FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

joker90
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la joker90 » 30 avg 2016, 20:55

A nama jedan insajder ovdje govorio za vrijeme Jesica kako su u klub dolazile ponude od 1,5m eura, a sad evo ode za 600k! Jos mi budale, vjerovali sto je najcrnje.. :lol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 30 avg 2016, 20:56

joker90 je napisao/la:A nama jedan insajder ovdje govorio za vrijeme Jesica kako su u klub dolazile ponude od 1,5m eura, a sad evo ode za 600k! Jos mi budale, vjerovali sto je najcrnje.. :lol:
Na kraju ce Zeljina ponuda bit i najbolja...
1946~

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 30 avg 2016, 20:56

A kad aBd proigra maneken u Turskoj, ovde cete zaliti za takvim igracem..
Standardna prica...

popljuvat maksimalno, pa za godinu dana ce biti igrac koji je jedini u FkS pravio neku razliku na terenu..

Sretno Dulji svakako, da se snadje sto je bolje moguce i da iskoristi svoj potencijal maximalno...

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 30 avg 2016, 20:59

Majkl je napisao/la:Da nema babuke ovi portali ne bi imali informacija i ne bi imali sta pisati.Pa bar napisite izvor "majkl babuka"
Ma ti si otac, doktor, tata, babo, dedo, nana ma sve... Eto da ne bude da se moras sam hvaliti... uvijek...
1946~

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 30 avg 2016, 20:59

Zip je napisao/la:A kad aBd proigra maneken u Turskoj, ovde cete zaliti za takvim igracem..
Standardna prica...

popljuvat maksimalno, pa za godinu dana ce biti igrac koji je jedini u FkS pravio neku razliku na terenu..

Sretno Dulji svakako, da se snadje sto je bolje moguce i da iskoristi svoj potencijal maximalno...
Zalit cemo za njim mozda iz istog razloga zbog kojeg zalimo i za Velkoskim, i Stojcevom, jer nece levatska uprava dovesti igraca da ga zamijeni, ili ce doci neko losiji, pa onda naravno da nam fale ovi pomenuti..
Bahati, bahati Željkan!
1946

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 30 avg 2016, 21:01

Majkl je napisao/la:Da nema babuke ovi portali ne bi imali informacija i ne bi imali sta pisati.Pa bar napisite izvor "majkl babuka"
Nije da nisi skroman. :D

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 30 avg 2016, 21:03

Ohhh shit not you again :damn:
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 30 avg 2016, 21:06

General61 je napisao/la: Realno Duljević ima potencijala ali od toga potencijala je za ovo vrijeme provedeno u Sarajevu pokazao jako malo . igrač koji gotovo uvijek donosi POGREŠNE ODLUKE. Umjesto da sutira on centrira i obratno. Kreće u dribling kroz 4 igrača i gubi loptu. Centarsut gotovo svaki ide iza gola ili u autu. U igri jedan na jedan ne pamtim kad je prešao igrača. Gol na Grbavici i protiv Zrinjskog, ostalo nećemo moći zapamtiti. On je u ovoj ligi morao imati 15 golova i toliko asistencija a u sedam kola ima jedan gol.......Neka mu je sa srećom. Ljudi napadaju Rustemovića koji je zadnji vezni ali pošto naši " stručnjaci " uopće ne rade na dovodjenju kvalitetnih ofenzivnih veznih igrača, Rustemovic mora organizirati igru što nije nikad igrao.Radovac nazaduje i sve je lošiji iako je on treba biti taj organizator. Saric? Izgubljene lopte protiv Želje,Krupe i lopta glavom protiv Jajca.....TRI GOLA .U isto vrijeme niti jedna asistencija i gol iz penala. Premalo za najzvučnije pojačanje.HITNO DOVESTI KREATORA IGRE. Cala se pita što Sarajevo stvara malo šansi? Ko će stvoriti šansu?Ko će stvoriti višak igrača na sredini terena i dodati loptu napadačima?Rustemović? Radovac? Neko od 10 krila?
Rustemović je jedan veliki obični panj, a ti si još veća neznalica. Taj rustemović(seoska varalica) i mora organizirati napade, prilazi po loptu i prenositi na protivničku polovicu, tako da ne lupaj bezveze, on nije sposoban da doda prvom do sebe a kamo li šta drugo, njegove noge su samo da obriju i bave atletikom.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 30 avg 2016, 21:07

Zip je napisao/la:A kad aBd proigra maneken u Turskoj, ovde cete zaliti za takvim igracem..
Standardna prica...

A sta mi imamo od toga sto ce on proigrati u Turskoj!!! I ne znam sto bi zalili u tom slucaju. Kao da osjetim da nesto spocitavas,sto se je ovdje kritikovao igrac koji ima nevjerovatan potencijal,a nikada ga nije ispoljio onako kako smo svi ocekivali od njega.
Sto nije ovdje proigrao kao i Cimi pa da sada kukamo za njegovim odlaskom i pricamo kako ce nedostajati ekipi!? Uostalom,mnogi su 'proigrali' nakon odlaska pa mozda u Haris bude jos jedan u nizu. Sve ovisi od njega i njegovih ne nogu,nego iskljucivo glave/psihe.

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 30 avg 2016, 21:07

Je li se sutra i kod nas završava prijelazni? Ako jeste, da li se onda završava i registracioni period za igrače?

