Ovo ja pisem od pocetka sezone. Sad je to potvrdio i Husic. Igraci imaju katastrofalan pristup igri. Zalaganje 0 bodova.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Nakon poraza u 7. kolu fudbalske BHT Premijer lige Bosne i Hercegovine, Sloboda više nije lider prvenstva. Poraz Crveno – crnih sa Tušnja od ekipe Krupa na Vrbasu, moglo bi se reći da je došao u najgorem trenutku i to pred reprezentativnu pauzu koja će trajati do 11. septembra.
U razgovoru za RTV Slon Azmir Husić, predsjednik FK Sloboda osvrnuo se na proteklu utakmicu Slobode u Krupi na Vrbasu, gdje je podsjećanja radi ekipa iz Rudarske 2. pretrpjela tažak poraz od 3:0.
“Sigurno je da ne mogu biti zadovoljan rezultatom u Krupi, ali ne bi rekao da je ovakav rezultat došao u nevrijeme, već možda u pravo vrijeme. Mi smo tu na diobi drugog mjesta i samo tri boda iza prvoplasirane ekipe. Smatram da nam je poraz došao u pravom trenutku. Jednostavno mi moramo napraviti takav ambijent da igrači i svi oni koji su u Slobodi moraju da znaju da se boje svoga kluba moraju da braniti na terenu. Danas nema ništa bez velike želje, borbe i dokazivanja na terenu, kazao je za RTV Slon Azmir Husić, predsjednik FK Sloboda.
Prema njegovim riječima, glavni problem fudbalera Slobode je taj što oni misle da je važno pobijediti samo ekipe Željezničara i Sarajeva.
„Mi kao klub definitivno imamo problem sa prinovama, klubovima koji nisu tako zvučna imena u Premijer ligi BiH. Namjeravam već u srijedu sa igračima obaviti jedan razgovor, a da bi mi bili pravi klub i da bi oni bili pravi na terenu, igrači se moraju ponašati, ne po protivniku i imenu protivnika, već po dresu kluba koje nose, jer oni su ti predstavljaju Slobodu,“ istakao je za RTV Slon predsjednik kluba iz Rudarske 2.
Između ostalog, Husić je i dodao da fudbaleri Slobode moraju igrati najbolji fudbal u državi, jer Sloboda je i najstariji klub u Bosni i Hercegovini. Oni trebaju Slobodu da predstavljaju kao najiskusniju i najbolju.
„Ova pauza će nam dobro doći, a sigurno je da će neki igrači morati da promjene svoj pristup prema klubu i dresu i pokazati više želje ako misle da nose dres Slobode,“ zaključio je za RTV Slon Azmir Husić, predsjednik FK Sloboda.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
A sad adio...
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Nakon poraza u 7. kolu fudbalske BHT Premijer lige Bosne i Hercegovine, Sloboda više nije lider prvenstva. Poraz Crveno – crnih sa Tušnja od ekipe Krupa na Vrbasu, moglo bi se reći da je došao u najgorem trenutku i to pred reprezentativnu pauzu koja će trajati do 11. septembra.
U razgovoru za RTV Slon Azmir Husić, predsjednik FK Sloboda osvrnuo se na proteklu utakmicu Slobode u Krupi na Vrbasu, gdje je podsjećanja radi ekipa iz Rudarske 2. pretrpjela tažak poraz od 3:0.
“Sigurno je da ne mogu biti zadovoljan rezultatom u Krupi, ali ne bi rekao da je ovakav rezultat došao u nevrijeme, već možda u pravo vrijeme. Mi smo tu na diobi drugog mjesta i samo tri boda iza prvoplasirane ekipe. Smatram da nam je poraz došao u pravom trenutku. Jednostavno mi moramo napraviti takav ambijent da igrači i svi oni koji su u Slobodi moraju da znaju da se boje svoga kluba moraju da braniti na terenu. Danas nema ništa bez velike želje, borbe i dokazivanja na terenu, kazao je za RTV Slon Azmir Husić, predsjednik FK Sloboda.
Prema njegovim riječima, glavni problem fudbalera Slobode je taj što oni misle da je važno pobijediti samo ekipe Željezničara i Sarajeva.
„Mi kao klub definitivno imamo problem sa prinovama, klubovima koji nisu tako zvučna imena u Premijer ligi BiH. Namjeravam već u srijedu sa igračima obaviti jedan razgovor, a da bi mi bili pravi klub i da bi oni bili pravi na terenu, igrači se moraju ponašati, ne po protivniku i imenu protivnika, već po dresu kluba koje nose, jer oni su ti predstavljaju Slobodu,“ istakao je za RTV Slon predsjednik kluba iz Rudarske 2.
Između ostalog, Husić je i dodao da fudbaleri Slobode moraju igrati najbolji fudbal u državi, jer Sloboda je i najstariji klub u Bosni i Hercegovini. Oni trebaju Slobodu da predstavljaju kao najiskusniju i najbolju.
„Ova pauza će nam dobro doći, a sigurno je da će neki igrači morati da promjene svoj pristup prema klubu i dresu i pokazati više želje ako misle da nose dres Slobode,“ zaključio je za RTV Slon Azmir Husić, predsjednik FK Sloboda.

