FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

joker90
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la joker90 » 30 avg 2016, 23:07

Onako objektivno, al objektivno do bola, mi imamo igracki kadar jedne prosjecne ekipice iz ove lige! Ko god misli drugacije, nek objasni! Samo onaj trol dize ovu ekipu u nebo i prica kako smo najjaci, a nas tambura i ko hoce, a i ko nece..
Bahati, bahati Željkan!
1946

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 30 avg 2016, 23:12

zagorski je napisao/la:
KenChoo je napisao/la:Ove sezone jedina pozitivna stvar je NIKE.
Ako se ne ispostavi da su tu opremu jednostavno kupili i ispisali imena.
Jer tri stvari me tu 'brinu':
1.nije bilo zvanicnog potpisivanja ugovora i predstavljanja sponzora
2.nike dresovi su nedostupno u fan shopu i
3.osim prvog tima ni jedna druga kategorija ne koristi ovu opremu
Ja se bojim da i ta oprema nije nabavljena da bi se raja malo smirila,jer se je hadalj kritikovao i ubrajao u jedan od najvecih promasaja uprave.
Opet kazem ovo je samo (opravdana) sumnja.
Generalno me boli **** u kakvim dresovima igraju, ali pvo je dobro zapazanje.

Zaista splet sumnjivih okolnosti.

Samo im u prilog ide nike reklama pored semafora.

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 30 avg 2016, 23:15

Mislim da zapravo imamo pristojnu ekipu. Barem onu najjacu postavu u kojoj mi imamo neke mlade igrace koje forsiramo i neeke druge, koji su nivo za nasu ligu i mislim da bi vecina njih mogla igrat za bilo koju drugu ekipu u ligi. Izuzev Zrinjskog, ljudi su kilometrima ispred nas, realno

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 30 avg 2016, 23:20

Niko ne zna nista za 'kaNp'...
Gdje si selimovicu gdje si kusturice u mojoj pasteti KAD TREBA da izletis iz nje!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 30 avg 2016, 23:38

Nesta se misteriozno desilo moj toti i mi mozemo samo nagadati sta,a nije ni tesko vala. Ovdje ne mislim samo na 'kamp',vec i inace.
Od dolaska Tana cinjenica je da je klub krenuo uzlaznom putanjom u svakom smislu i malo je falilo da se izdignemo iznad nivoa ove lige. Ali onda slijedi neobjasnjiv pad koji se nekako poklapa sa dolaskom Jesica ili malo prije njega,sve je nekako krenulo unazad,sve manje para za kvalitetne igrace,rezultatska katastrofa,odnosi sa medijima i navijacima,evo i na tom 'kampu' nista se ne radi vise itd.
Sta je sad tu stvarni uzrok ili vise njih samo mozemo nagađati. Ali,ono sto ja najvise zamjeram aktuelnom rukovodstvu je to sto su se zabili u misje rupe i samo sute. Niko da izade pa da kaze kakve su ambicije kluba,sta je sa radovima na kampu,koji je daljni plan razvoja kluba itd.
Eh sad,ja predpostavljam da su moguci uzroci naseg iznenadnog i naglog pada i nazadovanja slijedeci ili bar neki od njih:
-plejada pogresnih i amaterskih odluka uprave kluba prvenstveno u sportskom dijelu,a koje su dovele kako do rezultatske tako i finansijske stete
-nezainteresiranost vecinskog vlasnika za stanje u klubu
- sama prica oko ulaska Tana u klub i njegovih stvarnih ambicija je lazno predstavljena javnosti i navijacima,svi su nasjeli na tu pricu i ocekivanja su porasla i onda smo surovo vraceni u realnost.
Ja mislim da je ovo posljednje i najvjerovatnije.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 30 avg 2016, 23:44

