Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 28 avg 2016, 22:26

Zamalo da ga zabije Dzekson :opaopa:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 28 avg 2016, 22:27

Ova Roma kao da igra sama protiv sebe. Defanzivci se natjecu tko ce gluplju gresku napraviti. Nema ni kreacije.
Mrtva puhala. Kad vidis igracki kadar ne mozes vjerovati koliko su losi.

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 28 avg 2016, 22:27

Desna noga Storarija - Dzeko 2:0
Don't believe the hype.

COYS
Kontakt:

Post Postao/la COYS » 28 avg 2016, 22:28

Odlican!

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 28 avg 2016, 22:34

dubrovnik je napisao/la:Ova Roma kao da igra sama protiv sebe. Defanzivci se natjecu tko ce gluplju gresku napraviti. Nema ni kreacije.
Kakav igracki kadar?

Golman rupetina hebena, jedan od najglupljih golmana na svijetu, Arsenal ga se otarasio na vrijeme
Manolas je dobar stoper i jedini koji igra u ovoj Romi pozadi, Vermalen je bio dobar prije 10 godina, osakacen povredama sad ne lici ni na sta.
Florenzi desni bek koji uopste nije bek nego krilo, supalj pozadi ko Avdija Vrsajevic
Ovaj novi lijevi bek prosjek mrtvi

Na sredi ima Radja koji je ubjedljivo najbolji igrac Rome i jedini igrac koji bi mogao igrati u najboljim ekipama svijeta.
Do njega Strootman koji nakon loma noge jos ne moze doci sebi, i De Rossi kojeg polako vrijeme jede i sve je gori i gori

U napadu ima nas Dzekson koji trazi formu i ova 2 3 poluretardirana krila, Salah otpadak iz Chelsea, mali Perotti koji je solidan, i faraon koji je propo ko zeton..

I kakva je to ekipa? Ja tu vidim Radju i moozda Manolasa kao neke odlicne igrace, ostalo je prosjek i ispod prosjeka nazalost.

I evo ga, samo sto pisem 2-2, kakvi bolidi ne vjerujem :rol:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 28 avg 2016, 22:36

Joj smeća od ekipe...
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 28 avg 2016, 22:38

Florenzi, Verma morel' se gledat sa strane kako go primate!!! Bem li vam odbranu nadrogiranu. :rol: :rol: :rol:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

dubrovnik
Kontakt:

Re: Edin Do dio

Post Postao/la dubrovnik » 28 avg 2016, 22:40

bodi123 je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Ova Roma kao da igra sama protiv sebe. Defanzivci se natjecu tko ce gluplju gresku napraviti. Nema ni kreacije.
Kakav igracki kadar?

Golman rupetina hebena, jedan od najglupljih golmana na svijetu, Arsenal ga se otarasio na vrijeme
Manolas je dobar stoper i jedini koji igra u ovoj Romi pozadi, Vermalen je bio dobar prije 10 godina, osakacen povredama sad ne lici ni na sta.
Florenzi desni bek koji uopste nije bek nego krilo, supalj pozadi ko Avdija Vrsajevic
Ovaj novi lijevi bek prosjek mrtvi

Na sredi ima Radja koji je ubjedljivo najbolji igrac Rome i jedini igrac koji bi mogao igrati u najboljim ekipama svijeta.
Do njega Strootman koji nakon loma noge jos ne moze doci sebi, i De Rossi kojeg polako vrijeme jede i sve je gori i gori

U napadu ima nas Dzekson koji trazi formu i ova 2 3 poluretardirana krila, Salah otpadak iz Chelsea, mali Perotti koji je solidan, i faraon koji je propo ko zeton..

I kakva je to ekipa? Ja tu vidim Radju i moozda Manolasa kao neke odlicne igrace, ostalo je prosjek i ispod prosjeka nazalost.

I evo ga, samo sto pisem 2-2, kakvi bolidi ne vjerujem :rol:
:D :D :D
Ma znam ali to su vecinom reprezentativci jakih reprezentacija. Pa pogledaj iz cega primise gol Florenzi nicim izazvan im dade loptu na 16 metara. Igrac Cagliaria centrira a golman ko Tarzan promasi loptu. Nigdje veze.