Sloboda Tuzla
Bravo azmire ko da si mene pitao 

- RollingPaper
- Kontakt:
Edisu Smajiću nije Husara menadžer, raskinuli su ugovor. Husara je raskinuo ugovor s njim ali zbog trecih razloga koje necu napisat. Ima dosta kontraverzi oko tog momka.
Azmirova reakcija dolazi u pravo vrijeme, kada su se strasti malo smirile. Na tom sastanku i igračima i šefu dati do znanja da se onakva sramotna izdanja više neće tolerisati, u protivnom ih rigorozno kazniti za odnos prema klubu.
Na stadionu “Tušanj” nova mašina za markiranje sportskih terena.
Mašina Kombi 3 će olakšati posao zaposlenicima Ustanove u markiranju glavnog terena stadiona “Tušanj” nakon čega će i linije terena biti vidljivije i u skladu sa propozicijama takmičenja BH Telecom premijer lige BiH.
Polako ali vrijedno uposlenici stadiona na celu sa legendom Slobode eliminisu jedan po jedan uslov igranja europskih utakmica na Tusnju
hebala vas masina za markiranje,odmah da se pohvale
Mašina Kombi 3 će olakšati posao zaposlenicima Ustanove u markiranju glavnog terena stadiona “Tušanj” nakon čega će i linije terena biti vidljivije i u skladu sa propozicijama takmičenja BH Telecom premijer lige BiH.
Polako ali vrijedno uposlenici stadiona na celu sa legendom Slobode eliminisu jedan po jedan uslov igranja europskih utakmica na Tusnju

hebala vas masina za markiranje,odmah da se pohvale

Zlatan Nalić sin tuzlanski
Cime se oni hvale, tuga i zalost.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ću,kupili čitavu mašinu za markiranje... Ahahaha...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
za 10 godinamerak je napisao/la:Neka mrva po mrva pogaca masina po masina Istocna tribina
DRŽAVA TUZLA!!
Da se markira istok,nedo Bog u tudje da udjumerak je napisao/la:Neka mrva po mrva pogaca masina po masina Istocna tribina

Zlatan Nalić sin tuzlanski
-
- Kontakt:
Ima li ko voljan, da ofarbamo grad ? 
Jel se ovo UG otvara na mjestu Pressa ? Ako je to tacno, onda ocekujem da se u UG-u nastavlja piti

Jel se ovo UG otvara na mjestu Pressa ? Ako je to tacno, onda ocekujem da se u UG-u nastavlja piti

Da ofarbamo sta konkretno?NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ima li ko voljan, da ofarbamo grad ?

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
-
- Kontakt:
ZidDoeTz je napisao/la:Da ofarbamo sta konkretno?NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ima li ko voljan, da ofarbamo grad ?

Ja konto da Tvrtku promjenimo imidzNAJGORA_BAGRA je napisao/la:ZidDoeTz je napisao/la:Da ofarbamo sta konkretno?NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ima li ko voljan, da ofarbamo grad ?
Jel se ovo UG otvara na mjestu Pressa ? Ako je to tacno, onda ocekujem da se u UG-u nastavlja pitiAli ovo je stvarno. Zlo mi je gledati da je zadnji grafit uradjen prije 4-5 godina jbt. Ko da Sloboda nije iz Tuzle.

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- tuzlak1987
- Kontakt:
Koliko je potrebno novca da se uradi jedan kvalitetan grafit veci?
-
- Kontakt:
30KM-40KM. Problem je mjesto i dozvola.tuzlak1987 je napisao/la:Koliko je potrebno novca da se uradi jedan kvalitetan grafit veci?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Zar samo tako maloNAJGORA_BAGRA je napisao/la:30KM-40KM. Problem je mjesto i dozvola.tuzlak1987 je napisao/la:Koliko je potrebno novca da se uradi jedan kvalitetan grafit veci?

-
- Kontakt:
Moze to i vise kostati, ako zelis npr. da ti napune kanticu prave crvene boje ( betonska boja ). Mene je za sobu kostala skoro 150KMtuzlak1987 je napisao/la:Zar samo tako maloNAJGORA_BAGRA je napisao/la:30KM-40KM. Problem je mjesto i dozvola.tuzlak1987 je napisao/la:Koliko je potrebno novca da se uradi jedan kvalitetan grafit veci?Ja konto dosta vise. Meni nije problem dati para za te projekte ako ce u prave ruke da odu.

Kako bolan 4-5 godina. Neki dan uradjeno u Solani na ulazu u grad, skoro uradjeno na Ircu, trafike isto tako. Sve to u ovoj godini i radilo bi se jos al su problem dozvole.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:ZidDoeTz je napisao/la:Da ofarbamo sta konkretno?NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ima li ko voljan, da ofarbamo grad ?
Jel se ovo UG otvara na mjestu Pressa ? Ako je to tacno, onda ocekujem da se u UG-u nastavlja pitiAli ovo je stvarno. Zlo mi je gledati da je zadnji grafit uradjen prije 4-5 godina jbt. Ko da Sloboda nije iz Tuzle.
Na Tusnju je grob do groba
Majka trazi sina svoga
Nasla ga je na istoku
Gdje Fukare kolju stoku
Majka trazi sina svoga
Nasla ga je na istoku
Gdje Fukare kolju stoku
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.