Zvjezdan Misimović
Re: Zvjezdan Misimović
Ako nije problem da se bar ovdje ne prica o politici i naciji igraca,ipak vecina nas dolazi na ovaj forum zato sto je sportski. Koga boli tuki da li igra 11 Bosnjaka ili Eskima, ovi koji to prizeljkuju da bude nacionalno,,cista,, ekipa lagano neka **** odavde bar sto se mene tice...
@kongo
Druze u 90 % stari se s tobom slazem od Misketovog ponasanja po pitanju "Kodro , Miske kapitenska traka, pa do ponasanja nasih komsija.
Jedino mi je teza da Miske svjesno podkopava uu vaznim utakmicama malo preparanoicna ali mislim da je njegovo nestajanje u vaznim utakmicama kombinacija velikog ega,nedostatka kvaliteta i nedovoljnog osjecaja da igra za domovinu.
Imam osjecaj da je njegova parola, na vaznim mecevima, da je bolje kaskati isprseno po sredini terena i cekati eventualno da odradi koji potez ako protivnickoj ekipi opadne koncentracija nego da pruzi svoj maks, uklizava i trci koliko moze dok ne ispuse a zatim bude zamijenjen.
Moja je teza da ce prvi put kada ga Pape zamijeni opet promijeniti stav o reprezentaciji i poceti se zaliti na povrede.
Evo na forumu ovdje ima puno i kriticara i fanatika Misketa cekat cemo svi skupa te kvalifikacije pa cemo vidjeti tko je bio u pravu a tko ne.
Druze u 90 % stari se s tobom slazem od Misketovog ponasanja po pitanju "Kodro , Miske kapitenska traka, pa do ponasanja nasih komsija.
Jedino mi je teza da Miske svjesno podkopava uu vaznim utakmicama malo preparanoicna ali mislim da je njegovo nestajanje u vaznim utakmicama kombinacija velikog ega,nedostatka kvaliteta i nedovoljnog osjecaja da igra za domovinu.
Imam osjecaj da je njegova parola, na vaznim mecevima, da je bolje kaskati isprseno po sredini terena i cekati eventualno da odradi koji potez ako protivnickoj ekipi opadne koncentracija nego da pruzi svoj maks, uklizava i trci koliko moze dok ne ispuse a zatim bude zamijenjen.
Moja je teza da ce prvi put kada ga Pape zamijeni opet promijeniti stav o reprezentaciji i poceti se zaliti na povrede.
Evo na forumu ovdje ima puno i kriticara i fanatika Misketa cekat cemo svi skupa te kvalifikacije pa cemo vidjeti tko je bio u pravu a tko ne.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Sagnite se MIsketu ! Susicu odlazi !
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Nek je Miske "podbacio i prodao" dok su drugi izgarala na terenu, pokazali sve i jedan svjetsku klasu, srce na terenu ostavili sve i jedan za sveti dres, EDIN, EMIR, ZLATAN, KENAN, SAFET ITD ITD. To niko nije vidio, al vazno je da se vidjelo da je Miske sve iscenirao, MISKE taj prokleti petokolonas, unisti nas co'jek 

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
Ponavljam se, po ko zna koji put, ali moram. Da se ipak otvori topic u kome bismo pljuvali naše igrače, nazivali ih izdajicama, psovali njihove bližnje...?
Mene bi bilo stid ovo napisati čak i u slučaju da je to istina, a kamoli kada je u pitanju izmišljotina. Čuj, Miske nas prodao. HAHAHAHA
Mene bi bilo stid ovo napisati čak i u slučaju da je to istina, a kamoli kada je u pitanju izmišljotina. Čuj, Miske nas prodao. HAHAHAHA
aj Miske dodju u Atleti da mozes reci unucima da si igrao u jednom pravom Velikanu !!!
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ovo ko o Misketu razglaba,ocigledno da cestito tri utakmice u BL nije pogledao.Sto se Vukova tice.
Pogotovo kad ih je onaj kloc Veh preuzeo.
Tako su bili u dobroj formi i potkovani da je Dzeko na startu ''sjajno''poceo da nebi ni strelca mahale osvojio a kamoli titulu najboljeg strelca bl.Miske isto tako ni za prepoznati.Da nisu slucajno i tu koju diverziju ili gluposti druge koje pojedinci navedose to oni pravili.
Misketu pogotovo je potrebno uzde,kandjija i dupli treninzi.Dajem glavu da ga Felix opet uzme u Schalke,da bi dar mar napravio i u LS.A prosjecne strelce,svojim asistencijama napravio ''ubice''
Za ostalo se ne treba brinuti.Sa loptom ce uraditi i bolje nego puno skuplji igraci od njega.

