FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Fudo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Fudo » 29 avg 2016, 21:08

Ni Ronaldo i trenutnom sastavu Sarajeva nebi vise pruzio, problem zatvoriti jednu stranu i jednog igraca, i jos sa faulovima koji se ne sankcijonisu. Slazem se da u zadnje vrijeme je losiji ali mozda zato sto je i njemu dojadilo a i mozda sto zna da ide.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 29 avg 2016, 21:10

Fudo je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
Fudo je napisao/la:Sta ovo duljevic blizu fenerbache, transfer izmedju 600-900.000 km..wtf
I ta cifra bi dobra bila za njegove partije u Sarajevu. Mozda ga repka proda, ove tekme protiv Radnika, Krupe, Metalaca i ostalih, nece sigurno.
Kako da igra kad nema s kim a i lome ga kad god stignu. Bolje za njeg da ode. Momak zna fudbala i volio bi da dobije priliku da to pokaze sad za repku.
Ne treba mu niko da kad ima 20m praznog prostora ispred sebe predribla Plisku ili Benovica. To su price za malu djecu i losi izgovori.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 29 avg 2016, 21:14

@Fudo, cuj dojadilo mu? Pa nije on na terminu pa da mu ''dojadi''. Toliko o njegovom profesionalizmu. A o driblinzima i potezima @Sabinho objasnio...Pliska rekreativac i Benovic sa 40 godina - dovoljno...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 29 avg 2016, 21:18

belosevic28 je napisao/la:@Fudo, cuj dojadilo mu? Pa nije on na terminu pa da mu ''dojadi''. Toliko o njegovom profesionalizmu. A o driblinzima i potezima @Sabinho objasnio...Pliska rekreativac i Benovic sa 40 godina - dovoljno...
Fudbal je timska igra, jer nemozes samo ronalda dovesti i 10 amer bekica i ocekivati da funkcijonise i da sve osvajas. Nrk proba barcelona sa mesijem i 10 anonimusa pa da vidimo.Svima bi dojadilo da dan za danom igraju sa amerom bekicem, meni dojadi ga gledati i bukvalno povraca mi se kad ga vidim u prvih 11 a ne da igram sa njim.
Zadnja izmjena: Fudo, dana/u 29 avg 2016, 21:19, ukupno mijenjano 1 put.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 29 avg 2016, 21:18

belosevic28 je napisao/la:@Fudo, cuj dojadilo mu? Pa nije on na terminu pa da mu ''dojadi''. Toliko o njegovom profesionalizmu. A o driblinzima i potezima @Sabinho objasnio...Pliska rekreativac i Benovic sa 40 godina - dovoljno...
Pliska brat, yeba i nas i kone :lol: :lol: :lol:

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 29 avg 2016, 21:19

Duljevic je nas najbolji igrac.

Ako ga Cala ne prodrma, nece niko.
S obzirom da je u losoj formi, nebi mu bilo pametno da ode. Ako ce se strpiti i vjerovati janjosu, mislim da ga moze vratiti na pravi put.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 29 avg 2016, 21:24

Fudo je napisao/la:
Fudbal je timska igra, jer nemozes samo ronalda dovesti i 10 amer bekica i ocekivati da funkcijonise i da sve osvajas. Nrk proba barcelona sa mesijem i 10 anonimusa pa da vidimo.Svima bi dojadilo da dan za danom igraju sa amerom bekicem, meni dojadi ga gledati i bukvalno povraca mi se kad ga vidim u prvih 11 a ne da igram sa njim.
Pa sta je sad, Bekic mu podapinjao dok ih je pokusavao predriblati na sirokom prostoru?

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 29 avg 2016, 21:26

Sabinho je napisao/la:
Fudo je napisao/la:
Pa sta je sad, Bekic mu podapinjao dok ih je pokusavao predriblati na sirokom prostoru?
Ako tako tumacis sto sam napisao onda jeste.. majko mila

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 29 avg 2016, 21:27

Duljevic ima problem samo jedan jedini.. u glavi.
Sto se motorike tice, ima motoriku na nivou jednog Pjace, sto se tice tehnike s loptom, glave, fudbalske inteligencije na nivou Saobracajca. Sto je tuzno, ovaj dio se moze nauciti, sto njemu fali, a ovaj dio oko motorike , to ti Bog dragi da da uzmes milione...
Ali, ne moze se trcati poslije treninga po sminku i u grad sa trebicama do 3 ... a imao je lijep primjer kako se uspije u zivotu... cimi ima 30% duljinog talenta ali zato ima sve sto ovaj nema... i sa 23 godine, dabogda da ce ikada imati

