Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Admir_Sa
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Admir_Sa » 07 jul 2010, 12:44

Ruiz bi bio super pojacanje u napadu, solidni drugi napadac uz Toresa. Kad ce vishe kraj ovo SP pa da nam rafica kupi Kuyta, a mi uzmemo kakvog dobrog krilnog igraca ili beka
nema potpisa

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 07 jul 2010, 12:47

Admir_Sa je napisao/la:Ruiz bi bio super pojacanje u napadu, solidni drugi napadac uz Toresa. Kad ce vishe kraj ovo SP pa da nam rafica kupi Kuyta, a mi uzmemo kakvog dobrog krilnog igraca ili beka
Mislim da je on krilo, al hajd svejedno, ne znam kakvu filozofiju gaji Hodgson, sa 2 napadaca ili sa jednim :?: :?:
Za zivot cijeli!

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 07 jul 2010, 13:41

Admir_Sa je napisao/la:Ruiz bi bio super pojacanje u napadu, solidni drugi napadac uz Toresa. Kad ce vishe kraj ovo SP pa da nam rafica kupi Kuyta, a mi uzmemo kakvog dobrog krilnog igraca ili beka
zasto tebi toliko smeta kuyt :?:
za ruiza prvi put cujem, i ne znam o kakvom igracu se radi
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
elninho_resTO je napisao/la:
Torres Da Killa.!. je napisao/la:Ovo nije trac, vec treci put danas na 3 razliite stranice naljecem na ovo:

http://www.caughtoffside.com/2010/07/06 ... ryan-ruiz/
al puno je 12,5 miliona,svaka cast ruizu al ima 24 ,ad ima 20 pa hajde dat 13 miliona za njega,al ovako je puno,moze se i bolje nac za tolke pare,ipak islim da je trac
Ruiz strasan igrac, prosle sezone doveden iz Bruggea cini mi se da zamjeni Eliu, dosao bi Liverpoolu k'o kec na desetku, i njegov dolazak znaci Babelov ili Rierin odlazak sa Anfielda, a ako bi Mascherana i Torresa prodali, imali bi oko 100 miliona na pojacanja, saniramo malo dugove i plus ostane za par dobrih transfera, jos su obojica nezadovoljni u Liverpoolu, prakticno traze odlazak, klub ce ih tesko zadrzati!
riera je vec na izlaznim vratima, navijaci ga vise ne zele vidjeti u Liverpoolu, koliko znam nije ni dosao na pocetak priprema, i on ce sigurno otici iz Liverpoola, Babel ce dobiti sansu da se dokaze i iskreno se nadam da ce napokon pokazati ono sto se od njega ocekuje, dolazi i Jovanovic, a spominju se i Joe Cole i Arda

Torres nigdje nije trazio odlazak iz Liverpoola, on zeli ostati u Liverpoolu, i tako ce i biti ;)
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 07 jul 2010, 14:08

Nije on trazio odlazak iz Liverpoola, ali je on zajedno sa svojim managerom izjavio da je njegova buducnost u Liverpoolu pod znakom pitanja, iako bi ja naravno volio da on ostane, ali ako zeli da ide vrata su mu sirom otvorena
Za zivot cijeli!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 07 jul 2010, 14:28

meni bi bilo najvise zao kad bi kuyt otisao... riera nam iskreno ne treba nikako i bilo bi extra uzeti bilo kakve pare za njega i to je jos jedna velika rafina greska dao je solidan kesh tada za njega a sad ga se ni đaba ne mozes rijesiti.
ima tu jos dosta igraca kojima nije mjesto u liverpoolu ali vidjecemo sta ce biti sa njima...
ja bi volio vidjeti raula meirelesa u liverpoolu, sto se tok ruiza tice nisu to neke velike pare ali mislim da se back up napadac moze naci i za manju lovu. steta sto nam nije dosao honda kad smo ga mogli uzeti za male pare, krasica bi volio vidjeti u nasem dresu. mislim da bi za nas napad najbolje rjesenje bio asamoah gyan jest da bi mu cijena isla i do 20 miliona mozda ali je to mrcina od igraca i snasao bi se extra kod nas. lijevi bek se mora dovesti hitno i mislim da tu i nije neki problem naci dobrog igraca jer ima ih dosta za razliku od desne strane gdje je tesko naci solidnog beka a mi ipak imamo jednog koji spada u top 5 desnih bekova svijeta.
ja ipak mislim da u slucaju ako zadrzimo torresa i mascha nece biti nekih velikih imena u liverpoolu.
You are someone else I am still right here

