1. HNL

SlevinKelevra
Kontakt:

Re: 1. HNL

Post Postao/la SlevinKelevra » 28 avg 2016, 12:26

badblueboylivno je napisao/la:
SlevinKelevra je napisao/la:Split, 7 kola, u sest nisu postigli gola... Pa, dan te yebo :roll:
Lani su imali sličan niz, ako se dobro sjećam. Provjera: yes, zadnjih osam kola prošle sezone bez gola. :rol: U 36 kola gol-razlika 28-29. :tokralju: Odvratan klub, nadam se da će nas oni i Lokomotiva što prije napustit (iako popularna Loksa zna odigrat atraktivno). Smetnja su još kvalitetnijoj ligi.
Dakle, u zadnjih 15 prvenstvenih utakmica, u 14 nisu dali gola?! :? :tokralju:

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 28 avg 2016, 12:37

onaj osjecaj kad odiigras split - cibalija, split daje manje od 1,5 gola, i oni daju 2..

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 28 avg 2016, 12:41

SlevinKelevra je napisao/la:
badblueboylivno je napisao/la:
SlevinKelevra je napisao/la:Split, 7 kola, u sest nisu postigli gola... Pa, dan te yebo :roll:
Lani su imali sličan niz, ako se dobro sjećam. Provjera: yes, zadnjih osam kola prošle sezone bez gola. :rol: U 36 kola gol-razlika 28-29. :tokralju: Odvratan klub, nadam se da će nas oni i Lokomotiva što prije napustit (iako popularna Loksa zna odigrat atraktivno). Smetnja su još kvalitetnijoj ligi.
Dakle, u zadnjih 15 prvenstvenih utakmica, u 14 nisu dali gola?! :? :tokralju:
slika

Istra 31 utakmicu bez pobjede. :tokralju:

Split jedan gol u 15 utakmica/pet mjeseci. :tokralju:

Dinamo i filijala u istoj ligi. :tokralju:

Kakva liga! :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Hayley <3

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 28 avg 2016, 13:21

Vidjeti Split u nizem rangu bi bilo sjajno, a idu tim putem. Samo je problem sto im na putu stoje jos jednako uzasni Cibalia i Istra. Volio bih i da Lokomotiva ispadne, ali bih vise volio da ispadne Split jer ta Lokomotiva kao sto kolega rece zna odigrati atraktivno pa ih se moze gledati. Split igra lose, neatraktivno, financijski su u ku*cu, stadion im nije nesto i bio bi plus da ispadnu.

Istra ima fin stadion, ali je politika kluba uzasna i oni ce ispasti gotovo sigurno. Da imaju normalnu upravu bili bi na sredini tabele s prosjekom od 3-4.000 gledatelja i bili jedan fin i prosjecan klub za HNL. Mozda bi se dohvatili i Europe jednom u 10-20 godina. Dolaskom Amera i odlaskom Pamica taj klub je potonuo totalno.

Cibalia jednostavno nema pare, sastavili su kakvu takvu ekipu i nadam se da ce nekako opstati pa da dogodine namaknu neke pare i da prorade.

Lokomotiva je na dnu, ali vjerujem da ce izronuti iako bi ih ja kao i mnogi rado vidio u nizem rangu.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 28 avg 2016, 13:28

Ja se potiho nadam da će Osijek i Lokomotiva otići u drugu ligu. Zadnjih par godina prezirem taj Osijek, šteta što nisu ispali prethodnih godina. O Lokomotivi nemam što reći kad je već sve rečeno.

Neka Splita, popravit će se oni. Još da dođe i Šibenik, pa imamo 5 jadranskih 5 kopnenih klubova..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 28 avg 2016, 13:31

dubrava je napisao/la:Ja se potiho nadam da će Osijek i Lokomotiva otići u drugu ligu. Zadnjih par godina prezirem taj Osijek, šteta što nisu ispali prethodnih godina. O Lokomotivi nemam što reći kad je već sve rečeno.

Neka Splita, popravit će se oni. Još da dođe i Šibenik, pa imamo 5 jadranskih 5 kopnenih klubova..
Zašto mrziš Osijek?