Kkako se kretati, kako traziti rjesenja u igri, to se nauci, kako igrati timski, kada kretati u dribling to se nauci, kada dodati loptu i sta raditi poslije dodavanja, to se nauci... on to nece...
Kako se vodi lopta u sprintu, kako se sutira pravilno to se sve nauci, ali Duljevic to nece jer on MISLI da to zna, a NE ZNA... a da zna, on bi nakon sezone i pol otisao iz sarajeva i sada bio neko i nesto... na zalost on ne shvata da sada nije NISTA... on ni u jednoj utakmici nije donio prevagu sem protiv zrinjskog... prevaga znaci gol, asistencija, a ne besmisleno nizanje 3 amatera i onda nabijanje lopte na tribinu...

E to ti je racenje talenta... i otici ce u neku dobru ekipu, doci kod trenera takticki nezreo, psihicki nestabilan... a sve to mogao za 6 mejseci MUKOTRPNOG rada da sredi i da umejsto sto on ganja ove droljice, one njega ganjaju a on ih kulira... al bolje u audiju se vozati i selfije bacati... e zivote...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 29 avg 2016, 21:36

Fudo je napisao/la:
Sabinho je napisao/la: Pa sta je sad, Bekic mu podapinjao dok ih je pokusavao predriblati na sirokom prostoru?
Halo ba, lik kornera nije izveo kako treba. To kako ga svi lome, eto vani je balet, čak niko nije dobio crvenog kartona za prekršaj 20 godina vani... Pa ne bi dva i po' treninga izdržao u recimo Engleskoj. ALI da se vratimo na najbitnije, frajko KORNERA kad nema nikog ne zna izvesti, na golmana zna trčati 30 metara sam i zabiti se u istog. Tako da stipu se ti i pravdanja Dulje i pokušaja sarkazma, ni jedno ni drugo ti ne idu od ruke. :kafa:
Samo Saraj'vo.

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 29 avg 2016, 21:38

Ćala je Jupp Heynckes za ove fudbalske isprdke i protuhe (Ješić,..) koje su ordinirale na Hasetu. Volim njega gledati na klupi makar zavrsili u doigravanju za opstanak,nego sve prethodnike,izuzev recimo Kodre.

Ćala-Obi

Zijo-Hodzic,Hebibovic

Jos tu iza,Hadzija-Novakovic

:facepalm: :facepalm:

Koja nostalgija.. :( :(

Sretno Ćala :!:
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 29 avg 2016, 21:43

PitarBordo je napisao/la:
Fudo je napisao/la:
Sabinho je napisao/la: Pa sta je sad, Bekic mu podapinjao dok ih je pokusavao predriblati na sirokom prostoru?
Halo ba, lik kornera nije izveo kako treba. To kako ga svi lome, eto vani je balet, čak niko nije dobio crvenog kartona za prekršaj 20 godina vani... Pa ne bi dva i po' treninga izdržao u recimo Engleskoj. ALI da se vratimo na najbitnije, frajko KORNERA kad nema nikog ne zna izvesti, na golmana zna trčati 30 metara sam i zabiti se u istog. Tako da stipu se ti i pravdanja Dulje i pokušaja sarkazma, ni jedno ni drugo ti ne idu od ruke. :kafa:
Pogledaj primjer liverpoola u eri hodgsona, pa svi su bili krampe. Pogledaj runija kad je izgubio volju za zivotom pod vodstvom van gala itd. nije sve samo do jedne osobe, jer je fudbal timska igra gdje psiha, trener i suograci dosta znaci. Znam da je igro ko k ima par tekmi pa i prije toga, ali lik je dobar igrac to se da vidjeti, samo mu treba neko da mu ukaze neke stvari jer ima tehniku brzinu a fali mu malo mudrosti koju sigurno od hurtica nije mogao nauciti. Lik je nas najbolji fudbaler.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 29 avg 2016, 22:02

Ljepota :bih:

MartinSco
Kontakt:

Post Postao/la MartinSco » 29 avg 2016, 22:05

Hajd da vidimo i tu njegovu lepršavost. Mada mi je više i svejedno, jel mi vjerujete.. Eto dokle nas ublehe dovode.. Janjošu sretno pa da budemo šampioni na kraju.. :silent:
IDEMO PONOVO!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 29 avg 2016, 22:08