Pogotovo kad ih je onaj kloc Veh preuzeo.
Tako su bili u dobroj formi i potkovani da je Dzeko na startu ''sjajno''poceo da nebi ni strelca mahale osvojio a kamoli titulu najboljeg strelca bl.Miske isto tako ni za prepoznati.Da nisu slucajno i tu koju diverziju ili gluposti druge koje pojedinci navedose to oni pravili.
Misketu pogotovo je potrebno uzde,kandjija i dupli treninzi.Dajem glavu da ga Felix opet uzme u Schalke,da bi dar mar napravio i u LS.A prosjecne strelce,svojim asistencijama napravio ''ubice''
Za ostalo se ne treba brinuti.Sa loptom ce uraditi i bolje nego puno skuplji igraci od njega.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Mozete pokusati ismijati moj stav, al' ovo je forum gdje svako ima pravo da iznese svoje misljenje. Nisam pokusao uvrijediti Misimovica, ili bilo kog drugog ali to sto sam rekao u vezi njega i repke je istina.
[youtube][/youtube]
Igrac sa svojih 25 godina da napusta repku iz razloga koje je naveo je smijesno. A kao sto vidimo on i dan danas igra bez problema, tako da je svjesno LAGAO naciju. Naravno samo zbog tog razloga sto je izgubio kapitensku traku, i mislite da on kao takav daje sve od sebe na tekmama repke ? Mislite da on kao takav nije spreman da popusti nekom lobiju, pa cak i proda utakmicu ?
[youtube][/youtube]
Igrac sa svojih 25 godina da napusta repku iz razloga koje je naveo je smijesno. A kao sto vidimo on i dan danas igra bez problema, tako da je svjesno LAGAO naciju. Naravno samo zbog tog razloga sto je izgubio kapitensku traku, i mislite da on kao takav daje sve od sebe na tekmama repke ? Mislite da on kao takav nije spreman da popusti nekom lobiju, pa cak i proda utakmicu ?
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
- Principatus
- Kontakt:
I ja se isto slazem sa Kongom, tu je neka zavjera protiv nase reprezentacije, a Miske je predvodi.
Vec kad pisem, da li mi neko moze uciniti uslugu:
Ja sam ustvari E.T. i drze me ovdje u Area 51 zarobljenog, izvode eksperimente na meni. Ako je neko u blizini da me ovdje nekako oslobodi. Hvala unaprijed.
Ja sam ustvari E.T. i drze me ovdje u Area 51 zarobljenog, izvode eksperimente na meni. Ako je neko u blizini da me ovdje nekako oslobodi. Hvala unaprijed.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Principatus je napisao/la:I ja se isto slazem sa Kongom, tu je neka zavjera protiv nase reprezentacije, a Miske je predvodi.

E pa @kongo posto si ti tada vjerovatno ucio skolu u SAD i najvjerovatnije nisi bio na par tekmi uzivo gdje se naslo i to dogodilo u stilu kao i protiv brace.KONGO je napisao/la:Mozete pokusati ismijati moj stav, al' ovo je forum gdje svako ima pravo da iznese svoje misljenje. Nisam pokusao uvrijediti Misimovica, ili bilo kog drugog ali to sto sam rekao u vezi njega i repke je istina.
[youtube][/youtube]
To jest skupina koja smrdila na jeftinu brlju,losu ''skilju'' je cjelo vrjeme psovalo mater i to nacionalnoj osnovi.
U prvom redu Misketu,razlog im je bio kao ono pismo.Ostali su znaci ok,ali Miske je taj najveci krivac.

Toliko su ''ti prekrasni navijaci''bili ubjedljivi da je i Misketu prekipilo i uzvratio im istom mjerom.
Samo par sedmica nakon toga,desio se taj razgovor.Koji je ipak hladna glava Kodre rjesila u nasu korist.
Tako da ti to pada u vodu,mislim taj pokusaj.Odavno prezvakano i razlog svako zna,onaj ko zeli da zna.

Drugi pokusaj radi nebuloze Cire,koji je htio skinuti svoje greske i prebacivati na igrace.Nista vise nego sav onaj njegov poltronizam izasao na vidjelo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
@ Principatus
Ne birni se, ti ces biti novi vodja covjecanstva kad zavrse sa tobom. Znas onaj o kome stalno bruje da ce da se vrati
.Mislim sve u svemu bit ce ti zanimljivo 
@ harishp
Ja sam sve vaznije tekme repke pratio do 2006 godine, zadnja koju sam gledao je bila sa Francuskom. Necu da nastavljam sa pricom u vezi Misimovica, rekao sam sto sam mislio. Svaka daljna diskusija se svodi na to ko ce koga ubjediti da je u pravu. Svako od nas ima svoje misljenje, ali isto tako neki od nas imaju i neke informacije.
Ugodna noc, idem se pripremit za tekmu ! Valjda ce Svabe slavit, a onda u finalu razbit svoje mrske komsije
Ne birni se, ti ces biti novi vodja covjecanstva kad zavrse sa tobom. Znas onaj o kome stalno bruje da ce da se vrati

@ harishp
Ja sam sve vaznije tekme repke pratio do 2006 godine, zadnja koju sam gledao je bila sa Francuskom. Necu da nastavljam sa pricom u vezi Misimovica, rekao sam sto sam mislio. Svaka daljna diskusija se svodi na to ko ce koga ubjediti da je u pravu. Svako od nas ima svoje misljenje, ali isto tako neki od nas imaju i neke informacije.
Ugodna noc, idem se pripremit za tekmu ! Valjda ce Svabe slavit, a onda u finalu razbit svoje mrske komsije

- Principatus
- Kontakt:
Ma covjece ja vec sad mislim da sam ona hobotnica Paul. 
Messi se isto tako okrenuo protiv Argentine, ili ga je mozda Njemacka defenziva iskljucila. Boga pitaj.