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 28 avg 2016, 22:43

Vrati se u Želju ljudino :D

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 28 avg 2016, 22:44

dubrovnik je napisao/la: :D :D :D
Ma znam ali to su vecinom reprezentativci jakih reprezentacija. Pa pogledaj iz cega primise gol Florenzi nicim izazvan im dade loptu na 16 metara. Igrac Cagliaria centrira a golman ko Tarzan promasi loptu. Nigdje veze.
Upravo potvrdise moj opis i Florenzi i Scesni :rol: :tokralju:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

COYS
Kontakt:

Post Postao/la COYS » 28 avg 2016, 22:44

Florenzi :lolno:

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 28 avg 2016, 22:44

Ja ga branio sto nije u prvoj,,,a lik fakat vise po meni veze nema. Samo neki prosjek od napadaca je,, tj. ako mu da loptu da je sa linije zabije,,zabice,,nesto sam da uradi,,ma kakvi...voli je brat nabiti na nebesa vise nego milion.. ne vrijedi ga vise pratiti.

Celtic
Kontakt:

Post Postao/la Celtic » 28 avg 2016, 22:45

Što je Arsenal u Engleskoj ,ova Roma je u Italiji.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 28 avg 2016, 22:46

sanji je napisao/la:Ja ga branio sto nije u prvoj,,,a lik fakat vise po meni veze nema. Samo neki prosjek od napadaca je,, tj. ako mu da loptu da je sa linije zabije,,zabice,,nesto sam da uradi,,ma kakvi...voli je brat nabiti na nebesa vise nego milion.. ne vrijedi ga vise pratiti.
Pa niko te nije natjerao da ga pratis. Bogu hvala dovoljno reprezentativaca imamo da Dzeku nikad pogledati nemoras.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 28 avg 2016, 22:46

Nema, Dzeki kao da je neko zacarao golove, jednostavno nema covjek srece u nekim situacijama, da to nije normalno. Nervira me i on jer nekad itekako promasi priliku, iz koje se realno moze dati gol, ali se ne moze reci da je idealna (kao sada ovo iz okreta). Vrhunski napadaci barem pola onakvih sansi krunisu golom. Odbrana i cijeli tim im je katastrofalan, samo Radja je tu neki igrac, Manolas je takodjer kritican. Nikakvu tehniku s loptom on nema, niti neku posebnu brzinu.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 28 avg 2016, 22:51

bodi123 je napisao/la:
Pa Florenzi je care Talijanski reprezentativac. Isto vazi i za De Rossia. Ajde dobro da ga je igrac probio jer je defanzivno los pa da i razumijem. Nego covjek sa bekovske pozicije bez veze preda loptu protivnickom timu na 16 metara. Golman takodjer reprezentativac ko da je poludio skace ko majmun i promasi loptu. Ovi igraci bi morali moci vise, pa sa druge strane im proslogodisnji drugoligas. Boze sacuvaj koji budalasi. Samo sam cekao kad ce primiti gol i prethodni post sam napisao par minuta prije gola.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 28 avg 2016, 22:57

dubrovnik je napisao/la:
bodi123 je napisao/la:
Pa Florenzi je care Talijanski reprezentativac. Isto vazi i za De Rossia. Ajde dobro da ga je igrac probio jer je defanzivno los pa da i razumijem. Nego covjek sa bekovske pozicije bez veze preda loptu protivnickom timu na 16 metara. Golman takodjer reprezentativac ko da je poludio skace ko majmun i promasi loptu. Ovi igraci bi morali moci vise, pa sa druge strane im proslogodisnji drugoligas. Boze sacuvaj koji budalasi. Samo sam cekao kad ce primiti gol i prethodni post sam napisao par minuta prije gola.
i De Sciglio je lave talijanski reprezentativac, kao i onaj pokemon iz Kine Pele, ne mora to znaciti apsolutno nista, uglavnom velika rinaka od igraca.. De Rossija je pojelo vrijeme i njegovo je proslo, uz sve to kad dodas da glupan malo malo dobije nepotrebni crveni karton i sjebe sve dobro sto uradi pisaj ga

0oo0
Kontakt:

Post Postao/la 0oo0 » 28 avg 2016, 23:03

Nisam pratio utakmicu, jel to opet promasio neki zicer?
🔵⚪

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 28 avg 2016, 23:15

0oo0 je napisao/la:Nisam pratio utakmicu, jel to opet promasio neki zicer?
Nije zicer, ali imao je 3-4 dobre sanse za pogodak. Jednu je trebao zabiti, ali eto. Standardna prica.

Medikament
Kontakt:

Post Postao/la Medikament » 28 avg 2016, 23:29

Izabrao je pravi klub. Jedan od najvecih luzerskih klubova Evrope. Klub koji uvijek nesto obecava, a uvijek zayebe. I kad im dodje neki pravi gigant dobiju po picki.

Isto kao nas Edo.
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.