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 07 jul 2010, 14:34

YNWA je napisao/la:

Zato sto je beskoristan igrac u napadu, ne moze adekvatno igrati protiv defanzivne taktike protivnika. A realno ovo je vrijeme kada mozemo za njega uzeti dobre pare, siguran sam da ako ostane njegova cijena ce rapidno padati jer novi menadjer nije rafa da mu ovaj beskorisno igra cijelu sezonu.

Kuyt je bio super napadac, ali ga je rafica unistio sa pozicijom na krilu. Kuyta jedino izvlaci sto je borben i sto trci ko lud, al kakve mu to koristi kada to ne odlucuje protiv Wigana, Hulla, Blackburna i slicno

Zato Kuyt out, a neko ko zna probiti, nabaciti i dati gol IN
nema potpisa

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 07 jul 2010, 15:02

Admir_Sa je napisao/la:
YNWA je napisao/la:

Zato sto je beskoristan igrac u napadu, ne moze adekvatno igrati protiv defanzivne taktike protivnika. A realno ovo je vrijeme kada mozemo za njega uzeti dobre pare, siguran sam da ako ostane njegova cijena ce rapidno padati jer novi menadjer nije rafa da mu ovaj beskorisno igra cijelu sezonu.

Kuyt je bio super napadac, ali ga je rafica unistio sa pozicijom na krilu. Kuyta jedino izvlaci sto je borben i sto trci ko lud, al kakve mu to koristi kada to ne odlucuje protiv Wigana, Hulla, Blackburna i slicno

Zato Kuyt out, a neko ko zna probiti, nabaciti i dati gol IN
vjerovatno da igra u wiganu,hullu ili nekom drugom malom klubu zabijao bi on i dalje i visio u napadu ali u liverpoolu se on podredio taktici i momak obavlja najveci dio prljavog posla cesto i zabija naravno ne kao dok je igrao u holandiji ali to je i ocekivano i sto je najvaznije igra srcem i jako je borben i ako je jedan takav igrac beskoristan onda su brate beskorisni i carra i gerrard i masch... svi osim torresa jer on jedini zabija nesto vise golova u timu.
You are someone else I am still right here

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 07 jul 2010, 15:45

Babel će sigurno dobijati više šansi kod Roya. Što se tiče Kuyta, ja sam već više puta istakao, volio bih da dobija šansu iza Torresa u napadu sa zadacima u sredini terena. Ne sviđa mi se nikako njegova igra na krilu. Treba sačekati završetak prvenstva da vidimo šta je u Royovoj glavi :mrgreen:

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 07 jul 2010, 16:47

Čuj Kuyta prodati ! :roll:
FK Pjetlovi

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 07 jul 2010, 19:44

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Nije on trazio odlazak iz Liverpoola, ali je on zajedno sa svojim managerom izjavio da je njegova buducnost u Liverpoolu pod znakom pitanja, iako bi ja naravno volio da on ostane, ali ako zeli da ide vrata su mu sirom otvorena
Njegov agent je to demantovao,englesko zutilo je sve izmislilo ;)

Torres stated earlier this week that he would delay talks on his future with new manager Roy Hodgson until after the World Cup.

And Martin has backed this up by saying: “Now is not the moment to speak about this issue because Torres is focused completely on his work for Spain.

“After the World Cup Bahía Internacional (the company which represents Torres) will possibly meet with the player but the truth is that Fernando has signed a deal with Liverpool which is for the present and the future.