zagorski je napisao/la:Nesta se misteriozno desilo moj toti i mi mozemo samo nagadati sta,a nije ni tesko vala. Ovdje ne mislim samo na 'kamp',vec i inace.
Od dolaska Tana cinjenica je da je klub krenuo uzlaznom putanjom u svakom smislu i malo je falilo da se izdignemo iznad nivoa ove lige. Ali onda slijedi neobjasnjiv pad koji se nekako poklapa sa dolaskom Jesica ili malo prije njega,sve je nekako krenulo unazad,sve manje para za kvalitetne igrace,rezultatska katastrofa,odnosi sa medijima i navijacima,evo i na tom 'kampu' nista se ne radi vise itd.
Sta je sad tu stvarni uzrok ili vise njih samo mozemo nagađati. Ali,ono sto ja najvise zamjeram aktuelnom rukovodstvu je to sto su se zabili u misje rupe i samo sute. Niko da izade pa da kaze kakve su ambicije kluba,sta je sa radovima na kampu,koji je daljni plan razvoja kluba itd.
Eh sad,ja predpostavljam da su moguci uzroci naseg iznenadnog i naglog pada i nazadovanja slijedeci ili bar neki od njih:
-plejada pogresnih i amaterskih odluka uprave kluba prvenstveno u sportskom dijelu,a koje su dovele kako do rezultatske tako i finansijske stete
- sama prica oko ulaska Tana u klub i njegovih stvarnih ambicija je lazno predstavljena javnosti i navijacima,svi su nasjeli na tu pricu i ocekivanja su porasla i onda smo surovo vraceni u realnost.
http://hk.apple.nextmedia.com/realtime/ ... 2/52017027

Evo ti i odgovora...
1946~

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 30 avg 2016, 23:47

Prosjek ekipica ove divlje lige, sto nase igre i pokazuju!

Golmani: Pavlovic i Adilovic

Prosjek ove lige, nisu ni losi, a nisu ni neka prevaga. Adilovic je pravi predstavnik prosjecnih golmana ove lige, Bojan je nesto bolji, cak i solidan s obzirom da ga je @Zukanovic preko TM-a nasao i predlozio..

Odbrana: Balic, Novakovic, Mihojevic, Kadusic, Ivetic, Almir Bekic, Kovacevic

Novakovic je prosjecan krkanski stoper ove lige, tipa Jovo Kojic, Kosoric i slicne sirovine. Balic je kvalitetan igrac, iznad prosjeka ove lige, ruku na srce. Almir Centarsut Bekic je katastrofalan bek ove sezone, ovo sto on pruza je kriminal. Peroni Ivetic, također u najboljem slucaju solidan bek, nista ozibljnije od Sarajeva nije napravio niti ce. Mihojevic i Kadusic su potencijali, momci kojima treba dati sansu, a Marko se klupira zbog ovog menadzerskog igraca i panja, Novakovica. Kadusic je potencijal, zasad solidan bek, za par godina ce nadam se biti vise i prevaga na terenu. Kova je povrijeđen, ko zna da li ce ikad biti ono sto je mogao nakon ove povrede, a ruku na srce imao je kikseva haos i prije povrede u zadnje vrijeme.

Vezni red: Rustemovic, Radovac, Saric, Cetkovic, Said, Crnkic, Hodzic, Hebibovic, Anđusic

Rustemovic, nije u Drini igrao nikad klasicnog destruktivca, kod nas na silu prave to od njega, jer nema kvalitet za nesto vise. Trci i bori, se ali s fudbalom je u svađi! Radovac, nema se tu puno sta reci, znamo sta je mogao biti, znamo sta je sad. Od Sarica sam ocekivao vise, on pocinje da prska, umjesto da popravi vezni red, on postaje nova Rustemovina kako je krenuo. Said je majstor, ali ostaje ta misterija oko njegove spreme, povrede, cega sve ne! Cetkovic-HAHAHAHHAHA! Ovaj "najbolji cener" albanske lige, kako rece onaj trol, ne moze biti kreator igre ni Sarajeva na virslama. Crnkic odigrao jednu dobru utakmicu i ostalo sve katastrofa, peglanje lopte, gusenje napada. Hodzic i Hebibovic se na beku pate, na krilu vala opet ne izgledaju nista vise od prosjeka lige do sada, ali treba Dusanu dati jos vremena.