Fudo je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:
Fudo je napisao/la: Ako tako tumacis sto sam napisao onda jeste.. majko mila
Pogledaj primjer liverpoola u eri hodgsona, pa svi su bili krampe. Pogledaj runija kad je izgubio volju za zivotom pod vodstvom van gala itd. nije sve samo do jedne osobe, jer je fudbal timska igra gdje psiha, trener i suograci dosta znaci. Znam da je igro ko k ima par tekmi pa i prije toga, ali lik je dobar igrac to se da vidjeti, samo mu treba neko da mu ukaze neke stvari jer ima tehniku brzinu a fali mu malo mudrosti koju sigurno od hurtica nije mogao nauciti. Lik je nas najbolji fudbaler.
Lik kornera izvesti ne može. Toliko je dobar da je prošlu polusezonu na ofanzovnom planu bio manje koristan od štopera. Momak napravi dva driblinga vezana i zabije se u trećeg - od toga nema niko koristi. Najjače mi je kad neko kaže da je on najopasniji, a pitaš bilo kojeg igrača bilo koje ekipe u ovoj ligi koji su igrali protiv nas i svi će ti isto odgovoriti: "lik je smiješan".

I kakav bolan crni Rooney, liku stočetrdesetdevet godina, prošao cijelu karijeru gotovo, Harisu tek za dva mjeseca 23. rođendan.
Samo Saraj'vo.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 29 avg 2016, 22:08

Memara je napisao/la:Ljepota :bih:
I onda dodju pametnjakovici i kazu "Kakav to mi kamp imamo?" :facepalm:

Evooo kakav imamo supci nezadovoljni

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 29 avg 2016, 22:13

:Bas sam htio napisati kako su ovi sto sve predstavljaju crno i za kamp napisali da imaju dva kontejnera i umjetna trava i to je to. Nikad necu shvatiti te pametnjakovice sto sve gledaju crno ili bijelo .

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 29 avg 2016, 22:17

Halo ba, lik kornera nije izveo kako treba. To kako ga svi lome, eto vani je balet, čak niko nije dobio crvenog kartona za prekršaj 20 godina vani... Pa ne bi dva i po' treninga izdržao u recimo Engleskoj. ALI da se vratimo na najbitnije, frajko KORNERA kad nema nikog ne zna izvesti, na golmana zna trčati 30 metara sam i zabiti se u istog. Tako da stipu se ti i pravdanja Dulje i pokušaja sarkazma, ni jedno ni drugo ti ne idu od ruke. :kafa:[/quote]
Pogledaj primjer liverpoola u eri hodgsona, pa svi su bili krampe. Pogledaj runija kad je izgubio volju za zivotom pod vodstvom van gala itd. nije sve samo do jedne osobe, jer je fudbal timska igra gdje psiha, trener i suograci dosta znaci. Znam da je igro ko k ima par tekmi pa i prije toga, ali lik je dobar igrac to se da vidjeti, samo mu treba neko da mu ukaze neke stvari jer ima tehniku brzinu a fali mu malo mudrosti koju sigurno od hurtica nije mogao nauciti. Lik je nas najbolji fudbaler.[/quote]

Lik kornera izvesti ne može. Toliko je dobar da je prošlu polusezonu na ofanzovnom planu bio manje koristan od štopera. Momak napravi dva driblinga vezana i zabije se u trećeg - od toga nema niko koristi. Najjače mi je kad neko kaže da je on najopasniji, a pitaš bilo kojeg igrača bilo koje ekipe u ovoj ligi koji su igrali protiv nas i svi će ti isto odgovoriti: "lik je smiješan".

I kakav bolan crni Rooney, liku stočetrdesetdevet godina, prošao cijelu karijeru gotovo, Harisu tek za dva mjeseca 23. rođendan.[/quote]
Upravu si, los igrac nezna izvesti korner. Kako je Dzeko haro po pl ligi, ahhh ebote, a neko vrijeme posle toga lik 1 strijrlac bundes lige..
Zadnja izmjena: Fudo, dana/u 29 avg 2016, 22:19, ukupno mijenjano 1 put.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 29 avg 2016, 22:19

Dobar teren nije kamp, imas i u Vistafonu ovakvu umjetnu travu, bez preseravanja. Uđite jedan dan dole, ako vam bude dozvoljeno, pa vidite imamo li KAMP! Pogledajte one planove, ono kad bude izgrađeno imat cemo kamp, sad imamo 2 terena i baraku, to je cinjenica! I usutili su se, daljnju gradnju niko i ne spominje, SUPCINO!!
Bahati, bahati Željkan!
1946

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 29 avg 2016, 22:19

Memara je napisao/la:Ljepota :bih:
Fino. :thumbup:
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, jurisicduska, WeekendOffender, zagorski i 47 gostiju.