FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

AVNOJ
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la AVNOJ » 29 avg 2016, 17:42

Calu poznajem dok je trenirao Iskru iz Bogujna i bio sam dobro upoznat sa njegovim radom tamo. Mislim da je dobro rijesenje za nas klub pogotovo na tom psiholoskom momentu kod igraca koji nam puno nedostaje i nislim da ce izvuci maksimum iz ovih igraca e sad sta ce biti njihov max vidjet cemo na kraju sezone.

I jos jedna pozitivna stvar kod Cale je briga o omladinskim selekcijama. Znam da je sedmicno dva tri puta prisustvovo treninzima kadeta i juniora.

Nadam se da ce i kod nas dati puno vise sanse igracima poniklim u nasem klubu.

Sretno mu i jedva cekam.....
Utakmica je bila prava prvenstvena....

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

bibula
Kontakt:

Post Postao/la bibula » 29 avg 2016, 17:45

Alen Škoro je napisao/la:Mehmed Janjoš, Senad Repuh, Zijad Švrakić

Napokon Sarajevo - Sarajlijama. :bow:
Ako ništa, imamo ovo!

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 29 avg 2016, 17:50

Da li neko zna da li od sutra počinju treninzi ili?

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 29 avg 2016, 17:58

Još samo da odu seoske varalice od igrača, i ja prezadovoljan!

Zike je gigant, pravi vojnik Sarajeva, on živi Sarajevo kao i mi!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

adem993
Kontakt:

Post Postao/la adem993 » 29 avg 2016, 18:00

KenChoo je napisao/la:Da li neko zna da li od sutra počinju treninzi ili?
mislim da je receno da idu u Citluk na mini pripreme sad nezz kad
Bit ćeš opet prvak čest 1946

Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!

Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 29 avg 2016, 18:04

adem993 je napisao/la:
Sutra citluk

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 29 avg 2016, 18:49

Cala and Co. Sretno :salut:
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 29 avg 2016, 18:52

uNbx je napisao/la:Podrška Mehmedu u pokušaju da proba spasit što se spasit da. Neću nikad ružne riječi o njemu reć, ali ako doživi, ne daj Bože, debakl, onda ga neću ni žaliti, jer mu je sve rečeno, među kakvu bagru ulazi itd.

Ono u šta možete bit sigurni je to da on neće bit dio nikakvih talova ili nekih malverzacija, ili bilo čega drugog što bi bilo štetno po naš klub, jer on voli neizmjerno FKS. A i da ne voli, poštenjačina je i dobrica.

Nadam se da će Zijo bit ta čvrsta ruka koja neće dat igračima oduška, pošto je Čalin autoritet ravan vjeveričinom autoritetu. U prošlom mandatu su Mehmeda svi igrači voljeli jer su i oni sami bili drugačija fela od ovih sad manekena, zato očekujem Ziju da ih malo pritegne.
:thumbup:
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 29 avg 2016, 19:02

Podrska Cali i njegovom strucnom stabu, uprkos svemu oni vole Sarajevo kao i mi a sigurno da im svaki los rezultat tesko pada u odnosu na sve strane salabajzere koji su nas vodili, bitno je da nisu nikakvi anonimusi. vec ljudi koji su ostavili veliki trag u nasem klubu i nadam se da ce nagaziti ove nase pokusaje od igraca, ako nista da ih natjeraju da ostavljaju zadnje kapi znoja na terenu kao sto je i sam Janjos radio !!!

UPRAVA NAPOLJE !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 29 avg 2016, 19:43

Pa zar ovaj štrumfić nije sinoc upozoren !?

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 29 avg 2016, 19:49

f0rest1946 je napisao/la:
adem993 je napisao/la:
Sutra citluk
Upravo sam pogledao snimak sa pressa. Kaže Čala da danas putuju, odmah nakon konferencije.

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 29 avg 2016, 20:25

BA1997 je napisao/la:
BordoBolesnik je napisao/la:Na tu prodaju smo osudjeni i od toga trebamo da zivimo, ulazemo u akademiju i nove mlade igrace, ono sto Dinamo radi. Ovo ljeto rasprodaja u Dinamu al oni opet u ligi prvaka, medjutim njihovi juniori doguraju do zavrsnice omladinske lige prvaka a ovdje cu se vratiti na nase jer sam vec pisao da mora akademija biti bolja i da se titule u kontinuitetu moraju uzimati, tad ce igraca biti kao na traci.. :salut:
jesi lud ti ili sta vec? Kadeti dvije godine zaredom prvaci drzave, juniori dvije godine kup uzimaju ligu izgubili na gol razliku cc zato nemoj pametovati, hvala :)
Wow kakav uspjeh, pa gdje cemo sa svim igracima i milionima nakon osvajanja dva kupa sa juniorima. Nisi shvatio poentu, a to je da akademci u uslovima kakve imaju i ono sto mi ocekujemo moraju da budu dominantni u kadateskoj a narocito juniorskoj konkurencija, kada to bude slucaj onda cemo izbacivati igrace kao na traci za prvi tim. Treba da se ide na to da odudaramo u tim kategorijama toliko da nasa akademija po tome bude prepoznatljiva, ti budi zadovoljan kupom tvoja stvar, ja necu.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 29 avg 2016, 20:40

1:35 :salut:

Sretno Cala!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 29 avg 2016, 20:42

U sarajevu ne valja mnogo stvri, nije stvar do trenera nego do toga da su ljudi nesposobni, koliko god se mislilo da je do toga da kradu, a jeste i to, mnogo vise je do neznanja, amaterizma, nedosljednosti i manjka samokriticnosti. Ne prihvataju se bilo kakvi savjeti, niti se razmislja o tome sta da se radi i sta da se u datom trenutku izjavi. Nesatrucnost, amaterizam i manjka iskustva, uz sveprisutno taljenje sa raznoraznim agencijama i menadzerima.

