A ne fakat, nadam se da cete ih unistit il bar x izvuc, da nama nasi omladinci bar malo zacine ovu gorku sezonu

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Imali su samo teoretske sanse...Igracki nisu mogli parirat ni Zrinjskom ni Sarajevu sto se vidi u ukupno 4 duela sa njima zato i nisu usli u neki ozbiljnu trku za prvaka ...Benjo_AFC86 je napisao/la:Da li je moguće da su juniori imali šanse za titulu a niko ne obazire paznju na njih niti bilo sta?
Pa u Sarajevu potpisu sa 10toricom juniora ugovore, svaki dan mi izbacuje potpisao ovaj, onaj, samo ovdje nista. Ne razumijem tu politiku. Katastrofa.
ma drug mi smo daleko i od Sarajeva a kamoli od normalnog klubaBenjo_AFC86 je napisao/la:Da li je moguće da su juniori imali šanse za titulu a niko ne obazire paznju na njih niti bilo sta?
Pa u Sarajevu potpisu sa 10toricom juniora ugovore, svaki dan mi izbacuje potpisao ovaj, onaj, samo ovdje nista. Ne razumijem tu politiku. Katastrofa.
Postoji plan da se skola fudbala prosiri na sve klubove u TK.Benjo_AFC86 je napisao/la:Da li je moguće da su juniori imali šanse za titulu a niko ne obazire paznju na njih niti bilo sta?
Juniori su care sad mozda i najjaci u drzavi...Ima tu velikog materijala za 1.tim...Kad to kazem mislim da ta djeca ako im se pruzi sansa mogu je iskoristiti.Predvode ih Hajdarevic,mozda i bolji igrac od Smajica al vrijeme ce pokazati...Ima tu jos Beganovic koji je po mome misljenju bolji od Todorovica,msm ne bi trco ko bez glave...Također ima tu i Đukić koji je odigro zapazenu rolu protiv Zrinje ako se neko sjeća.Ugl generacija sa mozda najvecim potencijalom od rata pa do sada ali se postavlja pitanje da li ce se to sve iskoristiti ili ce se opet smucati po RadničkomNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Vodeća Sloboda je s uvjerljivih 4:0 pobijedila Krupu.
Juniori za sad prvi sa 6-0-1
Kadeti 7:2, juniori 11:1Beduin je napisao/la:Sta 18:3??
Imal ko su strijelci, koliko su postigli ovi nasi najbolji sto su prikljuceni i prvom timu ili trebaju biti prikljuceni?NKMramor je napisao/la:Kadeti 7:2, juniori 11:1Beduin je napisao/la:Sta 18:3??
Razlog je sto mu babo nema dubok dzep,sto se niko, iz kluba nije zalagao za njega.Suljo20002 je napisao/la:Hajdarevic nije pozvan na okupljanje juniorske repke a bitno je da tu ima vedeta raznih klubova koji zajedno nemaju 10 nastupa...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.