FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

NKMramor
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la NKMramor » 29 avg 2016, 22:29

8 Musemićevih i Husićevih štopera... Neću ništa više reć' :P

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 29 avg 2016, 22:36

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:http://testsloboda.coolpage.biz/index.htm

De isprobajte. :kafa:

Verzija 0.0.0.0.1 :mrgreen:
De ti meni okaci link ove slike da ja sebi skinem za pozadine, i normalno nastavi radit :mrgreen:
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 29 avg 2016, 23:45

http://www.mediafire.com/download/icgjk ... lpaper.rar

Evo pozadina, inace uradjene od strane Mramora :salut: :thumbup:

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 29 avg 2016, 23:50

NAJGORA_BAGRA je napisao/la: Inace uradjene od strane Mramora :salut: :thumbup:
Nisu... :lol:

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 29 avg 2016, 23:56

Uglavnom ti si mi ih poslao :mrgreen:

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 30 avg 2016, 11:58

ko nikad drugo mjesto maltene bez borbe zacementirano. ako sami sebi ne uskocimo u grlo.
gledaj zelje i sarajeva , ni siroki nista bolji nije,zeljo opet raskida s petoricom, sarajevu ode duljevic.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 30 avg 2016, 12:11

gledam ovi manijaci se jos nadaju tituli hehe a i ono malo lijeve strane sto su imali poslase na tribine,pa ko ce igrat?
hocu reci ovo moje za 2 mjesto je jos i skromno uzimajuc sve u obzir, osim ako ponavljam, sami sebi ne sjebemo sijelo.
a i zrinja ko garantuje da ce ovako gurat do maja?
samo od tekme do tekme laganini.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 30 avg 2016, 12:17

Sariel je napisao/la:gledam ovi manijaci se jos nadaju tituli hehe a i ono malo lijeve strane sto su imali poslase na tribine,pa ko ce igrat?
hocu reci ovo moje za 2 mjesto je jos i skromno uzimajuc sve u obzir, osim ako ponavljam, sami sebi ne sjebemo sijelo.
Ti si stvarno najpoztivniji ovdje, trebaš češće pisati da razbiješ negativu :D
Samo nek se srede problemi ako ih uopšte ima na ovoj pauzi i imamo tim da se bez problema ganjamo sa Zrinjskim, nisu ni oni s druge planete. Idemo dobit Mladost :thumbup:
Nad tobom sunce najljepše sja

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 30 avg 2016, 12:31

Ma drug moj ovo je uzbudljivo vrijeme za jednog navijaca slobode.
Nema od kukanja nista.dobri smo.u vrhu.reprogram potpisan.isteko rok za prijave za konkurs.
Nase je da idemo na utakmice i navijamo.i da uzivamo :mrgreen: :salut:
Ja uzivam zivota mi.
I kad dodju nevolje nece bit ni prvi ni zadni put a sto bi se sad s tim zamarali.tri bobe od zrinje to je tekma kod kuce.ajmo dobit mladost dobro si.
Pa opet u travnik :urnebes: :salut:

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 30 avg 2016, 12:42

pinoglavi je napisao/la:
Sariel je napisao/la:gledam ovi manijaci se jos nadaju tituli hehe a i ono malo lijeve strane sto su imali poslase na tribine,pa ko ce igrat?
Ti si stvarno najpoztivniji ovdje, trebaš češće pisati da razbiješ negativu :D
Samo nek se srede problemi ako ih uopšte ima na ovoj pauzi i imamo tim da se bez problema ganjamo sa Zrinjskim, nisu ni oni s druge planete. Idemo dobit Mladost :thumbup:
Ovo što sam boldirao je najbitnije. Otkud mi znamo da li ima ili nema problema? Svaki pas ima ili nema svoj dan, jednostavno je tako, a i u fudbalu je lopta okrugla i svako svakog može pobjediti. Uvijek se sjetim naše repke protiv Italije ;)
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

boomerang5
Kontakt:

Post Postao/la boomerang5 » 30 avg 2016, 13:17

jest mi drago sto su ovog Husica otjerali... eto nek se sad kiseli seljak, zelim mu fin angazman u federalnoj ;)

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 30 avg 2016, 13:32

boomerang5 je napisao/la:jest mi drago sto su ovog Husica otjerali... eto nek se sad kiseli seljak, zelim mu fin angazman u federalnoj ;)
Taj je kostao Zelju direktno 2 pobjede. Zamisli da je kod nas zaigrao :crazy:

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 30 avg 2016, 13:41

Svi su svjesni da nisu bili na nivou. Nadajmo se da jednostavno nije bio naš dan.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 30 avg 2016, 14:09

Nakon poraza u 7. kolu fudbalske BHT Premijer lige Bosne i Hercegovine, Sloboda više nije lider prvenstva. Poraz Crveno – crnih sa Tušnja od ekipe Krupa na Vrbasu, moglo bi se reći da je došao u najgorem trenutku i to pred reprezentativnu pauzu koja će trajati do 11. septembra.

U razgovoru za RTV Slon Azmir Husić, predsjednik FK Sloboda osvrnuo se na proteklu utakmicu Slobode u Krupi na Vrbasu, gdje je podsjećanja radi ekipa iz Rudarske 2. pretrpjela tažak poraz od 3:0.

“Sigurno je da ne mogu biti zadovoljan rezultatom u Krupi, ali ne bi rekao da je ovakav rezultat došao u nevrijeme, već možda u pravo vrijeme. Mi smo tu na diobi drugog mjesta i samo tri boda iza prvoplasirane ekipe. Smatram da nam je poraz došao u pravom trenutku. Jednostavno mi moramo napraviti takav ambijent da igrači i svi oni koji su u Slobodi moraju da znaju da se boje svoga kluba moraju da braniti na terenu. Danas nema ništa bez velike želje, borbe i dokazivanja na terenu, kazao je za RTV Slon Azmir Husić, predsjednik FK Sloboda.