-Nepostojanje jasnog klupskog pravilnika
-nepostojanje kodeksa ponasanja igraca od pjetlica do vrha kluba
-nepostojanje plana razvoja kluba
-nepostojanje plana razvoja mladih igraca
-nepostojanje KVALITETNOG skautinga
-losi ugovori i stavke u ugovoru

i jos mnogo toga, ne bih sada sirio temu,sve ovo akomulativno dovodi do toga da se nakon odredjenog vremena desi to da pocinje da puca po svim cvorovima. Jednostavno, klub je firma ciji je krajnji proizvod dobar rezultat ali i radna atmosfera u i oko firme. S tim idu i dobre finansije i u konacnici imas zdravu firmu. Firma ne moze biti zdrava ako svako ne radi svoj posao, niti moze biti zdrava ako neko radi puno a neko nista, ne moze biti zdrava ako su "Kupci" nezadovoljni a proizvodjac govori da je proizvod dobar.

Klub treba promjene citavog sistema rada, a ne kozmeticke promjene u imenima ljudi koji ga vode, klubu moze biti ogromna stvar i vracanje Cale ako isti uvede sistem, moze biti ogromna stvar i dolazak ove Sabrine ako uvede sistem, ako nastave po ovoj sadasnjoj politici, niko nama ne moze pomoci.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 29 avg 2016, 20:46

Pantelija je napisao/la:U sarajevu ne valja mnogo stvri, nije stvar do trenera nego do toga da su ljudi nesposobni, koliko god se mislilo da je do toga da kradu, a jeste i to, mnogo vise je do neznanja, amaterizma, nedosljednosti i manjka samokriticnosti. Ne prihvataju se bilo kakvi savjeti, niti se razmislja o tome sta da se radi i sta da se u datom trenutku izjavi. Nesatrucnost, amaterizam i manjka iskustva, uz sveprisutno taljenje sa raznoraznim agencijama i menadzerima.

-Nepostojanje jasnog klupskog pravilnika
-nepostojanje kodeksa ponasanja igraca od pjetlica do vrha kluba
-nepostojanje plana razvoja kluba
-nepostojanje plana razvoja mladih igraca
-nepostojanje KVALITETNOG skautinga
-losi ugovori i stavke u ugovoru

i jos mnogo toga, ne bih sada sirio temu,sve ovo akomulativno dovodi do toga da se nakon odredjenog vremena desi to da pocinje da puca po svim cvorovima. Jednostavno, klub je firma ciji je krajnji proizvod dobar rezultat ali i radna atmosfera u i oko firme. S tim idu i dobre finansije i u konacnici imas zdravu firmu. Firma ne moze biti zdrava ako svako ne radi svoj posao, niti moze biti zdrava ako neko radi puno a neko nista, ne moze biti zdrava ako su "Kupci" nezadovoljni a proizvodjac govori da je proizvod dobar.

Klub treba promjene citavog sistema rada, a ne kozmeticke promjene u imenima ljudi koji ga vode, klubu moze biti ogromna stvar i vracanje Cale ako isti uvede sistem, moze biti ogromna stvar i dolazak ove Sabrine ako uvede sistem, ako nastave po ovoj sadasnjoj politici, niko nama ne moze pomoci.
Objasnio :thumbup: :bow: :salut:

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 29 avg 2016, 20:48

Pantelija po ko zna koji put zakucava! :salut:

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 29 avg 2016, 20:52

Sta ovo duljevic blizu fenerbache, transfer izmedju 600-900.000 km..wtf
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 29 avg 2016, 20:55

Fudo je napisao/la:Sta ovo duljevic blizu fenerbache, transfer izmedju 600-900.000 km..wtf
I ta cifra bi dobra bila za njegove partije u Sarajevu. Mozda ga repka proda, ove tekme protiv Radnika, Krupe, Metalaca i ostalih, nece sigurno.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 29 avg 2016, 20:58

joker90 je napisao/la:
Fudo je napisao/la:Sta ovo duljevic blizu fenerbache, transfer izmedju 600-900.000 km..wtf
I ta cifra bi dobra bila za njegove partije u Sarajevu. Mozda ga repka proda, ove tekme protiv Radnika, Krupe, Metalaca i ostalih, nece sigurno.
Kako da igra kad nema s kim a i lome ga kad god stignu. Bolje za njeg da ode. Momak zna fudbala i volio bi da dobije priliku da to pokaze sad za repku.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 29 avg 2016, 21:00

joker90 je napisao/la:
Za igre kakve pruza u ovoj sezoni u Svetom dresu i to sto nude Turci je previse. Sretno mu bilo. Malo je igraca za kojima cu pozaliti sto su nas napustili ili sto ce nas napustiti... ;)
Da Bog da napravio vrhunsku karijeru ali trenutno sto pruza u dresu nije to to...
:bih:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Google Adsense [Bot], Jet2Holiday i 26 gostiju.