FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A nama jedan insajder ovdje govorio za vrijeme Jesica kako su u klub dolazile ponude od 1,5m eura, a sad evo ode za 600k! Jos mi budale, vjerovali sto je najcrnje.. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- ThrillerHz
- Kontakt:
Na kraju ce Zeljina ponuda bit i najbolja...joker90 je napisao/la:A nama jedan insajder ovdje govorio za vrijeme Jesica kako su u klub dolazile ponude od 1,5m eura, a sad evo ode za 600k! Jos mi budale, vjerovali sto je najcrnje..
1946~
A kad aBd proigra maneken u Turskoj, ovde cete zaliti za takvim igracem..
Standardna prica...
popljuvat maksimalno, pa za godinu dana ce biti igrac koji je jedini u FkS pravio neku razliku na terenu..
Sretno Dulji svakako, da se snadje sto je bolje moguce i da iskoristi svoj potencijal maximalno...
Standardna prica...
popljuvat maksimalno, pa za godinu dana ce biti igrac koji je jedini u FkS pravio neku razliku na terenu..
Sretno Dulji svakako, da se snadje sto je bolje moguce i da iskoristi svoj potencijal maximalno...
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ma ti si otac, doktor, tata, babo, dedo, nana ma sve... Eto da ne bude da se moras sam hvaliti... uvijek...Majkl je napisao/la:Da nema babuke ovi portali ne bi imali informacija i ne bi imali sta pisati.Pa bar napisite izvor "majkl babuka"
1946~
Zalit cemo za njim mozda iz istog razloga zbog kojeg zalimo i za Velkoskim, i Stojcevom, jer nece levatska uprava dovesti igraca da ga zamijeni, ili ce doci neko losiji, pa onda naravno da nam fale ovi pomenuti..Zip je napisao/la:A kad aBd proigra maneken u Turskoj, ovde cete zaliti za takvim igracem..
Standardna prica...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Nije da nisi skroman.Majkl je napisao/la:Da nema babuke ovi portali ne bi imali informacija i ne bi imali sta pisati.Pa bar napisite izvor "majkl babuka"

Ohhh shit not you againMajkl je napisao/la:Da nema babuke ovi portali ne bi imali informacija i ne bi imali sta pisati.Pa bar napisite izvor "majkl babuka"

BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Rustemović je jedan veliki obični panj, a ti si još veća neznalica. Taj rustemović(seoska varalica) i mora organizirati napade, prilazi po loptu i prenositi na protivničku polovicu, tako da ne lupaj bezveze, on nije sposoban da doda prvom do sebe a kamo li šta drugo, njegove noge su samo da obriju i bave atletikom.General61 je napisao/la: Realno Duljević ima potencijala ali od toga potencijala je za ovo vrijeme provedeno u Sarajevu pokazao jako malo . igrač koji gotovo uvijek donosi POGREŠNE ODLUKE. Umjesto da sutira on centrira i obratno. Kreće u dribling kroz 4 igrača i gubi loptu. Centarsut gotovo svaki ide iza gola ili u autu. U igri jedan na jedan ne pamtim kad je prešao igrača. Gol na Grbavici i protiv Zrinjskog, ostalo nećemo moći zapamtiti. On je u ovoj ligi morao imati 15 golova i toliko asistencija a u sedam kola ima jedan gol.......Neka mu je sa srećom. Ljudi napadaju Rustemovića koji je zadnji vezni ali pošto naši " stručnjaci " uopće ne rade na dovodjenju kvalitetnih ofenzivnih veznih igrača, Rustemovic mora organizirati igru što nije nikad igrao.Radovac nazaduje i sve je lošiji iako je on treba biti taj organizator. Saric? Izgubljene lopte protiv Želje,Krupe i lopta glavom protiv Jajca.....TRI GOLA .U isto vrijeme niti jedna asistencija i gol iz penala. Premalo za najzvučnije pojačanje.HITNO DOVESTI KREATORA IGRE. Cala se pita što Sarajevo stvara malo šansi? Ko će stvoriti šansu?Ko će stvoriti višak igrača na sredini terena i dodati loptu napadačima?Rustemović? Radovac? Neko od 10 krila?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
A sta mi imamo od toga sto ce on proigrati u Turskoj!!! I ne znam sto bi zalili u tom slucaju. Kao da osjetim da nesto spocitavas,sto se je ovdje kritikovao igrac koji ima nevjerovatan potencijal,a nikada ga nije ispoljio onako kako smo svi ocekivali od njega.Zip je napisao/la:A kad aBd proigra maneken u Turskoj, ovde cete zaliti za takvim igracem..
Standardna prica...
Sto nije ovdje proigrao kao i Cimi pa da sada kukamo za njegovim odlaskom i pricamo kako ce nedostajati ekipi!? Uostalom,mnogi su 'proigrali' nakon odlaska pa mozda u Haris bude jos jedan u nizu. Sve ovisi od njega i njegovih ne nogu,nego iskljucivo glave/psihe.
Je li se sutra i kod nas završava prijelazni? Ako jeste, da li se onda završava i registracioni period za igrače?
Davno je završen prelazni rok kod nas... 
Registrovati možemo igrače koji su imali 'slobodne' papire krajem jula, sve poslije toga ne može. U principu, slobodnog igrača možeš registrovati kada hoćeš, sve pod uslovom da je bio slobodan u periodu prelaznog roka u Bosni i Hercegovini, koji je završen prije cca. mjesec dana.

