zijadp je napisao/la:Nike otkazao Sarajevu, traži se novi sponzor
gdje to procita?
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
zijadp je napisao/la:Nike otkazao Sarajevu, traži se novi sponzor
Istina,nesmumnjam je u Blekica,naci ce on todrajkula_zlo je napisao/la:zijadp je napisao/la:Nike otkazao Sarajevu, traži se novi sponzor
gdje to procita?
A zna li se zaštozijadp je napisao/la:Nike otkazao Sarajevu, traži se novi sponzor
Nismo ispunili obecanje svake godine izlazak u evropurumbalija je napisao/la:A zna li se zaštozijadp je napisao/la:Nike otkazao Sarajevu, traži se novi sponzor
jbg sad ne valjaju,isto Ibrakovic Velezu,pozzzmiky_hz je napisao/la:Vala i neka je dresovi su nam bili za neke stvarizijadp je napisao/la:Nike otkazao Sarajevu, traži se novi sponzorgrb sam sa njih otpadao
ne siri dezinformacije... otkazali su ugovor zato sto je delza koja je zastupala nike za balkan izgubila licencu....Samo F.K.S !! je napisao/la:Nismo ispunili obecanje svake godine izlazak u evropurumbalija je napisao/la:A zna li se zaštozijadp je napisao/la:Nike otkazao Sarajevu, traži se novi sponzor
cudi me jer ipak je to nike...Zagor je napisao/la:Ma nije zato što su sad otkazali, nego i prije je raja bila ogorčena što se Nike tako poigrava sa nama. Znači samo da ti je vidjeti grbove sve će ti biti jasno...
Po gradu se zna priacti da dolazi Drogba ..jer mu je navodno Sarajevo najdrazi klub....i sada kao treba vjerovati informacijama koje dolazi od MOS-a (mahalska obavjestajna sluzba)cena je napisao/la:Blekic samo dovodi pojacanja *ebo dresove evo stizu neki Crnogorci,a po gradu se prica da je i Hadzija blizu!
Ma dobro bezveze je sad unaprijed govoriti, a nismo vidjeli još nijednu njegovu utakmicu, a pogotovo što još nije potpis`o.Hairlija je napisao/la:Ovaj Kojasevic ce postati najbolji igrac lige,ja to odgovorno tvrdim
Kako ti to mozes da znas kad ga nikad nisi gledao,momak ima talenta ali ne zivi sportski i mora malo da postane ozbiljniji!Hairlija je napisao/la:Ovaj Kojasevic ce postati najbolji igrac lige,ja to odgovorno tvrdim
Vidjecessamo sarajevo je napisao/la:Kako ti to mozes da znas kad ga nikad nisi gledao,momak ima talenta ali ne zivi sportski i mora malo da postane ozbiljniji!Hairlija je napisao/la:Ovaj Kojasevic ce postati najbolji igrac lige,ja to odgovorno tvrdim
Evo, da budem konstruktivanHairlija je napisao/la:ekipa za respect
---------------------------Alaim------------------
Arsenijevic---Gutic-----Torlak---------Todorovic
Scepanovic------Dzakmic-------K.Handzic-------Kojasevic
------------------Jahovic-----Avdic(ako dodje emir hadzic)
sa ovim se moze i na titulu
Trenutno korisnika/ca: armankosutic, Burberry46, fks74, Lecler, nedimmmm1337, soe i 58 gostiju.