Pa sto sta ce vam ovo dole robijasi 1988? Zar ne bi trebalo Robijasi 2012?Convicts1988 je napisao/la:štraus![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Pa sto sta ce vam ovo dole robijasi 1988? Zar ne bi trebalo Robijasi 2012?Convicts1988 je napisao/la:štraus![]()
Ma slobodno ti bacaj ove forice, zezam se ja, samo nemoj prognozirati nista!narodniheroj je napisao/la: Pa tek sinoć sam vas pozvo, falite jbg a i Čalu ste valjda sinoć postavili, kako ću danima smišljati foru. Ja sam mislio do juče poslije podne da vas Kruno preuzima, tako se pisalo na temi divova![]()
I da iskoristim priliku, čestitke za ligu prvaka Huremovoj i vama ostalima![]()
E čuj nemoj prognozirat ništa a ja reko nakon prvog kola da skijaš leti do šestog kolajoker90 je napisao/la:Ma slobodno ti bacaj ove forice, zezam se ja, samo nemoj prognozirati nista!narodniheroj je napisao/la: Pa tek sinoć sam vas pozvo, falite jbg a i Čalu ste valjda sinoć postavili, kako ću danima smišljati foru. Ja sam mislio do juče poslije podne da vas Kruno preuzima, tako se pisalo na temi divova![]()
I da iskoristim priliku, čestitke za ligu prvaka Huremovoj i vama ostalima![]()
Pa odi na koreja forum, i sad misle da je Kole dinamitaš žrtva zavjerejoker90 je napisao/la:Prognozirati da ce trener Sarajeva ili Zeljeznicara dobiti otkaz nakon 6-7 kola nije neki rizik, to je isto kao da kazes da ce sutra biti utorak, svi vec znaju.
Dragan Radovic novi trener.ThrillerHz je napisao/la:Ma sve na stranu, al sto je onaj olimpik los... I bez trenera jos ostase
Pa ni na google ga nema... Znaci to bi bilo to od olimpika u premijer ligiSabinho je napisao/la:Dragan Radovic novi trener.ThrillerHz je napisao/la:Ma sve na stranu, al sto je onaj olimpik los... I bez trenera jos ostase
Vodio je Slaviju dobro. To je onaj sto neko rece da mu kosa vapi za malo sampona.ThrillerHz je napisao/la:Pa ni na google ga nema... Znaci to bi bilo to od olimpika u premijer ligiSabinho je napisao/la:Dragan Radovic novi trener.ThrillerHz je napisao/la:Ma sve na stranu, al sto je onaj olimpik los... I bez trenera jos ostase
Znaci trener za Prve lige...Neutral je napisao/la:Vodio Sutjesku iz Foče, Rudar Prijedor i Slaviju ako je to taj Radović.
Ironija ovog posta, ujedno i tuzna cinjenica je da olimpik zapravo nema uopste terenNeutral je napisao/la:Pripremaju teren za sljedeću sezonu.
Previše je ovih promjena u rosteru svako malo i to je negativna stvar, ali kad vidiš kako su igrali pogotovo lijevi bekovi, onda nikome normalnom ne bi trebalo biti žao, ni u šali ne vidim kako može biti suprotno.wobly92 je napisao/la:Manijaci jel vam žao ove petorice što odoše, pogotovo Husića?
Kod njih ko god ode proigra kad ode u Zrinju u 10 kola 6 golova 4 asistencijetuzlak1987 je napisao/la:Sad ce Husic otici u Zrinjski i biti vrh
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.