Prema njegovim riječima, glavni problem fudbalera Slobode je taj što oni misle da je važno pobijediti samo ekipe Željezničara i Sarajeva.

„Mi kao klub definitivno imamo problem sa prinovama, klubovima koji nisu tako zvučna imena u Premijer ligi BiH. Namjeravam već u srijedu sa igračima obaviti jedan razgovor, a da bi mi bili pravi klub i da bi oni bili pravi na terenu, igrači se moraju ponašati, ne po protivniku i imenu protivnika, već po dresu kluba koje nose, jer oni su ti predstavljaju Slobodu,“ istakao je za RTV Slon predsjednik kluba iz Rudarske 2.

Između ostalog, Husić je i dodao da fudbaleri Slobode moraju igrati najbolji fudbal u državi, jer Sloboda je i najstariji klub u Bosni i Hercegovini. Oni trebaju Slobodu da predstavljaju kao najiskusniju i najbolju.

„Ova pauza će nam dobro doći, a sigurno je da će neki igrači morati da promjene svoj pristup prema klubu i dresu i pokazati više želje ako misle da nose dres Slobode,“ zaključio je za RTV Slon Azmir Husić, predsjednik FK Sloboda.

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 30 avg 2016, 14:11

upravo krenula postaviti
Azmir Husić :bow:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 30 avg 2016, 14:12

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Nakon poraza u 7. kolu fudbalske BHT Premijer lige Bosne i Hercegovine, Sloboda više nije lider prvenstva. Poraz Crveno – crnih sa Tušnja od ekipe Krupa na Vrbasu, moglo bi se reći da je došao u najgorem trenutku i to pred reprezentativnu pauzu koja će trajati do 11. septembra.

U razgovoru za RTV Slon Azmir Husić, predsjednik FK Sloboda osvrnuo se na proteklu utakmicu Slobode u Krupi na Vrbasu, gdje je podsjećanja radi ekipa iz Rudarske 2. pretrpjela tažak poraz od 3:0.

“Sigurno je da ne mogu biti zadovoljan rezultatom u Krupi, ali ne bi rekao da je ovakav rezultat došao u nevrijeme, već možda u pravo vrijeme. Mi smo tu na diobi drugog mjesta i samo tri boda iza prvoplasirane ekipe. Smatram da nam je poraz došao u pravom trenutku. Jednostavno mi moramo napraviti takav ambijent da igrači i svi oni koji su u Slobodi moraju da znaju da se boje svoga kluba moraju da braniti na terenu. Danas nema ništa bez velike želje, borbe i dokazivanja na terenu, kazao je za RTV Slon Azmir Husić, predsjednik FK Sloboda.

Prema njegovim riječima, glavni problem fudbalera Slobode je taj što oni misle da je važno pobijediti samo ekipe Željezničara i Sarajeva.

„Mi kao klub definitivno imamo problem sa prinovama, klubovima koji nisu tako zvučna imena u Premijer ligi BiH. Namjeravam već u srijedu sa igračima obaviti jedan razgovor, a da bi mi bili pravi klub i da bi oni bili pravi na terenu, igrači se moraju ponašati, ne po protivniku i imenu protivnika, već po dresu kluba koje nose, jer oni su ti predstavljaju Slobodu,“ istakao je za RTV Slon predsjednik kluba iz Rudarske 2.

Između ostalog, Husić je i dodao da fudbaleri Slobode moraju igrati najbolji fudbal u državi, jer Sloboda je i najstariji klub u Bosni i Hercegovini. Oni trebaju Slobodu da predstavljaju kao najiskusniju i najbolju.

„Ova pauza će nam dobro doći, a sigurno je da će neki igrači morati da promjene svoj pristup prema klubu i dresu i pokazati više želje ako misle da nose dres Slobode,“ zaključio je za RTV Slon Azmir Husić, predsjednik FK Sloboda.
To babuka,odrzi im predavanje samo po dzepu udarat :zviz:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 30 avg 2016, 14:14

Nije ni on budala da pare baca u prazno. Samo naprijed Azmire, u kost udaraj.

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 30 avg 2016, 14:30

Eh kako znas podijeliti premije tako ih treba i disciplinovati sa novcanim kaznama to su metode koje se praktikuju i u mnogo vecim ligama. Trebalo bi obaviti i razgovor sa strucnim stabom malo protresti svijest.
samo Sloboda

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 30 avg 2016, 14:40

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Nakon poraza u 7. kolu fudbalske BHT Premijer lige Bosne i Hercegovine, Sloboda više nije lider prvenstva. Poraz Crveno – crnih sa Tušnja od ekipe Krupa na Vrbasu, moglo bi se reći da je došao u najgorem trenutku i to pred reprezentativnu pauzu koja će trajati do 11. septembra.

E tako se objašnjava ko si,sta si i gdje si došao
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 30 avg 2016, 14:48

nego, mene zanima na koji nacin je Smajic potpisao dugogodisnji ugovor

obzirom da mu je Husara menadzer, tesko mi je povjerovat da on nije tu ugradio sebe, sigurno ce imat procenat od evenrualnog transfera, eh sada, koliko je to, bas me zanima! kakav je smrad, najradije bi odveo dijete negdje drugdje, ali mora da je Azmir ispostovao i njega i dijete, cim je potpisao takav ugovor.. osim sto ih je ispostovao, mislim da je Azmir uzeo malca i na pricu (ne suplju, nego bas pricu, posto je covjek korektan i konkretan)

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.