg 2016, 13:29

Samo se kod nas sezona otpisuje već u augustu. :kralj:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Feldmarschall
Kontakt:

Post Postao/la Feldmarschall » 31 avg 2016, 13:48

I to nakon pobjede protiv jednog direktnog konkurenta za mjesto koje vodi u LP i remija protiv drugog. :mrgreen:

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 31 avg 2016, 13:53

I to sve u gostima. Valjda je problem ta jedna utakmica protiv bunkeraša Burnleya. Al haj polako, vidjećemo kako će proći u sljedećih 6 utakmica. Biće teških utakmica.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.