Ne znam jesi li procitao Cla je za njega Murinjo i radio je u profesionalnim klubovima i u jednom velikom klubu sa koijm je osvojio dva trofeja i igrao play of EL ,za razliku od ovog koji je trenirao amatere,sad ne znam jesu li cetveroligasi,petoligasi ili setoligasi u to vrijeme ali su amateri,doduse sad su neki u 1 i 2 Bundesligi ali su u to vrijeme bili amateri,ako laze koza ne kaze rog:arelinho je napisao/la:Još jednom se izvinjavam pisanju na ovoj temi, ali ovom klocu moram odgovoriti.Majkl je napisao/la:Jos jednom da pozelim puno srece sir Mehemdu Janjosu i njegovom strucnom stabu ,koji ce nadam se da nas obraduje .Ocekujem barem jedan trofej na kraju sezone i do tad necu vise pisati na ovom forumu ,na kraju se vidimo jer sam ubjeđen da cemo nesto osvojiti,jer ponavljam imamo najbolji igracki kadar,koji ce nadam se Cala posloziti.
Cala je za ovog anonimusa iz Zelje Murinjo(culo se za Petrovica u 60 godini,Cala igro play of EL da ne govorim o karijeri i klubovima za koje je igrao i vodio) sto ce i vrijeme pokazati.Puno srece, zdravlja i radosti zelim svima .Do skorog viđenja prijatelji![]()
Pruzite podrsku ekipi i strucnom stabu ,sad je vrijeme da se dignemo i krenemo u pobjede
![]()
![]()
Klubovi koje je Mehmed Janjš trenirao.
![]()
96/97 Amiticia 6 liga Regionalliga Sudwest
98/99 SV Darmstadt 98 Regionalliga Sudwest
99/00 Carl Zeiss Jena Regionalliga Sudwest
02/03 F. Düsseldorf evo naziva Oberliga Nordrhein
04/05 Waldh. Mannheim evo nazivaOberliga Baden-Württemberg
10/11 Borac Cacak Super liga
11/12 Rad Beograd Super liga
11/12 Borac Cacak Super liga