“For many months I have not spoken to the England Press because their quotes are totally false.”
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 07 jul 2010, 20:13

pa nisam ni sumnjo,to netreba ni citati jer je on davno reko da ce ostat u liverpulu,al engleski mediji su po tacnosti tj zutilu najgori na svijetu,isto tako nesumnjam ni za gerarda jel on ostaje sigurno jedino bi mogo masc al vidjecemo
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 07 jul 2010, 20:49

elninho_resTO je napisao/la:pa nisam ni sumnjo,to netreba ni citati jer je on davno reko da ce ostat u liverpulu,al engleski mediji su po tacnosti tj zutilu najgori na svijetu,isto tako nesumnjam ni za gerarda jel on ostaje sigurno jedino bi mogo masc al vidjecemo
Sto se tice gerrarda,ja isto tako mislim da ostaje,pogotovo jos ako je tacno ovo sto maloprije šuko rece da je murinjo rekao da je schweinsteiger prioritet reala
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 07 jul 2010, 21:52

reds_forever je napisao/la:
elninho_resTO je napisao/la:pa nisam ni sumnjo,to netreba ni citati jer je on davno reko da ce ostat u liverpulu,al engleski mediji su po tacnosti tj zutilu najgori na svijetu,isto tako nesumnjam ni za gerarda jel on ostaje sigurno jedino bi mogo masc al vidjecemo
Sto se tice gerrarda,ja isto tako mislim da ostaje,pogotovo jos ako je tacno ovo sto maloprije šuko rece da je murinjo rekao da je schweinsteiger prioritet reala
ma nemislim ja to zbog drugih klubova,nego nemogu zamislit gerarda nigdje drugo osim u liverpulu,pa ja mislim da on uz caragera ubjerdljivo najvise voli klub,i mislim da njih dvojica nebi otisli,posebno kad je u ovako "teskom" stanju,mozda sa smo 3 zavrsili proslu sezonu pa sumnjo bi da ce otic,ovako se nebrinem jer takvi igraci neidu kad je najteze
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 07 jul 2010, 23:05

Inter cim proda Balotelija krece na Mascerana:

Inter Milan to revive interest in Liverpool FC midfielder Javier Mascherano

http://www.liverpoolecho.co.uk/liverpoo ... -26800701/
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 08 jul 2010, 00:12

Torres Da Killa.!. je napisao/la:Inter cim proda Balotelija krece na Mascerana:

hehe, nema nista od toga male su sanse da ce otici balo iz intera a u ostalom ko ce za njega dati 40 miliona,..tako da on ostaje,...i macherano ne dolazi isto jer nam ne treba.....
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 08 jul 2010, 00:24

slika
ima nas i na svjetskom
"BEEN THERE WON THAT"

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 08 jul 2010, 00:32

vuvu_zzz je napisao/la:

hehe, nema nista od toga male su sanse da ce otici balo iz intera a u ostalom ko ce za njega dati 40 miliona,..tako da on ostaje,...i macherano ne dolazi isto jer nam ne treba.....
Shta mozda se mogu Liverpool i Inter dogovoriti Mascerano za Balotellija, glava za glavu =)
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 08 jul 2010, 01:24

Torres Da Killa.!. je napisao/la:
vuvu_zzz je napisao/la:

Shta mozda se mogu Liverpool i Inter dogovoriti Mascerano za Balotellija, glava za glavu =)
predobra bi bila zamjena...naravno uz uslov da za transfere postoji bar 20 mil da se nadomjesti zadnji vezni
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 08 jul 2010, 01:36

bash bi se usrecili sa balom :lol: , vjeruj niko ga ne voli ali ipak tesko ce ga moratti prodati a kamoli glavu za glavu to je nemoguce....samo mu treba bubice izbiti, inace je sjajan fudbaler,...a sto to vi hocete maschia da prodate nije los samo je brate prgav ko van bommel
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 08 jul 2010, 12:09

Necemo mi da ga prodamo, nego on hoce sam da ide i mi samo zelimo da za njega dobijemo dobre pare ili dobru zamjenu.. Mi smo od njega napravili ime i sad ne zeli vise da igra za nas, sretno mu bilo ali moramo dobit onoliko koliko on vrjedi..

Trac: Royova najveca zelja za prelazni rok Stefan Kießling. Liverpool spreman kesirati 14m za usluge ovog svabe.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.