NEZALAGANJE je napisao/la:I sad kad nas rusi zgaze 20+ razlike,bice imali smo los dan,nismo imali srece,falio nam ovaj,falio nam onaj itd.I da jos nesto napomenem sto mi je zasmetalo.Mirzu sam do sada branio gotovo uvijek,jer je dao nesto ovoj repki,ali je i on,donekle,doprinio da imamo ovakav amaterizam.Zasto?Zato sto je on kao kapiten postavio neke "standarde".Ok,po NBA pravilima ne mozes trenirati s ostatkom ekipe do odredjenog datuma,ali ti niko nije mogao braniti da individualno radis i dodjes spreman na ostatak priprema i popricas sa ovom "djecurlijom".Da vidimo ko ce se zaje.bavati kad ja ko kapiten individualno treniram mjesec prije.Jok,on planinari do posljednjeg momenta(iako je sezonu zavrsio jos u aprilu!!)),pa onda dodje nespreman,pa se ispucava na tekmama dok "hvata ritam" unistavajuci i ono malo taktike koju selektor ima(a koji mu nista ne smije,jer da nesto kaze,on ode) itd itd. Zatim se pojavi i ovaj nekakav pregled,pa ne igra ni tekmu i ode sve u k.Sto bi neko bio ozbiljan kad glavnog igraca zaboli tuki!??Nabijem vas sve kolektivno,a mi budale navijaci da se sekiramo!??Hoce samo oni blesavi i neupuceni.
Dijelim tvoje misljenje, ni meni nije jasno zasto je Mirza digao ruke od svega bas sad kad moze nesto da napravi, jer on nije tip igraca kome ce slava i novac udariti u glavu, mozda je uvidio kakvi su ostali i da ne moze sam puno toga, al treba biti otvoren prema ljudima i navijacima koji vole ove zemlju i reci istinu.
P.S. Da se nadovezem i na ovu izjavu doktora i neputovamje u Rusiju, da je htio mogao je do sada pjeske doci do Rusije uz odmor u svakoj zemlji.... Ko hoce nadje nacin, ko nece nadje izgovor... Znaci li ovo da ne moze ni u Svedsku putovati?