Ja bi baš volio da Lokomotiva i Split ispadnu i nikad se više ne vrate.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 28 avg 2016, 13:36

Lillard je napisao/la:
dubrava je napisao/la:Ja se potiho nadam da će Osijek i Lokomotiva otići u drugu ligu. Zadnjih par godina prezirem taj Osijek, šteta što nisu ispali prethodnih godina. O Lokomotivi nemam što reći kad je već sve rečeno.

Zašto mrziš Osijek?

Ja bi baš volio da Lokomotiva i Split ispadnu i nikad se više ne vrate.
Ma prije su mi bili čak ok, još kad su igrali i Europu, al kad su nas počeli na guzove dobijati u zadnjim minutama zadnjih par godina onda sam ih zamrzio i to me počelo jako nervirati :mrgreen: vrlo logično :mrgreen: pogotovo u onim tekmama gdje bi jedan njihov udarac ujedno bio i gol

a i ima ta neka čudna i neobična suradnja s Dinamom koja mi do kraja nije jasna pogotovo kad je Dinamo u par navrata kupovao kojeg Osječanina da bi spasio klub od propasti i odlaska u niži rang..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 28 avg 2016, 14:04

Osijeku sam i ja zelio nizi rang, pogotovo onda kad su s Dragovoljcom igrali za opstanak. Sad kad su postali normalan klub zelim im sve najbolje :mrgreen:

Dubrava ih ne moze jer na GV nema bodova za Hajduk :mrgreen:

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 28 avg 2016, 15:49

Yebiga, dubrava, bilo je par šansi, sad neće ispast, bit će jako bitan faktor :D ...samo da ne uđu, a vjerujem da Mađari nisu kao Miško, u suradnju s Vanjskim Suradnikom.
Hayley <3

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 29 avg 2016, 10:43

Signore je napisao/la:Vidjeti Split u nizem rangu bi bilo sjajno, a idu tim putem. Samo je problem sto im na putu stoje jos jednako uzasni Cibalia i Istra. Volio bih i da Lokomotiva ispadne, ali bih vise volio da ispadne Split jer ta Lokomotiva kao sto kolega rece zna odigrati atraktivno pa ih se moze gledati. Split igra lose, neatraktivno, financijski su u ku*cu, stadion im nije nesto i bio bi plus da ispadnu.

Istra ima fin stadion, ali je politika kluba uzasna i oni ce ispasti gotovo sigurno. Da imaju normalnu upravu bili bi na sredini tabele s prosjekom od 3-4.000 gledatelja i bili jedan fin i prosjecan klub za HNL. Mozda bi se dohvatili i Europe jednom u 10-20 godina. Dolaskom Amera i odlaskom Pamica taj klub je potonuo totalno.

Cibalia jednostavno nema pare, sastavili su kakvu takvu ekipu i nadam se da ce nekako opstati pa da dogodine namaknu neke pare i da prorade.

Lokomotiva je na dnu, ali vjerujem da ce izronuti iako bi ih ja kao i mnogi rado vidio u nizem rangu.
Istra nece ispasti, oni imaju daleko vise od Cibalije. Samo cudo moze spasiti Cibaliju. Zanimljivo je sto uopce ne igraju lose, al' imaju i probleme sa ozljedama. Mrsic to vodi iznad mogucnosti. Tamo igraju treceligaski igraci, bez iskustva, a jos ni love nema. Steta za njih, al'ako danas sutra ne nadju par igraca, ispadaju.
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 29 avg 2016, 13:27

UltrasNotRed je napisao/la: Istra nece ispasti, oni imaju daleko vise od Cibalije. Samo cudo moze spasiti Cibaliju. Zanimljivo je sto uopce ne igraju lose, al' imaju i probleme sa ozljedama. Mrsic to vodi iznad mogucnosti. Tamo igraju treceligaski igraci, bez iskustva, a jos ni love nema. Steta za njih, al'ako danas sutra ne nadju par igraca, ispadaju.
Niti jedan klub ove sezone nije nadigrao Cibaliju.Nitko ovdje nije nezadovoljan igrom,vec bodovima i realizacijom.Samo jos malo strpljenja i doci ce rezultat.Glede pojacanja izgleda da se Culjak i Milardovic vracaju :clap:
Zadnja izmjena: gerdmuller, dana/u 29 avg 2016, 19:44, ukupno mijenjano 1 put.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 29 avg 2016, 15:09

Što se odustalo od famoznog projekta Splita?