Messi se isto tako okrenuo protiv Argentine, ili ga je mozda Njemacka defenziva iskljucila. Boga pitaj.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Principatus je napisao/la:Ma covjece ja vec sad mislim da sam ona hobotnica Paul.

Da ne govorimo o diverziji Gerarda i Lampardica.
ili mozda mafijski klanovi Rossija i co.

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Sta tek reci za Forlana sinoc, bas ih je ofirno prodao. cak nije ni igrao do kraja izasao kad se lomio rezultat. Sigurno ga je kupila paragvajaska elita na celu sa Larisom Riquelmeharishp je napisao/la:Principatus je napisao/la:Ma covjece ja vec sad mislim da sam ona hobotnica Paul.
Messi se isto tako okrenuo protiv Argentine, ili ga je mozda Njemacka defenziva iskljucila. Boga pitaj.![]()
Garant lobiji proradili ili kakva ''secisionisticka'' sekta.
![]()
Da ne govorimo o diverziji Gerarda i Lampardica.
ili mozda mafijski klanovi Rossija i co.![]()

- velez_mostar
- Kontakt:
KONGO je u dobra doba u pravu, Misimovic djeluje jako nezainteresirano na terenu kad igra za BiH, cak je i jako hladan lik, ne raduje se golovima, ne ide u zagrljaj ostatku raje pretjerano, pri izjavama se moze vidjeti da nema emocija nikako...ako mu vec srce kuca za neku drugu repku, neka to kaze, navikli smo da se nebosnjaci prislanjaju komsijama, i da padaju pod pritiscima njihovih saveza.
Imam samo jednu poruku takvima: Ovo nije muslimanska, bosnjacka, mudzahedinska reprezentacija, ovo je reprezentacija svih nas, gradjana BiH, bez obzira kako se deklarisali, jer da nije tako ja ne bi za istu navijao.
Imam samo jednu poruku takvima: Ovo nije muslimanska, bosnjacka, mudzahedinska reprezentacija, ovo je reprezentacija svih nas, gradjana BiH, bez obzira kako se deklarisali, jer da nije tako ja ne bi za istu navijao.
....ljudi dragi odakle vam toliko pljuvacke??????....cime ste isfrustirani, da vas nije komsija kao male analno uznemiravao
....to se cesto u zairu pardon Kongu zna desiti....a kazu nije rijetkost ni u pod starim mostom

- velez_mostar
- Kontakt:
Ostalo nam nesto pljuvacke, nismo svu iskoristili za podmazivanje analnog otvora pojedinih likova sa niskim IQ, a koji se ne stide toga, pa se i sami nazivaju takvima!neznalica je napisao/la:....ljudi dragi odakle vam toliko pljuvacke??????....cime ste isfrustirani, da vas nije komsija kao male analno uznemiravao![]()
![]()
![]()
....to se cesto u zairu pardon Kongu zna desiti....a kazu nije rijetkost ni u pod starim mostom
![]()
![]()
![]()

Neznalica, bas ti fino pristaje. Pocetna recenica se pise velikim slovom, SM se pise velikim slovima, a to sto je moj pseudonim Kongo, ne misli se na drzavu u Africi. Vidim vecina vas upravo na to misli.Isfrustriran nisam, a nije moj problem sto vecina vas vidi stvari onako kako vi zelite da vidite, bas kao i u slucaju Konga.neznalica je napisao/la:....ljudi dragi odakle vam toliko pljuvacke??????....cime ste isfrustirani, da vas nije komsija kao male analno uznemiravao![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

P.S. Molim te sljedeci put ne upotrebljavaj rijeci koje ne znas pravilno napisati ! Jer pored sto si neznalica smatrat cu da si i nepismen

procitaj sta si napisaovelez_mostar je napisao/la:Ostalo nam nesto pljuvacke, nismo svu iskoristili za podmazivanje analnog otvora pojedinih likova sa niskim IQ, a koji se ne stide toga, pa se i sami nazivaju takvima!neznalica je napisao/la:....ljudi dragi odakle vam toliko pljuvacke??????....cime ste isfrustirani, da vas nije komsija kao male analno uznemiravao![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Zadnja izmjena: neznalica, dana/u 07 jul 2010, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.