Zadnja 2-3 transfer roka zadnji dan je bas bio dosadan sto se tiče nas, nista se nije desavalo, sjećam se scene kad je Ian Ayre isao u Ukrajinu da potpise Konopljanku ali nestalo papira

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Ma spavanac je za nas ponovodonCorleone1892 je napisao/la:Braco hoce li biti ista zanimljiv transfer deadline day za nas ove godine?![]()
Zadnja 2-3 transfer roka zadnji dan je bas bio dosadan sto se tiče nas, nista se nije desavalo, sjećam se scene kad je Ian Ayre isao u Ukrajinu da potpise Konopljanku ali nestalo papirai propao transfer
Pa ne mogu da vjerujem da nece riješiti niti jednu od trenutno kriticnih pozicija. Nadao sam se nekom jakom klasičnom veznjaku ali evo gledam Henderson postaje kapiten repke sto znaci da mu je mjesto kod nas zabetonirano!gaston je napisao/la:Ma spavanac je za nas ponovodonCorleone1892 je napisao/la:Braco hoce li biti ista zanimljiv transfer deadline day za nas ove godine?![]()
Zadnja 2-3 transfer roka zadnji dan je bas bio dosadan sto se tiče nas, nista se nije desavalo, sjećam se scene kad je Ian Ayre isao u Ukrajinu da potpise Konopljanku ali nestalo papirai propao transfer
![]()
Radi se samo na odlascima i to je to.
Balotelli ---> Nica
Wisdom---> R.B. Salzburg
Markec---> Milan/Fiorentina/Newcastle
Ja koliko se sjećam neki mafijaš što je vlasnik Dnpra je blokirao transfer u zadnji trendonCorleone1892 je napisao/la:Braco hoce li biti ista zanimljiv transfer deadline day za nas ove godine?![]()
fera je napisao/la:Dosta loš prelazni rok za Liverpool. Nije uradeno nista od onoga sto sam ocekivao, nesto nisam siguran da je ovo bas do kloppa sve jer od kad pratim Liverpool transferi su skoro uvijek bili loši.
Nažalost nakon ovakvog prelaznog i sjajnog starta ostalih klubava teško je biti optimistican. Bice jako tesko umiješati se u borbu za prva 4 mjesta.
Poceo sa bio pisati ovaj post dosta opširnije al onda kontam nisu ni oni u klubu bas nesto puno vremena potrošili na ovaj prelazni rok pa zasto bi i ja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.