FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

zlo87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zlo87 » 29 avg 2016, 23:44

FrancescoTotti je napisao/la:Raja molim vas za malo paznje

https://m.facebook.com/UNFKS-Horde-zla- ... 0/?fref=ts

Od sad bojkotujte 'klupski' fan shop jer taj fan shop zapravo vodi jedna firma zvana GARMOND koja se utalila sa go'vnima u upravom! Sto znaci da ni fening koji date u 'fanshopu' NE IDE KLUBU!

Majice i ostale rekvizite kupujte u novootvorenim prostorijama HZ na skenderiji (vise na linku gore) i pomozite momcima koji istinski daju krv i znoj i novac uostalom za ovaj klub!
Ni feninga vise taldzijskoj bagri!!!
hvala brate, baš mi sestra danas nekakvu majicu kupovala sebi kaze ni racun ni nista
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 29 avg 2016, 23:45

FrancescoTotti je napisao/la:Puno ozbiljniji projekat su makedonci zavrsili jos davno druze moj. Sta se sa nama desava to o bog ne zna ! ;)
Sve dok ne budemo u potpunom vlasnistvu Tana, zaboravite na "zgradu" i velika ulaganja u igracki kadar.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 29 avg 2016, 23:46

Od sad bojkotujte 'klupski' fan shop jer taj fan shop zapravo vodi jedna firma zvana GARMOND koja se utalila sa go'vnima u upravom! Sto znaci da ni fening koji date u 'fanshopu' NE IDE KLUBU!

Majice i ostale rekvizite kupujte u novootvorenim prostorijama HZ na skenderiji (vise na linku gore) i pomozite momcima koji istinski daju krv i znoj i novac uostalom za ovaj klub!
:bow: :zviz:
Treba prosirit ovu vijest!
1946~

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 29 avg 2016, 23:49

ThrillerHz je napisao/la:

:bow: :zviz:
Treba prosirit ovu vijest!
Svima brate!!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 29 avg 2016, 23:50

Nedaleko od naseg kampa, napravi covjek novi hotel sa 5 zvjezdica za mjesec-dva, mislim da je vec otvoren! Puno ozbiljniji projekat od nase zgradice, koju najavljujemo i cekamo mjesecima. Da nije nestalo para taldzijama? :kafa:

slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 30 avg 2016, 00:01

joker90 je napisao/la:Dobar teren nije kamp, imas i u Vistafonu ovakvu umjetnu travu, bez preseravanja. Uđite jedan dan dole, ako vam bude dozvoljeno, pa vidite imamo li KAMP! Pogledajte one planove, ono kad bude izgrađeno imat cemo kamp, sad imamo 2 terena i baraku, to je cinjenica! I usutili su se, daljnju gradnju niko i ne spominje, SUPCINO!!
Ja ne branim ovu upravu ali kamp je sasvim ok , kad je nesto dobro to treba istaci nas kamp je dobar i biti ce jos bolji. Gdje i kako smo prije sve trenirali ovo je extra

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 30 avg 2016, 00:03

Daleko je to jos i od samog naziva ''kamp'', adekvatan naziv bi bio ''tereni''.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 30 avg 2016, 00:12

bordobijeli je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Dobar teren nije kamp, imas i u Vistafonu ovakvu umjetnu travu, bez preseravanja. Uđite jedan dan dole, ako vam bude dozvoljeno, pa vidite imamo li KAMP! Pogledajte one planove, ono kad bude izgrađeno imat cemo kamp, sad imamo 2 terena i baraku, to je cinjenica! I usutili su se, daljnju gradnju niko i ne spominje, SUPCINO!!
Ja ne branim ovu upravu ali kamp je sasvim ok , kad je nesto dobro to treba istaci nas kamp je dobar i biti ce jos bolji. Gdje i kako smo prije sve trenirali ovo je extra
Niko brate ne osporava da su tereni dobri, ono sto mnogi od vas ne kontaju, jeste to da 2-3 terena ne cine ni kamp ni akademiju... To su samo tereni, kamp se jos nije izgradio
1946~

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 30 avg 2016, 00:14

Ali Kusta rece da cemo dobiti jedan od najboljih kampova u regionu. Uredu, super, hvala. Ali kada?

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 30 avg 2016, 00:14

http://www.fksarajevo.ba/bs/strucni-stab
Ne mogu vjerovati. da glavatog nema u strucnom stabu :o

Sretno Cali i ostatku strucnog staba.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 30 avg 2016, 00:18

Dulja je igračina. On kada ima dobrog trenera pored aut linije, kada mu objasni koja je njegova uloga na terenu, šta treba, a šta ne treba da radi, koje mane protivnika treba da iskoristi... On je spektakularan. Vidjeli smo to protiv Španije i ostalim tekmama. On će se kroz koju sezonu vjerovatno i ustaliti u prvih 11 u repki. Ne može Haris sam, jeste da treba on još pure jesti, ali momak je pravo napredovao. Sjećam ga se prije par godina kada je imao solo treninge sa trenerom koji je i mene trenirao. I pogledajte gdje je dogurao. On u našoj ekipi nema sa kim. Napravi prodor, krene sam, ovi ostali blehnu. Ja i sada tvrdim da je momak vrh igrač, samo ako Bog da da u budućnosti iza sebe bude imao pravog trenera. Svi protivnički treneri naređuju da se posebna pažnja obrati na Harisa, a to dokazuju i brojni faulovi. Sigurno će dobiti priliku i protiv Estonije, jedva čekam da ga vidim. On je za mene igračina, ali još uz maksimalno zalaganje, trud i napredovanje, on može daleko dogurati. Moja podrška Hare! :thumbup:

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 30 avg 2016, 00:22

ElCartel11 je napisao/la:http://www.fksarajevo.ba/bs/strucni-stab
Ne mogu vjerovati. da glavatog nema u strucnom stabu :o

Sretno Cali i ostatku strucnog staba.
Ma ne brini se za njega, uhljebiće oni njega negdje.
Samo naprijed Saraj'vo!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 30 avg 2016, 00:23

Meni se ne svidja ovo sto rade ,samo mazu oci raji ,ocito je da ne znaju sta hoce . rade kako mahala kaze a nisu svjesni da ih je to i dovelo do trenutnog stanja .

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 30 avg 2016, 00:28

Zadnja izmjena: KenChoo, dana/u 30 avg 2016, 00:29, ukupno mijenjano 1 put.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 30 avg 2016, 00:29

KenChoo je napisao/la:Dulja je igračina. On kada ima dobrog trenera pored aut linije, kada mu objasni koja je njegova uloga na terenu, šta treba, a šta ne treba da radi, koje mane protivnika treba da iskoristi... On je spektakularan. Vidjeli smo to protiv Španije i ostalim tekmama. On će se kroz koju sezonu vjerovatno i ustaliti u prvih 11 u repki. Ne može Haris sam, jeste da treba on još pure jesti, ali momak je pravo napredovao. Sjećam ga se prije par godina kada je imao solo treninge sa trenerom koji je i mene trenirao. I pogledajte gdje je dogurao. On u našoj ekipi nema sa kim. Napravi prodor, krene sam, ovi ostali blehnu. Ja i sada tvrdim da je momak vrh igrač, samo ako Bog da da u budućnosti iza sebe bude imao pravog trenera. Svi protivnički treneri naređuju da se posebna pažnja obrati na Harisa, a to dokazuju i brojni faulovi. Sigurno će dobiti priliku i protiv Estonije, jedva čekam da ga vidim. On je za mene igračina, ali još uz maksimalno zalaganje, trud i napredovanje, on može daleko dogurati. Moja podrška Hare! :thumbup:
Sve stoji, ali bolje i za njeg i za nas da ode... Ovde ce samo propast, jer nema ovde strucnjaka koji ce ga naucit icemu, realno dulja je fudbalski neinteligentan da ne kazem glup igrac, ovde ce takav ostat, dok ce vani imati priliku da to ispravi.
1946~

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 30 avg 2016, 01:04

Memara je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Puno ozbiljniji projekat su makedonci zavrsili jos davno druze moj. Sta se sa nama desava to o bog ne zna ! ;)
Sve dok ne budemo u potpunom vlasnistvu Tana, zaboravite na "zgradu" i velika ulaganja u igracki kadar.
Znaci jos ima nade za nas,jos nismo u njegovom potpunom vlasnistvu,jos se mozemo iscupati nadam se. Jer on kako je najavljen i sta se ocekivalo,a s druge strane sta smo dobili,ne da nece od nas napraviti bosanski Dinamo nego ce od nas postati bosanska Lokomotiva izgleda.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 30 avg 2016, 01:24

Moze mi neko objasnit na osnovu cega Saric ima toliki kredibilitet kod vas forumasa? Ja iskreno nisam mnogo vidio od njeg, cak stavise kriv je za nekoliko golova?
1946~

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 30 avg 2016, 01:25

ThrillerHz je napisao/la:Moze mi neko objasnit na osnovu cega Saric ima toliki kredibilitet kod vas forumasa? Ja iskreno nisam mnogo vidio od njeg, cak stavise kriv je za nekoliko golova?
on je najmanje loš.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 30 avg 2016, 02:28

Duljevic i Cimirot ne mogu u istu recenicu. Cimirot je dosao kao anonimus, guran na beka koja mu nije pozicija, igrao za 4 puta manju platu od sadasnjih manekena... Momak je sutio i radio. NIje bio ni u kakvim klanovima, nije birao koje ce utakmice igrati a koje ne, nije ''cuclao crijevo'' sa Projektom... Radio, sutio, trenirao i za par godina ce aBd igrati u Bundesligi, vaznu ulogu u nekom timu. A ''lazni kapiten'' koji ne smije uci u duel ako ovako nastavi, vrhunac mu je FKS i 4-5 poziva u repku..
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 30 avg 2016, 02:35

bordobijeli je napisao/la:Meni se ne svidja ovo sto rade ,samo mazu oci raji ,ocito je da ne znaju sta hoce . rade kako mahala kaze a nisu svjesni da ih je to i dovelo do trenutnog stanja .
Ti se bas nadas da ako ponovis laz vise puta da ce postati istina.

1-Mahala trazi da oni odu, a oni nece - dakle ignorisu mahalu
2-Ako su hipoteticki kao slusali mahalu - treba da idu jer su nesposobni, jer to nisu smjeli raditi

Dakle svakako treba da idu, milom ili silom.

I dalje je ocigledno da rade ono sto oni misle da je najbolje za NJIH a ne sta raja zeli. Samo za svoje guzice a ne za klub.
Tako to ide kad balije stave sapu na nesto (KK Bosna, drzava ...)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, DzemoSmjecanin, fks74, muhamedhulk, SHZ82, skoJaa i 73 gosta.