Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

bodi123
Moderator
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la bodi123 » 29 avg 2016, 20:09

Ma kakav James, skrsiti tolike milione na njega a napad vam je najmanji problem. Coutinho je meni bolji igrac od Jamesa, jos je covjek naviknut na EPL stil, kud ce vam sta bolje. Za te pare koje bi dali na Jamesa mozete dovesti Rodrigeza i jednog klasnog CMF, a obje pozicije vam zjape prazne. Totalna ludost bi bila dovodjenje Jamesa za neki enorman novac. :)
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Reds1234
Kontakt:

Post Postao/la Reds1234 » 29 avg 2016, 20:14

Ma ja kazem da bi ih zamijenio iste skeunde da se pruzi i najmanja prilika,al dobro to se nece dogoditi,pa nije ni bitno.meni cak taj bek nije goruci koliko play u vezi,koji ti osim napokon nesot mozga u sredini i daje opcije za vise varijanti.

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 29 avg 2016, 20:19

Luis Alberto u Lazio za 6.3 miliona funti.
Kocka je bačena

Reds1234
Kontakt:

Post Postao/la Reds1234 » 29 avg 2016, 20:31

Hendo je napisao/la:Luis Alberto u Lazio za 6.3 miliona funti.
dva milja su od tog add-onsi,a jos se ne zna sta to ukljucuje
ma i da je samo te 4 milje,dobro je i to :D

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 29 avg 2016, 21:23

ima li kuveta u njemu, nikada cuo za njega

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 29 avg 2016, 23:29

Chinaglia je napisao/la:
ima li kuveta u njemu, nikada cuo za njega
Nikad nije dobio priliku u Liverpoolu da pokaže šta zna. U Deportivu prošle sezone je bio više nego dobar.
Ako mu se da prilika mislim da bi Laziali mogli biti prijatno iznenađeni.
It is highly unlikely Liverpool will be active in signing new players. Klopp’s current priority is trimming his squad. #lfc (Chris Bascombe)
Balotelli is still in talks with Nice and AC Milan have shown interest in taking Lazar Markovic for the the next 12 months. (Chris Bascombe)
A possible loan move to Stoke for Sakho looks unlikely because he has suggested he is not interested in that proposal. #lfc (Chris Bascombe)
Dortmund have rejected Liverpool's 12 M € offer for Pulisic. #BVB #LFC
Pišem ovo iznad kad najnovija vijest izlazi:
Mario Balotelli is set to move to Nice. #lfc (Paul Joyce)
Andre Wisdom is joining Red Bull Salzburg on a season-long loan. #lfc (James Pearce)
Liverpool reject offer from Sunderland to take Danny Ings on loan. #lfc (Dominic King)
Samo da napomenem da se u slučaju Balotellija radi o trajnom transferu a ne pozajmici.
Zadnja izmjena: gaston, dana/u 29 avg 2016, 23:42, ukupno mijenjano 1 put.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 29 avg 2016, 23:38

Sto kaže @gaston, nikad nije dobio pravu priliku, ali ono malo što je igrao bio je sasvim dobar. Ima talenta i uvijek je na pozajmicama bio jedan od boljih igrača. Doduše, to su bili neki timovi iz sredine tabele, ali to ne umanjuje njegove zasluge. U suštini, jedan pristojan play, slab u defanzivi iako ima vremena da i tu napreduje, dobar sa prekidima i uglavnom je igrao u timovima koji forsiraju kontre i tu je jako dobar. Obično izgradi dobru saradnju sa jednim od napadača i sa njim najviše sarađuje. Za pare za koje ide, otprilike toliko se i može očekivati. Vjerovatno igrač za rotacije, mada nisam pratio Lazio tako da je moguće i da se nametne u prvom timu. Može igrati sve pozicije iza napadača u 4-3-3, najbolje mu odgovara 10-ka ili kao lijevo krilo. Ono što Coutinho igra u Liverpoolu.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 29 avg 2016, 23:42

Neki igrači jednostavno ne mogu u Premiershipu, odgledao sam par tekmi Aspasa kad je otišao iz LFC, čovjek liči na klasnog napadača al jednostavno nije išlo u Premu, tako i Alberto...
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 29 avg 2016, 23:55