Napad: Bekic i Ahmetovic

Amer je bio prosle sezone solidan napadac, dao i neke fine golove, malo izgleda instagram boy umislio da je igrac, pa ove godine lici na sve osim na napadaca. Ahmetovic nije lvl Benke, ali je jedan od najboljih i najkorisnijih igraca u ovoj ekipi. Sva nam se igra zasniva na nabijanju lopte njemu, pa nek on gore pogine sa njom i ako sta uradi dobro i jeste.

Kad na ovo sve dodamo da na klupu dolazi covjek iz opstine, koji nije u fudbalu vec neko vrijeme, dobijemo pravu sliku stanja u nasem klubu! PROSJEK LIGE!!
Bahati, bahati Željkan!
1946

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 30 avg 2016, 23:51

zagorski je napisao/la:Nesta se misteriozno desilo moj toti i mi mozemo samo nagadati sta,a nije ni tesko vala. Ovdje ne mislim samo na 'kamp',vec i inace.
To je to , dobro su krenuli i to ih je ponijelo pricali su o iskoraku,evropskom Sarajevu,stadionu ,vrhunskom kampu itd . a ustvari znali su sta i kako je nasjeli smo na tu pricu stvorila se euforija a od starta su nas varali ,Tan od pocetka zeli poligon za mlade igrace nece uloziti veliku lovu igra na sigurno. Zato sad nema nigdje nikog da odgovori na pitanja navijaca,ovo je sad mazanje ociju s Husejnovicem, nike opremom , Calom .

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 30 avg 2016, 23:55

rustem je dobar igrač kakvih imamo u rosteru,dulja kakav je god realno je najbolji,prvi sam pljuv'o čivčiju i posvadj'o se sa komplet forumom ali teška srca priznajem da je za rahmetulaha onaj talijan što je manager kaloperu,raiola ili tako nešto

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 30 avg 2016, 23:59

Cala je legenda Fk Sarajeva ! A ne tamo neki covjek iz opstine

Septerra
Kontakt:

Post Postao/la Septerra » 31 avg 2016, 00:02

Primorac je napisao/la:Gdje su oni sto su pisali da cala prati juniore i kadete da mi odgovore koliko jenjih pozvo da idu na mini pripreme u citluk
Racunajuci Kadusica i Mihojevica (racunati ih moras zbog godina), te ne racunajuci Radovca, prvi tim broji 10 omladinaca iz vlastitog pogona. Ako je vjerovati zvanicnoj stranici onda tu spada i Veladzic ali on je konstantan u juniorima pa mozda ne odradjuje svaki trening s prvom ekipom. Catakovic je povrijedjen pa njega necemo racunati ali Demirela hocemo. Time dolazimo do 9 igraca na koje se odnosi tvoje pitanje ali treba reci da su oni u planu prvog tima jos od Hurtica pa cemo vidjeti planove novog SS kad je ta grupa u pitanju.

Sudeci po zvanicnoj vijesti samo je prvi tim otputovao na mini pripreme. Kadeti i juniori prate svoj rezime, svoje planove razvoja i tempo. Medju juniorima ima momaka koji se isticu ali sumnjam da ce prije priprema za drugi dio polusezone iko preci u prvi tim kako je to npr Kadusic odradio. Do sada su u zapisnicima bili Pidro i Smajlagic. Po meni je Smajlagic kandidat za prvog tima ali vidjet cemo sta Cala misli i sta mu treba.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 31 avg 2016, 00:06

Cala bar ima iskustvo. Kakva je razlika izmedju trenera koji godinama nrma posao i onog sto nema trenerski posao ali zbog egzistencije radi u opstini? Nikakva.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 31 avg 2016, 00:33

zagorski je napisao/la:Ako se ne ispostavi da su tu opremu jednostavno kupili i ispisali imena.
Ja se bojim da i ta oprema nije nabavljena da bi se raja malo smirila,jer se je hadalj kritikovao i ubrajao u jedan od najvecih promasaja uprave.
To je i meni bilo cudno, ali vidim da istu stvar ima i Olimpija. Znaci prva ekipa ima NIKE dresove, dok omladinske selekcije oblaci drugi proizvodjac. Mada mi je to glupo dosta ali boze moj. I po svim reklamama na stadionu i na press konferencijama mislim, da imamo stvarno original NIKE :mrgreen:
Kad vec nisu htjeli za omladince NIKE, trebali su za SFK podpisati ugovor, jer nase dame to najvise zasluzuju ako smo realni.
Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 31 avg 2016, 00:34, ukupno mijenjano 1 put.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 31 avg 2016, 00:34