Nema se više pare ili?

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 29 avg 2016, 21:04

LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 29 avg 2016, 21:36

VODEĆI strijelac Prve HNL Slovenac Roman Bezjak (27) napušta Rijeku i karijeru će nastaviti u njemačkom prvoligašu Darmstadtu, objavljeno je u ponedjeljak na internetskom portalu Rijeke.

"Potpisao sam u ponedjeljak ugovor i prvi dojmovi su jako dobri. Uvjeti za trening su odlični, još se moram upoznati s novom sredinom", kazao je Bezjak, koji je u prvih sedam kola HNL-a postigao sedam golova.

Njemački mediji objavili su da je transfer Bezjaka vrijedan dva milijuna eura.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 30 avg 2016, 10:38

Ovaj Split koliko god mi mrzak bio i koliko god imao nesposobno vodstvo, ljudi su daleko sposobniji u prodaji igraca od uprave Hajduka. Hajduk za Susica dobije 1.7 milijuna eura, par dana kasnije Split Rahmanija uvali Dinamu za 1.6 milijuna. Slican iznos su dobili za Cikalleshija, a ni o jednom od dvojice Albanaca se nije toliko pisalo i pricalo. Cak se neusporedivo vise spominjao Susic nego Rog pa ovi za Roga inkasirase pet milijuna i Rog napravi kasnije jos jedan veliki transfer, postade veliki igrac, a na Poljudu za najboljeg igraca dobise sicu.

I OK, Rog je igracina, ali uvalise oni i Rebica Fiorentini, a Rebic van HNL-a nije nista pokazao. Ide s posudbe na posudbu. Ne mislim da je Susic nesto bolji od njega, ali nije da je Rebic tri puta skuplji od Susica.

Vise nego zalosno, mislio sam da ce transferom Susica dobro zatvoriti financijski minus koji vec par godine uspjesno saniraju.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 30 avg 2016, 16:18

Transferi u GNK su potpuno nebitni u tome tko radi najbolji posao po tom pitanju.Da nisu Lokomotiva bi bila najbolje vodjeni klub u svemiru.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 30 avg 2016, 18:13

Pa transferirali su Cikalleshija i Rebica za cifru o kakvoj u Hajduku sanjaju od transfera Ibricica prije pet godina. Kad vidis kakve je Hajduk igrace dao i za kakve cifre, smijesno je. Nisu to igraci do deset milijuna, ali se moglo dobiti puno vise od onog sto su oni izvukli. Susic je mogao ici za cetiri milijuna, tj. morao, ali su su jos jednom uspjeli u neuspjehu.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 30 avg 2016, 18:30

Za tu dvojicu stoji.Mozda Split tada nije bio u ovakvoj financijskoj situaciji pa su mogli dobru cijenu za Rebica postici dok svi znaju da je Hajduk u ogromnim dugovima bio i u takvoj situaciji ne mozes ti puno pregovarat.Uglavnim uzmes sta ti ponude.Jasno neke transfere su sigurno mogli bolje odradit,ali ovo je cinjenica.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 30 avg 2016, 18:37

Ma Split sam uzeo za primjer, odradili su par tih transfera. Hajduk je u medjuvremenu zaradio puno vise para prodajuci igrace za milijun-dva-tri, ali su jednostavno mogli uzeti puno vece pare i do sad rijesiti jos vise financijske neprilike.

I sad prave problem Kukocu. Mislim da bi bilo bolje da su ga uzeli i da igra, kasnije ga prodaju i zarade nesto, a ne zele zbog odnosa s HNS-om koji su navodno popravili, a Kukoc i dalje problematican igrac.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 31 avg 2016, 19:13

Neutral je napisao/la:Što se odustalo od famoznog projekta Splita?

Nema se više pare ili?
Znat ce braca Zuzul :kafa:

Igraci im po par mjeseci nisu dobili place pa im je Mamic "kupio" Zagorca,Majstorovica a evo sad i Rrahmanija kako bi mogli isplatiti igrace a za zauzvrat ce im se Split naguzit u međusobnoj tekmi.Slicna stvar s Cibalijom i Uremovicom.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.