Njihov najveći problem je što su došli u sezoni 2013/14. To je ona sezona kad su Suarez i Sturridge odigrali maestralno i nije bilo puno utakmica tako da nisu ni imali priliku da nešto naprave. Kasnije su uslijedile pozajmice tako da je njihova karijera u Liverpoolu bila gotova. Drugi problem su bili zategnuti odnosi između Rodgersa i Komiteta tako da je Rodgers forsirao svoje igrače, možda s dobrim razlogom, možda ne, sad to ne možemo znati. Barem za Aspasa je bilo mjesta jer u sljedećoj sezoni smo imali samo Sturridgea i Balotellija kao napadače, tako da je na kraju Sterling igrao špica.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

Escobar
Kontakt:

Post Postao/la Escobar » 30 avg 2016, 01:26

Joe Gomez se vraća treninzima nakon internacionalne pauze. Najveće pojačanje ukoliko bude igrao kao prije povrede. Raduje me ostanak Ingsa, mislim da ga Klopp "brusi" za akciju, nema dovoljno kondicije izgleda.
5 times champions of Europe. #YNWA

EdoMajka
Kontakt:

Post Postao/la EdoMajka » 30 avg 2016, 09:43

Jurgen Klopp: " Ne zvao se ja Jurgen Klopp, Liverpool će uspjeti! "

Ovo sam procitao na fb,nadam se da ce poceti ispunjavati obecanje ove sezone.
"Hard work beats talent,when talent fails to work hard "

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 30 avg 2016, 10:03

U sezoni gdje smo bili losi a onda u narednoj nam trebaju pojacanja za iskorak, mi transfer rok zavrsimo sa 20 miliona funti u plusu. Ocito je da ove sezone nece biti nikakvog rezultatskog pritiska na Klopa, jer se gleda da se finansisjki klub stabilizuje nakon investicije u nadogradnju stadiona. Bio bih prezadovoljan sa 4. mjestom ali cisto sumnjam.
Kocka je bačena

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 30 avg 2016, 10:19

Liverpool FC ‏@LFC
Today we announce @ScienceinSport as our Official Sports Nutrition Partner #fuelledbyscience http://www.scienceinsport.com
slika

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 30 avg 2016, 10:40

EdoMajka je napisao/la:Jurgen Klopp: " Ne zvao se ja Jurgen Klopp, Liverpool će uspjeti! "

Jarane treba on vec sad poceti razmisljati kako ce se zvati hahaah
Ljeto i prelazni rok je katastrofa po meni, sto se i oslikalo na slabom otvaranju sezone.
Ocigledno da se kloppu ne zuri, a nama starijim zivot prolazi pitanje je hocu li i docekati ikad tu titulu.
You are someone else I am still right here

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 30 avg 2016, 11:00

Roberto Firmino has created the most chances (10) in the Premier League so far this season.
slika

slika :clap:
Kocka je bačena

EdoMajka
Kontakt:

Post Postao/la EdoMajka » 30 avg 2016, 11:15

"Na meti Redsa nalazi se fudbaler Leicestera Christian Fuchs, kojeg na Anfieldu vide kao idealno rješenje na poziciji koja je trenutno kritična."

Je li iko od poznatih jos ovo objavio ?
"Hard work beats talent,when talent fails to work hard "

Amsterdam1312
Kontakt:

Post Postao/la Amsterdam1312 » 30 avg 2016, 11:25

Valjalo bi da dođe Fuchs, dobar igrač i odličan izbor na toj poziciji, ali s obzirom koliko propalih najava o transferima što se tiče Liverpula ništa ne vjerujem dok ne vidim papir i potpis. :D

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 30 avg 2016, 11:46

Nema ligaških utakmica i mediji već ne znaju šta da pišu. Liverpool neće dovoditi više igrača, biće odlazaka. Klopp nije izjavio ništa slično.

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 30 avg 2016, 17:25

Mario Balotelli is currently in France undergoing a medical at Nice ahead of a move.
:njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:
Kocka je bačena

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 30 avg 2016, 18:08

fera je napisao/la:
EdoMajka je napisao/la:Jurgen Klopp: " Ne zvao se ja Jurgen Klopp, Liverpool će uspjeti! "

Jarane treba on vec sad poceti razmisljati kako ce se zvati hahaah
Ljeto i prelazni rok je katastrofa po meni, sto se i oslikalo na slabom otvaranju sezone.
Ocigledno da se kloppu ne zuri, a nama starijim zivot prolazi pitanje je hocu li i docekati ikad tu titulu.
Isto tako sam slabo zadovoljan s ovim transferima, dosta dobrog je uradjeno i puno igraca smo se rijesili ali sve probleme koje smo imali prosle sezone imat cemo i ove.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.