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 30 avg 2016, 21:15

Davno je završen prelazni rok kod nas... :mrgreen:

Registrovati možemo igrače koji su imali 'slobodne' papire krajem jula, sve poslije toga ne može. U principu, slobodnog igrača možeš registrovati kada hoćeš, sve pod uslovom da je bio slobodan u periodu prelaznog roka u Bosni i Hercegovini, koji je završen prije cca. mjesec dana.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 30 avg 2016, 21:18

Zasto citirate idiota?
Kad on nesto napise meni pise da je post napisao/la majkl koji je na vasoj listi ignoriranih, a kad ga citirate pisu mi sranja koja on izbaci. Please stop
Zadnja izmjena: FrancescoTotti, dana/u 30 avg 2016, 21:19, ukupno mijenjano 1 put.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 30 avg 2016, 21:18

Steph je napisao/la:Davno je završen prelazni rok kod nas... :mrgreen:

Registrovati možemo igrače koji su imali 'slobodne' papire krajem jula, sve poslije toga ne može. U principu, slobodnog igrača možeš registrovati kada hoćeš, sve pod uslovom da je bio slobodan u periodu prelaznog roka u Bosni i Hercegovini, koji je završen prije cca. mjesec dana.
Aha hvala, evo sad sam pronašao na stranici saveza da je završen 29. jula. Uglavnom, hvala. :thumbup:

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 30 avg 2016, 21:19

Balic - Bekic / Crnkic
Kadusic - Hodžić/Hebibovic

Lijeva i desna strana.
Sabrine mi moje!

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 30 avg 2016, 21:19

KenChoo je napisao/la:

Aha hvala, evo sad sam pronašao na stranici saveza da je završen 29. jula. Uglavnom, hvala. :thumbup:
S tim da zaboravih reći da je termin prelaznog roka kod nas veliki cirkus. :mrgreen:

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 30 avg 2016, 21:27

ledesma je napisao/la:
General61 je napisao/la: Realno Duljević ima potencijala ali od toga potencijala je za ovo vrijeme provedeno u Sarajevu pokazao jako malo . igrač koji gotovo uvijek donosi POGREŠNE ODLUKE. Umjesto da sutira on centrira i obratno. Kreće u dribling kroz 4 igrača i gubi loptu. Centarsut gotovo svaki ide iza gola ili u autu. U igri jedan na jedan ne pamtim kad je prešao igrača. Gol na Grbavici i protiv Zrinjskog, ostalo nećemo moći zapamtiti. On je u ovoj ligi morao imati 15 golova i toliko asistencija a u sedam kola ima jedan gol.......Neka mu je sa srećom. Ljudi napadaju Rustemovića koji je zadnji vezni ali pošto naši " stručnjaci " uopće ne rade na dovodjenju kvalitetnih ofenzivnih veznih igrača, Rustemovic mora organizirati igru što nije nikad igrao.Radovac nazaduje i sve je lošiji iako je on treba biti taj organizator. Saric? Izgubljene lopte protiv Želje,Krupe i lopta glavom protiv Jajca.....TRI GOLA .U isto vrijeme niti jedna asistencija i gol iz penala. Premalo za najzvučnije pojačanje.HITNO DOVESTI KREATORA IGRE. Cala se pita što Sarajevo stvara malo šansi? Ko će stvoriti šansu?Ko će stvoriti višak igrača na sredini terena i dodati loptu napadačima?Rustemović? Radovac? Neko od 10 krila?
Rustemović je jedan veliki obični panj, a ti si još veća neznalica. Taj rustemović(seoska varalica) i mora organizirati napade, prilazi po loptu i prenositi na protivničku polovicu, tako da ne lupaj bezveze, on nije sposoban da doda prvom do sebe a kamo li šta drugo, njegove noge su samo da obriju i bave atletikom.
Ma brate brkas kruske i jabuke... I ispadas glup, kao i vecina ovde... Bez osnove ikakve hejtate Rustemovica, prvo shvati poziciju koju igra igrac tipa Rustema i shvati ulogu te pozicije, e kad to shvatis onda nesto pisi, a nemoj biti glup!
1946~

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 30 avg 2016, 21:29

Eto nije dzaba Hurton trubio kako su Dulja i Benko u izlogu i kako klub zeli da ih proda. Mi govorili da smo i sa njima nedovoljno jaki za vrh tabele, da moramo dovesti pojacanja jos, kad ono ostadosmo i bez njih i bez pojacanja. I da ne zaboravim..

KEEEEEEEEEEEER!!

slikaslikaslika
Bahati, bahati Željkan!
1946

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 30 avg 2016, 21:43

Steph je napisao/la:
KenChoo je napisao/la:

S tim da zaboravih reći da je termin prelaznog roka kod nas veliki cirkus. :mrgreen:
Zato sam stalno i zbunjen :D. Ali, skontao sam, hvala brate.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 30 avg 2016, 21:44

Sve od A do Ž pogodili

SRETAN BROJ - 1725

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 30 avg 2016, 21:53

joker90 je napisao/la:A nama jedan insajder ovdje govorio za vrijeme Jesica kako su u klub dolazile ponude od 1,5m eura, a sad evo ode za 600k! Jos mi budale, vjerovali sto je najcrnje.. :lol:
I napadali te pogrdnim imenima nazivali objektivne forumase koji su pozivali na ignorisanje tih nebuloza. :kafa:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, kolezeljovac, MaroonBjelave, Proximic i 55 gostiju.