Ja se bojim da Tan vise nista ne zeli, sto se tice nas i tu mozda lezi odgovor na ovo Tottijevo pitanje oko kampa. Sve je stalo i sad ide unazad. Steta je kad ode Benko, Dulja, Krste, Stojcev, Cimi...jer ce njihove pozicije popuniti fudbalski pokusaji tipa Bekic, Rustemovic i sl.
Niko iz uprave se ne oglasava, jer NEMA sta da kaze. Isfurana je prica o vracanju dugova, kampu, stadionu itd... U FKS su trenutno ispricane sve price o napretku i ova garnitura ljudi vise nema sta ponuditi, tako da se bezveze ne nadamo nekim exluzivama. Sto se tice kampa, mozemo biti sretni sto smo dobili ova tri terena i to je to. Tan ce se u nasu pricu ukljuciti ponovo ako se pocne desavati nesto u smijeru prelaska UG u dionicarska drustva a to se u skorijoj buducnosti nece desiti sigurno. Sa ovim trenerskim kadrom u klubu mi mozemo ocekivati neke prosjecne igrace iz OP koji ce s vremena na vrijeme onako kao Kadusic da dodju u prvi tim i to je to. Prelazni rokovi ce da budu menadzerske igre bez granica, pa ko moze neka prihvati to a ko ne moze neka zivi u zabludi kao Majkl i njemu slicni...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 31 avg 2016, 00:37

:silent:
joker90 je napisao/la:Onako objektivno, al objektivno do bola, mi imamo igracki kadar jedne prosjecne ekipice iz ove lige! Ko god misli drugacije, nek objasni! Samo onaj trol dize ovu ekipu u nebo i prica kako smo najjaci, a nas tambura i ko hoce, a i ko nece..
Bas danas pricam sa haverom o ovome. Pricali smo ko bi mogao biti u idealnih 11 nase lige i složili smo se da bi nasa ekipa imala jednog igraca a to je Dulja iako je i njegovo mjesto onako, meh.
ZZ

KarlMarx
Kontakt:

Post Postao/la KarlMarx » 31 avg 2016, 01:27

Je li istina da Duljević potpisuje danas-sutra za Celtic? Za 2M (jedan sada drugi na kraju sezone)? :hmmmmm:

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 31 avg 2016, 01:30

KarlMarx je napisao/la:Je li istina da Duljević potpisuje danas-sutra za Celtic? Za 2M (jedan sada drugi na kraju sezone)? :hmmmmm:
Nije
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 31 avg 2016, 02:38

ElCartel11 je napisao/la:
zagorski je napisao/la:Ako se ne ispostavi da su tu opremu jednostavno kupili i ispisali imena.
To je i meni bilo cudno, ali vidim da istu stvar ima i Olimpija. Znaci prva ekipa ima NIKE dresove, dok omladinske selekcije oblaci drugi proizvodjac. Mada mi je to glupo dosta ali boze moj. I po svim reklamama na stadionu i na press konferencijama mislim, da imamo stvarno original NIKE :mrgreen:
Kad vec nisu htjeli za omladince NIKE, trebali su za SFK podpisati ugovor, jer nase dame to najvise zasluzuju ako smo realni.
Upravo tako. Dame posteno govoreci jedine igraju u Evropi, a ostali vidjecemo ...

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 31 avg 2016, 02:46

I ja sam istog misljenja da smo prosjek lige, ''u pet deka'' sa ostalima. Ni na jednoj poziciji nemamo igraca koji odudara od ostatka lige. A imali smo. Delec > bilo koji golman u PL BiH, Cimi > bilo koji DMF PL BiH, Jajalo > bilo koji CMF PL BiH, Benko > bilo koji killer PL BiH.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 31 avg 2016, 03:59

slika
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: mosarajvosa83 i 19 gostiju.