Registrovati možemo igrače koji su imali 'slobodne' papire krajem jula, sve poslije toga ne može. U principu, slobodnog igrača možeš registrovati kada hoćeš, sve pod uslovom da je bio slobodan u periodu prelaznog roka u Bosni i Hercegovini, koji je završen prije cca. mjesec dana.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Zasto citirate idiota?
Kad on nesto napise meni pise da je post napisao/la majkl koji je na vasoj listi ignoriranih, a kad ga citirate pisu mi sranja koja on izbaci. Please stop
Kad on nesto napise meni pise da je post napisao/la majkl koji je na vasoj listi ignoriranih, a kad ga citirate pisu mi sranja koja on izbaci. Please stop
Zadnja izmjena: FrancescoTotti, dana/u 30 avg 2016, 21:19, ukupno mijenjano 1 put.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Aha hvala, evo sad sam pronašao na stranici saveza da je završen 29. jula. Uglavnom, hvala.Steph je napisao/la:Davno je završen prelazni rok kod nas...

- BosnianKingdom
- Kontakt:
Balic - Bekic / Crnkic
Kadusic - Hodžić/Hebibovic
Lijeva i desna strana.
Kadusic - Hodžić/Hebibovic
Lijeva i desna strana.
Sabrine mi moje!
S tim da zaboravih reći da je termin prelaznog roka kod nas veliki cirkus.KenChoo je napisao/la:Aha hvala, evo sad sam pronašao na stranici saveza da je završen 29. jula. Uglavnom, hvala.Steph je napisao/la:Davno je završen prelazni rok kod nas...

- ThrillerHz
- Kontakt:
Ma brate brkas kruske i jabuke... I ispadas glup, kao i vecina ovde... Bez osnove ikakve hejtate Rustemovica, prvo shvati poziciju koju igra igrac tipa Rustema i shvati ulogu te pozicije, e kad to shvatis onda nesto pisi, a nemoj biti glup!ledesma je napisao/la:Rustemović je jedan veliki obični panj, a ti si još veća neznalica. Taj rustemović(seoska varalica) i mora organizirati napade, prilazi po loptu i prenositi na protivničku polovicu, tako da ne lupaj bezveze, on nije sposoban da doda prvom do sebe a kamo li šta drugo, njegove noge su samo da obriju i bave atletikom.General61 je napisao/la: Realno Duljević ima potencijala ali od toga potencijala je za ovo vrijeme provedeno u Sarajevu pokazao jako malo . igrač koji gotovo uvijek donosi POGREŠNE ODLUKE. Umjesto da sutira on centrira i obratno. Kreće u dribling kroz 4 igrača i gubi loptu. Centarsut gotovo svaki ide iza gola ili u autu. U igri jedan na jedan ne pamtim kad je prešao igrača. Gol na Grbavici i protiv Zrinjskog, ostalo nećemo moći zapamtiti. On je u ovoj ligi morao imati 15 golova i toliko asistencija a u sedam kola ima jedan gol.......Neka mu je sa srećom. Ljudi napadaju Rustemovića koji je zadnji vezni ali pošto naši " stručnjaci " uopće ne rade na dovodjenju kvalitetnih ofenzivnih veznih igrača, Rustemovic mora organizirati igru što nije nikad igrao.Radovac nazaduje i sve je lošiji iako je on treba biti taj organizator. Saric? Izgubljene lopte protiv Želje,Krupe i lopta glavom protiv Jajca.....TRI GOLA .U isto vrijeme niti jedna asistencija i gol iz penala. Premalo za najzvučnije pojačanje.HITNO DOVESTI KREATORA IGRE. Cala se pita što Sarajevo stvara malo šansi? Ko će stvoriti šansu?Ko će stvoriti višak igrača na sredini terena i dodati loptu napadačima?Rustemović? Radovac? Neko od 10 krila?
1946~
Eto nije dzaba Hurton trubio kako su Dulja i Benko u izlogu i kako klub zeli da ih proda. Mi govorili da smo i sa njima nedovoljno jaki za vrh tabele, da moramo dovesti pojacanja jos, kad ono ostadosmo i bez njih i bez pojacanja. I da ne zaboravim..
KEEEEEEEEEEEER!!

KEEEEEEEEEEEER!!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Zato sam stalno i zbunjenSteph je napisao/la:S tim da zaboravih reći da je termin prelaznog roka kod nas veliki cirkus.KenChoo je napisao/la:Aha hvala, evo sad sam pronašao na stranici saveza da je završen 29. jula. Uglavnom, hvala.Steph je napisao/la:Davno je završen prelazni rok kod nas...

I napadali te pogrdnim imenima nazivali objektivne forumase koji su pozivali na ignorisanje tih nebuloza.joker90 je napisao/la:A nama jedan insajder ovdje govorio za vrijeme Jesica kako su u klub dolazile ponude od 1,5m eura, a sad evo ode za 600k! Jos mi budale, vjerovali sto je najcrnje..

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, MaroonBjelave, riki46, Venom i 52 gosta.